Ford-dealer Hedin Automotive Arvostelua

3 146
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een pri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Reparatie is naar wens uitgevoerd, echter was het welkom van de receptie ver ondermaats. Eén persoon (die al met een klant in gesprek was) was vriendelijk, terwijl de ander stug achter zijn computer b... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Condensor airco zou lek zijn, gevraagd die te bewaren om te laten zien. Bij afrekenen getoond, maar overduidelijke lekkages waren niet te zien. Met nieuwe condensor doet de airco het weer

1. Ford-jälleenmyyjä
  2. Autokorjaamo
  3. Autoliike
  4. Autohuolto

Tietoja yrityksestä Ford-dealer Hedin Automotive

Yrityksen kirjoittama

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Erinomainen

(3 146)

854 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service van Ford

Top service van Ford! Ze dachten mee met het probleem van vliegroest in de lak. Top opgelost! Compliment voor Ford Hedin Naaldwijk

24. heinäkuuta 2026

Prima geholpen zoals altijd

Prima geholpen zoals altijd, met klein defect kun je altijd terecht.

Beste Sonja,

Fijn om te horen dat je prima bent geholpen. Dank voor de review.

Condensor airco

Beste meneer/mevrouw Leeflang,

Fijn om te horen dat met de nieuwe condensor de airco het weer doet. Dank voor de review.

Korrekt geholpen

Korrekt geholpen. Vriendelijke monteur.

Beste meneer/mevrouw van Biljouw,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent met ons personeel. Dank voor de review.

terugroepactie

De terugroep check was snel uitgevoerd, ik kon blijven wachten en binnen het uur was de auto klaar.

Beste Frank,

Fijn om te horen dat de terugroep check snel was uitgevoerd en dat je erop kon wachten. Dank voor de review.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en vlotte afhandeling door…

Snelle en vlotte afhandeling door vriendelijke mensen

Beste Aad,

Wat fijn dat er een snelle en vlotte afhandeling was en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke afspraak en de servicebeurt…

Duidelijke afspraak en de servicebeurt was snel uitgevoerd.

Beste meneer/mevrouw van der Poel,

Wat fijn dat er duidelijke afspraken waren en dat de servicebeurt snel was uitgevoerd. Dank voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Ik was tevroeg aanwezig op mijn…

Ik was tevroeg aanwezig op mijn afspraak maar werd direct geholpen.
Koffie stond gereed.

7. heinäkuuta 2026

Beste Arie,

Wat fijn dat je direct werd geholpen ondanks dat je te vroeg was. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Een snelle vriendelijke afhandeling.

Een snelle vriendelijke afhandeling.
Of de beurt en reparatie goed is kan ik niet beoordelen, dat moet blijken. Maar eerdere ervaring was goed.

22. heinäkuuta 2026

Beste Irene,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling en dat je al eerdere goede ervaringen hebt gehad bij ons. Dank voor de review.

Saanut 3/5 tähteä

Klantenservice

22. heinäkuuta 2026

Beste Raymond,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespeken om dit te verbeteren.

Julian van Hedin Automotive

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin