Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Rommelig aflevering, te weinig aandacht voor de klant, afspraken worden niet opgevolgd. Klant moet zelf achter alles aangaan. Dit is mijn 4 e gekochte auto met slechste ervaring. Ook rommelig bij de f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toppers bij deze dealer - doen wat ze kunnen. Mercedes zelf laat wel veel punten liggen maar onterecht om de medewerker bij van Mossel hier voor te beoordelen omdat de oplossing niet in zijn handen li... Näytä lisää

1. Mercedes Benz -jälleenmyyjä

Tietoja yrityksestä Van Mossel Mercedes-Benz

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Staf is vriendelijk en ik werd snel…

Staf is vriendelijk en ik werd snel geholpen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Fijn om te horen dat onze medewerkers vriendelijk waren en u snel geholpen bent. We waarderen uw feedback enorm.

Zoals MERCEDES betaamt

Zoals MERCEDES betaamt, professioneel opgeleid personeel goede service van de baliemedewerker en niet te vergeten een scherpe prijs. 🏆

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat onze medewerkers en goede service u zo zijn bevallen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Ongekende service

Ongekende service en super aardige medewerkers, geen kak maar gelukkig heel gewoon

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij dat u onze service en medewerkers waardeert. Dank u wel voor uw mooie woorden!

Mooie ervaring

Verkoper Marc heeft ruim de tijd genomen in de gehele afwikkeling van kennismaking, verkoopproces en aflevering.

Mooie vestiging, prima ontvangst en serieuze en plezierige ervaring.

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor deze mooie review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze vestiging en dat het naar wens is verlopen.

Saanut 4/5 tähteä

Houdt zich aan belofte

Houdt zich aan belofte, heldere afspraken en dat alles op een klantvriendelijke manier waarbij respect de boventoon voert.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn blij te horen dat we onze beloftes nakomen en duidelijke afspraken maken. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn goed geholpen & geadviseerd…

Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent
Heel veel plezier met uw nieuwe auto en veel veilige kilometers.

Saanut 5/5 tähteä

Ik krijg nu al de 2e mail voor service…

Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en begrijpen uw verwarring over de service-e-mails na een aankoop. We zullen dit intern bekijken.

snelle oplossing van velgschade op spiksplinter nieuwe GLCEQ400

binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!

8. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en efficiënt konden helpen na het onverwachte incident in Frankrijk. We zijn blij dat de achteras onbeschadigd bleek en dat de velg weer in perfecte staat is. Bedankt voor uw positieve feedback!

Saanut 3/5 tähteä

De onderhoudbeurt en vervangen van…

De onderhoudbeurt en vervangen van remblokken zijn keurig uitgevoerd. Het probleem met het lezen van de verkeersborden en dan in combinatie met de automatische snelheid aanpassing is niet verholpen. Men heeft een aantal zaken uitgevoerd, in rekening gebracht maar niet getest. Moet nu opnieuw een afspraak maken.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

wij zullen spoedig contact met u opnemen m.b.t. uw ervaring

Saanut 5/5 tähteä

Zeer professionele en vriendelijke…

Zeer professionele en vriendelijke receptie, uitstekende communicatie, goed eindresultaat.

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

We zijn erg blij te horen dat u onze receptie professioneel en vriendelijk vond. Dank u wel voor uw positieve feedback over de communicatie en het eindresultaat.

Saanut 2/5 tähteä

Wat een teleurstelling

Na 2x gebeld te hebben voor een vervangende auto ben ik ondanks belofte niet teruggebeld. Op dag van onderhoud was er geen vervangende auto en ben ik boos maar weer naar huisgegaan met de mededeling dat dit na 6 Mercedessen de laatste was.

23. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende reservering en ontvangst…

Uitstekende reservering en ontvangst bij receptie. Auto tip top verzorgd en met verse zomerbanden klaar gezet in de inpandige garage. Zeer vriendelijke en vakkundige service.

23. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent. We waarderen uw complimenten over onze service.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin