Zaterdag 5 september 2026. We waren op vakantie in weert, vrijdag avond ontdekten we via de ford app dat er een probleem was met de bandenspanning. zaterdagmorgen direct gebeld met van mossel, dhr.... Näytä lisää
zwarte plastic buitenrand van buitenspiegel was beschadigd,kreeg te horen dat hele buitenspiegel vervangen moest worden tbv € 300,-. ,even op internet gezocht, kon deze kopen voor € 28,-. dit gemel... Näytä lisää
De video van de onderhoudsbeurt door de monteur was keurig in informatief. De mensen aan de balie proberen (ook onder tijdsdruk) je goed te helpen. Een verbeterpuntje is dat de leenfiets erg lege b... Näytä lisää
- Ford-jälleenmyyjä
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Ford
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Hollanti
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Het duurde 5 weken voor diagnose
Het duurde 5 weken voordat ik te horen kreeg wat er mis was. Ik heb ook gevraagd wat er gerepareerd moest worden voor de apk wordt er gezegd dat oa de handrem kabel rechts achter kapot was. Dit is nagekeken door mijn eigen garage maar daar was helemaal niks mis mee, hij is gewoon door de apk gekomen.
Vakantie begint maar de auto weigert
Enkele uren voor het vertrek van onze vakantie starte de auto niet meer. Via Ford assist een hulpdienst voor de deur. Accu probleem. Boost gegeven en daarna starte hij weer maar het primaire probleem was nog niet opgelost. Gebeld met de garage van Van Mossel, situatie uitgelegd maar ook mijn voorgenomen vertrek van onze vakantie. Twee uur later probleem geanalyseerd, een nieuwe accu geplaatst en we konden vertrekken……👍
Van bestelling naar aflevering was top
Van bestelling naar aflevering was top! Auto nu een paar weken in bezit en bevalt perfect!
Vriendelijk en correct.
Vriendelijk onthaald.
Snelle en correcte service.
Wagen in orde!
Waardeloze aflevering
De aangekochte auto had geen beurt, apk en fatsoenlijke poetsbeurt gehad terwijl dit wel afgesproken was door de toevoeging van het plus pakket aan het verkoopcontract.
Helaas heb ik e.e.a zelf geconstateerd de dag erna bij controle van de auto.
Aan de hand hiervan is een vervolgafspraak gemaakt om dit in orde te maken.
Ook dit liep helaas niet vlekkeloos.
De beloofde vervangende auto stond niet gereed bij het brengen van de auto.
Bij het ophalen waren niet alle papieren klaar die bij de beurt horen.
Daarnaast zijn er verkeerde kilometerstanden ingevuld op het apk-formulier en de Ford assistance.
We zijn in de tussentijd enkele weken verder, krijg je als kers op de taart nog een aanmaning toegestuurd van een factuur die onterecht is opgesteld van kosten die reeds in de verkoopopdracht meegenomen zijn.
Daarnaast heeft nog geen enkele verkoper de ballen gehad om bij de klant zijn verontschuldigingen aan te bieden.
Succes met de verbeterpunten!
Kwam zonder afspraak voor vervangen…
Kwam zonder afspraak voor vervangen ruitenwissers, werd snel gedaan zonder gezeur dat er geen afspraak was gemaakt
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Kon snel terecht maar voor 4 banden mét…
Kon snel terecht maar voor 4 banden mét dot-code vond ik bijna 1000 euro wel duur.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Ford
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd…
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd maar de prijs was wel erg hoog. 154 euro voor een kofferbak logo en 4 naafkapjes vind ik redelijk aan de prijs.
Goede service. Ze denken in oplossingen, prima garage
Onderhoud goed uitgevoerd
Onderhoud goed uitgevoerd, Service prima, lekkere koffie. een puntje wachttijd wat lang voor klein onderhoud.( 2 uur). Filmpje op mijn app ontvangen over de werkzaamheden, geweldig!!!!
Ford Roosendaal
Ik ben al jaren klant bij van Mossel Roosendaal en zeer tevreden .
Goede en snelle service en een goed bereikbare klantenservice.
Video onderhoudsbeurt+balie service.
De video van de onderhoudsbeurt door de monteur was keurig in informatief.
De mensen aan de balie proberen (ook onder tijdsdruk) je goed te helpen.
Een verbeterpuntje is dat de leenfiets erg lege banden had (slechts 1,5 bar). Deze zelf thuis opgepompt naar 3,5 bar. Maar verder hoor je mij niet klagen, daarom score 4 vd 5.
Onze auto leek als herboren na de…
Onze auto leek als herboren na de servicebeurt die door van Mossel werd uitgevoerd. prima gedaan!
Min puntje was dat de afspraak voor 10.00 uur was gepland. De auto stond om 09.45 uur bij van Mossel. Toen ik om 12.00 uur terug kwam om de auto op te halen stond die nog steeds op de plaats waar ik hem neergezet had navraag leverde een geïrriteerde reactie op richting werkplaats maar een reden werd niet gegeven. Pas om 14.45 uur kon ik met de auto naar huis. Daarom geen 10 punten.

Snel en adequaat geholpen
Worden altijd netjes gebeld als er…
Worden altijd netjes gebeld als er grotere kosten mogelijk zijn ,alles gaat in goed overleg.
Reparatie
Nadat de eerste reparatie poging was mislukt werd mijn camper alsnog binnen 2 dagen weer hersteld.
De service is top, de mensen meedenkend en aardig

Super vriendelijk personeel
Super vriendelijk personeel. Hele leuke dames aan de balie.
Hele leuke monteurs die altijd voor je klaar staan.
Veel pech maar super geholpen
Na problemen met de auto die we gekocht hadden en deze niet opgelost konden worden hebben ze de auto teruggenomen.
We hebben hier ook onze nieuwe auto weer gekocht en zijn super geholpen.