Oscar was zo behulpzaam dat hij alles was gaan uitzoeken om mij te helpen mijn auto weer met mijj telefoon te verbinden. Andere filiaal liet me weten dat ik 3 dagen moet wachten voordat de app g... Näytä lisää

Uitermate slecht te bereiken. Mijn dochter koopt er een auto nadat de belofte is gemaakt dat er alles aan gedaan wordt om de auto maandag as op te halen. Ze zou gebeld worden, niet dus. Steeds maa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Autoliike
- Autokorjaamo
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel MG
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Profiteer nu van topdeals!
In januari heb ik bij Van Mossel MG een…
In januari heb ik bij Van Mossel MG een auto gekocht voor €12.500,-. Bij de verkoop is mij een bepaalde actieradius toegezegd. In de praktijk valt deze actieradius ontzettend tegen; het bereik is veel minder dan beloofd, waardoor de auto voor mij niet bruikbaar is.
Omdat ik van de auto af wil, heb ik contact opgenomen om hem weer in te ruilen bij dezelfde vestiging waar hij vandaan komt. Tot mijn verbazing bieden ze nu nog maar €9.000,- terug. Een verlies van €3.500,- op een auto die net bij hen weg is, vind ik onacceptabel en getuigt niet van goed klantenbeheer.
Daarnaast is het contact erg moeizaam. Ik word niet goed te woord gestaan en ze zijn erg moeilijk bereikbaar. Ik voel me na de aankoop absoluut niet serieus genomen en ben zeer ontevreden over de service van Van Mossel. Voor mij geen auto meer via deze weg.
Goed service,vriendelijk,
Prima uitleg over de mogelijkheden van…
Prima uitleg over de mogelijkheden van de verschillende modellen van MG. Ook werd bij de afname voldoende tijd genomen om in de nieuwe MGS6 alle opties in het scherm uit te leggen. TOP!!
Hele goede service ontvangen bij het ophalen van mijn nieuwe auto
Hele goede service ontvangen bij het ophalen van mijn nieuwe MGS5 EV. Vooral bij het instellen van de software is de tijd genomen om iedere optie uit te leggen en in te stellen. De extraatjes van van Mossel maakte de ervaring helemaal compleet.
Goed geholpen door Sander
Goed geholpen door Sander. Hij legt alles goed en duidelijk uit en neemt de tijd. Bij aflevering netjes onder een kleed de auto een fijne beleving.
Na twee week nog even bellen hoe het gaat. Dus tot nu toe zeer te spreken over de auto en service.
Heel goed geholpen door Van Mossel…
Heel goed geholpen door Van Mossel Amsterdam met de aankoop van onze MG. Toen het even duurde voordat de papieren in orde waren (de auto kwam uit Luxemburg) kwam er een attentie ter waarde van een dinerbon. Dat is sympathiek! Heel blij met deze fantastische auto.
Aankoop nieuwe GM ZS EV
Zeer prettig geholpen door Melanie bij het kopen van een nieuwe auto.
Goed advies en uitleg over de MG en zijn erg tevreden over de aankoop. ik zou vragen naar Melanie of u nou komt voor alg. info of voor aanschaf van een auto.
Wim
Tweede nieuwe auto binnen 3 jaar, maar Van Mossel reageert nergens meer op
Wij hebben tot nu toe, binnen drie jaar twee nieuwe MG auto’s bij Van Mossel gekocht. De eerste hebben we al na 14 maanden weer moeten inleveren vanwege terugkerende problemen. Bij de tweede auto liep het opnieuw mis: meerdere fouten, miscommunicaties en onnodige frustratie.
De schade die tijdens het traject ontstond is uiteindelijk netjes hersteld, maar daarna bleef het volledig stil. Mijn verzoeken van 23 en 31 maart voor een schriftelijke terugkoppeling zijn nooit beantwoord. Ook op mijn laatste bericht aan de verantwoordelijke manager komt geen enkele reactie meer.
Ik had een concreet, realistisch en professioneel voorstel gedaan om het totale traject netjes af te ronden, maar zodra het om een oplossing gaat, wordt er simpelweg niet meer gereageerd.
Na twee nieuwe auto’s in zo’n korte tijd, en na alles wat er is gebeurd, is één ding duidelijk: voor ons nooit meer een Van Mossel‑auto.
Komen beloftes niet na
Ze zou gebeld worden, niet dus. Steeds maar weer achteraan bellen. Terugbelverzoeken worden intern gemaild die niet nagekomen worden.
Ondertussen is het 16:30 en dan worden natuurlijk helemaal geen telefoontjes meer aangenomen.
