Banner for Van Mossel Volkswagen

Van Mossel Volkswagen Arvostelua 1 427

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Hoewel ik klant ben bij een ander leasebedrijf werd ik direct geholpen toen de melding olie bijvullen op het display verscheen. Daarna (en mede daardoor)een fijne vakantie gehad in Cente Parks.

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn wij op vriendelijke en kundige wijze geholpen door dhr. H. Brands. Bij de aflevering van de auto zeer goede uitleg gekregen over de vele functies van de au... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Weer een goede ervaring gehad bij Van Mossel. Mijn voorband stuk gereden, gelijk een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Snel geholpen door vriendelijke medewerkers, zodat ik weer veilig de w... Näytä lisää

1. Volkswagen-jälleenmyyjä

Tietoja yrityksestä Van Mossel Volkswagen

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Volkswagen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,4

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

H.oewel ik klant ben bij een ander…

3. kesäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Kat in de zak helaas

⁸Mijn zoon heeft na flink sparen hier zijn auto gekocht ca 10.000 bij betalen op inruil... de verkoper was geweldig volgens hem.. ze hadden een klik.. jaja na trots zijn auto opgehaald te hebben begon de ellende... wat ze zeiden dat ze gedaan/gerepareerd hadden nav proefrit en constatering van mankementjes blijkt nu, na half jaar later bij onze eigen garage dat daar niks van klopt.. resultaat al voor meer dan 3000 euro herstel reparaties.. jammer om misbruik te maken van een goed gelovige jongen... toen hij langs kwam om te vragen wat nog binnen de garantie viel werd hij met vage antwoorden weg gestuurd en was de verkoper niet meer in dienst..

1. joulukuuta 2025

Beste Riette,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat uw zoon deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Omdat wij graag een volledig beeld krijgen van wat er precies is gebeurd en willen bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar luuk.vanderijt@vanmossel.nl. Vermeld daarbij indien mogelijk het kenteken telefoonnummer. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie samen te bespreken.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Van Mossel Volkswagen Hapert

service bestaat niet

vanaf het begin af aan is het altijd een discussie. bij de laatste keer dat ik geweest ben kwam ik voor een terugroepactie. Volgens de dame aan de telefoon duurde dit minimaal 2 dagen en had ik recht op vervangen vervoer. Ik vraag nog is dit een LEEN auto anders hou ik rekening met de datum zodat ik de auto van mijn man gebruik terwijl hij bij jullie staat. Ja was het antwoord! Maar toch krijg ik een factuur?? omdat ik na ieder bezoek wel meerdere telefoontjes nodig heb om alles recht te trekken heb ik deze ronde gepasseerd en besloten gewoon niet te betalen

29. toukokuuta 2026

Aankoop nieuwe auto.

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn wij op vriendelijke en kundige wijze geholpen door dhr. H. Brands. Bij de aflevering van de auto zeer goede uitleg gekregen over de vele functies van de auto.
Wij zijn al jaren klant van van Mossel Oisterwijk en de service na de aankoop is zeer goed.
De aftersalesmanager dhr. R Menkehorst staat je met kundig advies altijd correct en eerlijk te woord.

24. toukokuuta 2026

TOP team

Weer een goede ervaring gehad bij Van Mossel. Mijn voorband stuk gereden, gelijk een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Snel geholpen door vriendelijke medewerkers, zodat ik weer veilig de weg op kon
Dank jullie wel 👍

Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring met van Mossel de auto…

Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onderhandelings ruimte was terwijl ik niets in te rulen had en dat er op dat moment juist pinkster deals waren. Al met al prima goede verkoper Esli en een hele fijne auto gekocht.

26. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

( Sint-Niklaas ) Ik vroeg enkel voor een aanvraag voor…

Ik vroeg enkel voor een aanvraag voor documenten & ik werd hierbij ten eerste niet serieus genomen en ze keken me aan alsof ik iemand ben die niet serieus gekomen kan worden. Ze vroegen ook 3x of de wagen uit het buitenland kwam omdat ze niet de vermoeden hadden dat ik als buitenlander een auto ingeschreven heb staan in het binnenland. Vervolgens werd de aanvraag ook niet goedgekeurd. Ze hadden een “specifieke” persoon nodig. Ze konden ook de aanvraag doorgeven aan die “specifieke” persoon. Ze doen heel moeilijk en lachte constant. Dit is onacceptabel.

Saanut 1/5 tähteä

Er zit opeens merkwaardige schade op me…

Hier is een nette en goedlopende Nederlandse versie van je tekst:

Er is plotseling merkwaardige schade aan mijn auto geconstateerd, die bovendien is bijgewerkt met een lakstift. Inmiddels heeft de dealer contact met mij opgenomen in de hoop tot een oplossing te komen.

Er heeft vervolgens een gesprek plaatsgevonden, maar dit mondde uit in een welles-nietesdiscussie. Mij werd toegezegd dat er na intern overleg kwam. En erna contact met mij zou worden opgenomen voor een passende oplossing. Helaas is dit tot op heden niet gebeurd. Dat vind ik erg jammer.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen

We betreuren de schade aan uw auto. We onderzoeken dit en nemen contact op.

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte aankoop, maar mindere service na levering

Ik heb onlangs een T-Cross gekocht bij Van Mossel. Tot het moment van de aankoop verliep alles perfect. Geen problemen, alles ging vlot en netjes geregeld. Verkoper Edgar was erg vriendelijk en behulpzaam, dus dat verdient zeker een compliment.
Het enige minpunt kwam na de aankoop. Toen bleek dat er een klein gaatje in de voorruit zat en dat de airco niet volledig of niet voldoende was ingevuld. Dat vond ik wel vreemd, zeker omdat ik een pakket had gekozen waarbij alles volledig gecontroleerd en geregeld zou zijn.
Daarnaast moest ik vrij lang wachten op enige terugkoppeling over de ruit. Uiteindelijk moest ik zelf meerdere keren bellen om überhaupt reactie te krijgen en om de reparatie in gang te zetten.
Daardoor kreeg ik na de aankoop een wat ander gevoel: vóór de verkoop voelde ik me echt als prioriteit behandeld, maar daarna een stuk minder.

21. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een auto gekocht bij Van Mossel…

Onlangs een auto gekocht bij Van Mossel en echt ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste contact snelle reacties, duidelijke communicatie en vooral een hele fijne en gezellige sfeer tussen de collega’s. Er werd veel gelachen en dat maakte de hele ervaring extra prettig.

Met name Sjors (junior😉) heeft ons super geholpen. Erg vriendelijk, betrokken en nam echt de tijd voor ons. We voelden ons welkom en goed geadviseerd. Heel tevreden over de service en zeker een aanrader! Groetjes Dennie en Maartje

15. toukokuuta 2026

Echt een afrader

Echt een afrader
€400 voor de achter rem blokken
Tellen maar wat

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen

We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. We nemen uw feedback serieus.

Audi A1

Mijn eerste ervaring met een autodealer. Ik heb hier recent mijn audi a1 opgehaald en ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Alle afspraken zijn na gekomen en na het ophalen van de auto is er nog contact geweest over of er nog dingen gevonden waren. Al met al goeie service. Ga zo door!

14. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin