Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Näytä lisää

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VIa telefonisch contact meerdere keren is me beloofd om via email een offerte te maken voor aan een 2018 Ford automobiel. Helaas hebben ze zelfs daar geen tijd voor, of willen ze gewoon geen nieuwe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease. We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen. Zelfs de winterbanden die we via een ander... Näytä lisää
- Ford-jälleenmyyjä
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Ford
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Hollanti
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Betrouwbaar en zeer goede service
Betrouwbaar, vriendelijk en respectvol.
Kennis van zaken en een zeer goede service.
Laat je auto hier niet onderhouden!
Ik heb mijn auto ongeveer 6 maanden geleden aangeschaft bij Van Mossel (in Utrecht) inclusief afleverpakket, onderhoudsbeurt, 130-punten inspectie en BOVAG-garantie.
Toch wilde Van Mossel Roermond mij vervolgens meer dan €1500 aan werkzaamheden laten uitvoeren die achteraf grotendeels niet noodzakelijk bleken, voor onderdelen die helemaal nog niet vervangen hoefden te worden.
Volgens hun moesten mijn distributieriem, oliezeef, remschijven, remblokken en achterbanden direct vervangen worden en werd zelfs afgeraden om nog met de auto door te rijden.
Na veel gezeur, onduidelijke communicatie en constant naar elkaar wijzen tussen Roermond en Utrecht heb ik uiteindelijk zelf het hoofdkantoor moeten inschakelen, omdat niemand verantwoordelijkheid leek te nemen.
Uiteindelijk is de auto opnieuw gecontroleerd bij een andere Van Mossel vestiging. Daar bleek ineens dat:
* de remmen nog circa 40.000 km mee konden;
* de banden nog 5–5,5 mm profiel hadden;
* en vervanging voorlopig totaal niet nodig was.
Dit had mij dus ruim €1000 aan compleet onnodige kosten kunnen opleveren.
Dat ik als klant uiteindelijk zelf via het hoofdkantoor meer geregeld krijg dan de servicebalie van Van Mossel Roermond zegt eigenlijk alles over hoe hier met klanten wordt omgegaan. Mijn vertrouwen in deze vestiging is volledig weg en ik raad iedereen ten zeerste af om hier je auto te laten onderhouden.
Werd snel geholpen op een zaterdag…
Werd snel geholpen op een zaterdag ochtend voor het verwisselen van een dimlicht lampje
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää

Vastaus yritykseltä Van Mossel Ford
Kundig en vriendelijk en behulpzaam…
Kundig en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wacht nog op het corrigeren van de motorkap.
Hopelijk is dat ook spoedig opgelost.
Bij van Mossel in Hulst ervaar ik…altijd heel goede service. Zeer tevreden. Altijd correct
Bij van Mossel in Hulst ervaar ik altijd heel goede service. Correct en duidelijk
Luister naar de klacht en dan ook…
Luister naar de klacht en dan ook uitvoeren
Linker ruitensproeier doet het vanaf begin af aan al niet goed
2 x gemeld in den bosch en 1 x in Roermond
Werkt nog steeds niet

Prima service
Prima service, klantvriendelijk en transparant.
Service
Het bedrijf heeft ons genoeg ondersteund met vervangend vervoer toen onze auto voor lekkage 6 keer terug moest
goede sevice
Super goed geholpen
Super goed geholpen, Quinten Schildkamp neemt de tijd voor je. Niets is teveel.
Ben meer dan tevreden!!!
Kom zeker in de toekomst terug in Tilburg
Klant vriendelijk komen afspraken na en…
Klant vriendelijk komen afspraken na en denken mee
Zeer goed .. maar zeer onderbezet
In principe is dit een goed en betrouwbaar bedrijf.. ze zijn alleen uit hun jas(je) gegroeid.. daardoor duurt het afleveren van een auto echt superlang . Telefonisch zijn ze ook moeilijk bereikbaar maar dit zal ook wel met het jasje te maken hebben

Vastaus yritykseltä Van Mossel Ford
Zeer correct geholpen door Avi!
Zeer correct geholpen door Avi!
En alles goed voorbereid en uitgelegd!
Heel erg blij met mijn nieuwe aqua blauwe Ford!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Ford
Ik werd gewezen op een mogelijk…
Ik werd gewezen op een mogelijk probleem dat onder de garantie viel. Daar is vervolgens een afspraak voor gemaakt en alles is netjes afgehandeld.
Goede ontvangst
Goede ontvangst , zonder verplichting proefrit en goede uit leg en goede service in goes
Bij inleveren voor kleine reparatie…
Bij inleveren voor kleine reparatie wordt er direct een klantentaxi aangeboden en na reparatie weer opgehaald.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Ford
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.