Terwijl ze gewoon weten wil waar ze aan toe is.
Bar en Bar slecht. Als er een handtekening gescoord kan worden wordt alles uit de kast gehaald, maar daarna? Ho maar, we hebben effe geen tijd.
Voor een hoog genoeg bedrag een citroen…
Voor een hoog genoeg bedrag een citroen C1 gekocht. Maar de afterservice is gewoon slecht. Lekkend open dak niet gerepareerd. Veel te hoge offerte voor het vervangen van de koppelingsplaten. En ze houden zich niet aan afspraken. Afrader.
Een MG4 Electric aangekocht nog niet zo…
Een MG4 Electric aangekocht nog niet zo lang geleden. Leuk en aardig, tot je auto gebreken vertoond en je een aanspraak wilt maken op je garantie in je afleverpakket (waar je immers voor hebt afgerekend), dan geeft Van Mossel niet thuis. We zijn op dit moment al weken bezig om een probleem aan de MG4 opgelost te krijgen, waarbij MG enkel kijkt naar symptoombestrijding en niet naar de oorzaak. De kosten voor het oplossen van de symptomen legt men bij ons binnen de garantieperiode. de heer Buijs leek in eerste instantie het op te gaan lossen, maar laat je dan in het ongewisse en hoor je niets meer, tot je er zelf weer om (moet) vragen. De dealer in Zwolle neemt ook weinig actie tot communicatie. Dan hoor je ineens dat het weer géén garantie is en we ons maar moeten richten tot BOVAG voor de garantie, zonder enige uitleg of wij al een geschil hebben of niet. BOVAG bemiddeld immers in geschillen, de reparatie zal alsnog bij Van Mossel moeten worden uitgevoerd. Ik vind een behandeling als deze héél erg teleurstellend na de aankoop van een zeer jonggebruikte auto. Je doet een behoorlijke uitgave, men dwingt je bijna tot het nemen van een afleverpakket met extra kosten, ''ik lever geen auto's af zonder afleverpakket''. Vervolgens zijn er dan problemen, dan blijkt dat je die 500 euro beter in je zak had kunnen houden voor het betalen van de reparaties binnen je garantietermijn.
Slechte zaak. Nóg slechtere zaak dat dit lang duurt en men niet pro-actief contact met je zoekt en je zelf steeds weer moet vragen om updates. De auto is straks drie - vier weken bij de dealer en ik heb nog steeds geen werkend product.
Indien Van Mossel besluit het alsnog op te lossen, zal ik de review updaten. Mijn geduld is op dit moment wel even uitgeput en ik overweeg juridische stappen.
Ik ben zelf ondernemer en heb een hekel aan het plaatsen van slechte reviews, ik weet hoe vervelend dat is voor een ondernemer. Maar als de service een dusdanig negatief niveau heeft, dan moeten we er ook niet om liegen.
----
Update: 29-1-2026
Opgelost? Vergeet het maar. Dezelfde problemen persisteren en we hebben zijn inmiddels al meerdere weken in het proces om de auto terug te laten kopen. We zijn bereid een kleine 10.000 euro verlies te nemen, als er maar van af zijn. Ik vind dat MG hier een grote stap in zou moeten nemen gezien de overlast. Echter, de heer van Roon geeft niet thuis, neemt zijn telefoon niet op en beantwoord mails structureel niet. We willen van deze technische mankementen auto af en zélfs daarin wordt je niet geholpen! Het is echt niet te doen. De auto staat na drie dagen op de parkeerplaats gewoon stroomloos en MG vind dit normaal, blijkbaar. Wij zijn inmiddels zo ver om onze rechtsbijstand de terugkoop af te laten handelen, wellicht dat zij wel een antwoord krijgen! Het stoom komt mij inmiddels uit mijn oren
-------
Update Maart 2026:
De MG4 is teruggekocht voor de 'marktwaarde', dat wil zeggen dat we er een kleine 10.000 bij zijn ingeschoten om van dit apparaat af te komen. Op geen enkel moment heeft MG of de heer van Roon voorgesteld ons tegemoet te komen. Wel bedacht hij halverwege de mailwisseling dat het probleem magischerwijs opgelost was en besloot niet meer te reageren op ons.
Ik ben echt onwijs teleurgesteld en boos om de handelswijze van MG én van Mossel. Ik raad het iedereen af hier een MG te kopen, en koop zeker geen MG 4 Electric met het kenteken R-779-VZ. Dit probleemgeval kost je een hoop ellende en geld. Dit heeft ons in ieder geval veel geld en frustratie gekost. Voor het geld wat het ons gekost heeft ontvangen ze wel nog een review. Het is niet normaal dat een auto na twee tot drie dagen op de parkeerplaats stroomloos staat! En vervolgens hoge kosten berekenen aan de koper in de garantieperiode is echt onwijs onterecht. Koop hier geen MG!
Behulpzaam en eerlijk
Wij kwamen kijken voor een auto, deze was echter net verkocht, toen samen met de verkoper gekeken naar andere opties, er stond er 1 in Breda, deze werd naar Purmerend gebracht, wat aandachtspunten zijn verholpen en op de dag van oplevering stond er een hele mooie glimmende auto op ons te wachten.
Goed opletten als je een occasion koopt…
Goed opletten als je een occasion koopt en een leveringspakket plus erbij neemt dat ook bijv o.a. je ruitenwissers het doen. Bij mij waren de punten afgevinkt en deed mijn achterruitenwisser het niet. Voor het bedrag wat je betaald mag je er wel vanuit gaan dat dit wel nagekeken is. Hierdoor twijfel ik erg of alles wel nagelopen is.
Fantastische begeleiding van Oscar medewerker van MG den Bosch.
Andere filiaal liet me weten dat ik 3 dagen moet wachten voordat de app gereset kon worden.
Oscar belde zelfs terug nadat hij oplossing voor me had. .echt fantastisch.
Ik kon mijn auto weer makkelijk koppelen aan mn oplader.GOOD JOB OSCAR.
KLANT VRIENDELIJK EN KLANTGERICHT.💪🏽
Communicatie kan beter en after sales is minder belangrijk!
Meer dan een maand geleden in de showroom beland en overgegaan tot de koop van een electrische occasion.
Toen prima geinformeerd door Yannick van der Poel. Inruil voorstel was zoals verwacht niet best. Was ook niet transparant en toen ik de volgende dag belde dat ik hem zelf zou verkopen werd er nog opgeboden( "wat wil je er dan voor hebben?").
Oftewel wekte bij mij de indruk dat ze marge willen pakken op de toch al slechte handel inruilprijzen.
Aflevering was in orde, Yannick nam er de tijd voor, goede uitleg en auto was netjes gepoetst.
Kreeg wel direct een kaartje in mijn hand gedrukt met het verzoek direct een 5 sterren review achter te laten en hem te benoemen. Ja dat doe ik later wel.
Na aflevering blijkt dat ik geen SOH rapport heb gekregen bij het afleverpakket. En dat de auto niet is voorzien van een afgestempeld onderhoudsboekje wat problemen op kan leveren voor de resterende fabrieksgarantie en recht op pechhulp. Schriftelijk gevraagd of dit even nagestuurd kan worden? Lijkt mij geen probleem, hiermee werd ook geadverteerd(100% onderhouden!).
Tevens had ik een electrische storing in het bestuurders display waar ik nog even naar wil laten kijken.
Na dit verzoek stopt ook de tevredenheid en de behulpzaamheid.
Eerst zou ik de volgende dag antwoord krijgen, na twee weken niets gehoord weer mailen. Dan bericht of ik even langs kan komen om de puntjes te bespreken. Nou nee, is niets te bespreken, ik wil gewoon zwart op wit dat de auto het voorgeschreven onderhoud heeft genoten in geval van van toekomstige garantieclaims.
Nu een maand later nog niets opgestuurd gekregen na verschillende schriftelijke verzoeken.
Dit geeft mij het gevoel dat de auto niet het benodigde onderhoud heeft gehad en dat ik word afgescheept. Erg jammer!
Geen 5 sterren review van mij Yannick.
Top begeleiding door Yannick van der…
Top begeleiding door Yannick van der Poel bij onze aankoop van de nieuwe auto.
Vriendelijk en behulpzaam.
Prima geholpen door de jonge Yannick…
Prima geholpen door de jonge Yannick Van der Poel. Uiteindelijke afhandeling netjes geregeld.
Nu plezier maken met de nieuwe wagen ;)
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
MG 4 Luxury
Heel prettig geholpen door Melanie, prima en duidelijke uitleg over de MG 4, ook nog eens mijn eerste elektrische auto en die bevalt ook uitstekend

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Aankoop MG Marvel R
Goed geholpen door Melanie bij de aanschaf van onze MG Marvel R. Er moesten nog een paar zaken gedaan worden (trekhaak, deukjes, velgen herstellen) dit nam enige tijd in beslag waar wij mee op de hoogte gehouden zijn. Maar liever een realistische tijdspanne dan korter wat niet waar gemaakt kan worden. Bij de aflevering uitleg gekregen en ook aanbod dat we altijd contact met haar konden opnemen bij vragen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.