2 weken geleden mijn nieuwe MG S9 opgehaald, tot nu toe heel tevreden. Prima auto rijdt heerlijk. Goed geholpen door Yannick van der Poel, van eerste kennismaking tot aflevering heel tevreden. Enige j... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Geeft 5 sterren dat klanten service filiaal Den Haag dat ze dit weer de award gaan winnen van slechte medewerkers van het jaar die nooit bereikbaar zijn en ook niet terug bellen. Als je daar bent hoor... Näytä lisää
Wat een verschrikkelijke garage. Ben vanaf april bezig om mijn achterklep open te krijgen. Het is een schande hoe ze met mensen omgaan. Zo vreselijk ondeskundig en wat een houding… zeker tot 3 keer to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vanaf de aankoop tot de aflevering van de nieuwe auto heel goed geinformeerd. Ook uitleg gehad bij aflevering en beetje wgwijs gemaakt met de auto!! Kortom goede ervaring !!
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mijn ervaring met Van Mossel MG Amsterdam is helaas zeer teleurstellend.
Bij de levering van mijn nieuwe auto liep het proces al vertraging op vanwege transportschade. Dat kan gebeuren, maar wat ik vooral kwalijk vind is de gebrekkige communicatie gedurende het hele traject.
Mijn contactpersoon, Lars Delden, reageert vaak niet op telefoontjes, voicemailberichten, e-mails en WhatsApp-berichten. Terugbellen gebeurt regelmatig niet, ook niet nadat collega’s hebben aangegeven dat mijn verzoek zou worden doorgegeven. Hierdoor moet ik steeds zelf achter informatie aan.
Uiteindelijk heb ik de auto opgehaald terwijl de transportschade nog niet was hersteld. Mij werd verteld dat er op korte termijn een afspraak gemaakt zou worden om de beschadigde onderdelen te vervangen. Inmiddels is het ongeveer een maand geleden dat ik de auto heb opgehaald en er is nog steeds geen afspraak ingepland.
Ondanks meerdere telefoontjes, e-mails en berichten heb ik nog altijd geen duidelijkheid gekregen over wanneer de schade wordt hersteld. Dat vind ik onacceptabel, zeker bij de aankoop van een nieuwe auto.
De auto zelf bevalt goed, maar de communicatie en klantenservice van Van Mossel MG Amsterdam schieten naar mijn mening ernstig tekort. Op basis van mijn ervaring zou ik anderen aanraden hier alleen een auto te kopen als zij het niet erg vinden om zelf voortdurend achter informatie aan te moeten gaan.
We zijn heel tevreden met onze MG , ook een compliment voor de medewerker, hij heeft ons prima geholpen, duidelijke uitleg over de auto.

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Prima service, voor aflevering auto,
Goede service door Yannick vd Poel

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
We hebben goede gesprekken gehad met Sander en daarom uiteindelijk 2 nieuwe MG's aangeschaft

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Samed heeft ons naar wens geholpen,correct,expertise ,knowhow. geduld, duidelijk,absoluut niet opdringerig,geen tijdslot,
Ik kom uit de autowereld
Wij zijn Zeer content
Onlangs een MG5 Long Range gekocht bij Van Mossel in Goes, en dat ging via Yannick van der Poel. Bijzonder aan deze aankoop: ik heb de auto op afstand gekocht en hem vooraf niet in het echt gezien. Juist daarom is vertrouwen zo belangrijk.
Hij is eerlijk geweest over de staat van de auto en heeft op mijn verzoek zonder problemen een aantal extra foto's gemaakt, zodat ik een goed beeld kreeg. Ook in de onderhandelingen vond ik hem fair, een prettig en open gesprek, zonder gedoe.
Bij de aflevering waren alle afgesproken documenten netjes geregeld. Na dat de auto geleverd was nog contact gehad met hem of de aflevering naar wens was verlopen. Dat geeft vertrouwen
Al met al een, professionele en betrouwbare ervaring, zeker als je bedenkt dat het een aankoop op afstand was, en een aanrader!

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Prima uitleg van Yannick bij het ophalen van mijn nieuwe auto!!

Actie van MG Ongeloooooflijk is de kans
dat je MG 1 miljoen minuten haalt.
Onze MG is al 11 maanden in reparatie.
Van Mossel groep bestaat uit heel veel lagen en hokjes, creëren daardoor meer werk en overwerkte medewerkers
Occasion BMW Z4 gekocht bij Van Mossel Amsterdam. Verkoopgesprek was prima. Een week later bij aflevering zou de auto gepoets, afgetankt en voorzien worden van nieuwe APK omdat APK was verlopen.
Bij afname stond de auto keurig onder een zwart doek met een gouden strik erop. Na een bak koffie en het regelen van het papierwerk (waarbij mijn inruil auto werd overgeschreven) werd geconstateerd dat de APK van de aangekochte BMW niet afgemeld was. Aangezien zaterdags geen APK afgemeld kan worden en mijn eigen auto overgeschreven was, konden wij met beide auto's niet meer naar huis rijden. Daarnaast was de auto ook niet afgetankt dat wel afgesproken was.
Ipv met mijn nieuwe auto, met een leenauto naar huis gereden. Wij konden om de bizarre situatie uiteidelijk wel lachen als een boer met kiespijn. De aangeschafte auto werd uiteindelijk uit coulance een week later thuis bezorgd aangezien wij op 2 uur rijden enkele reis wonen en wij er niet nog een dag aan wouden spenderen.
Gezien de reviews geen onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij Van Mossel maar in eigen beheer gedaan. De auto bevalt ontzettend goed en ik ben erg blij met de auto maar daar heeft de geleverde service niet aan bijgedragen.
Top geholpen door de Heer Oskar van MG Den Bosch. 👍👍
Na bijna 3 jaar zijn wij alsnog fantastisch geholpen en is alles naar tevredenheid opgelost.
Bijna drie jaar na de aanschaf van onze MG4 Luxury kwam er eindelijk een passende oplossing voor de elektrische bediening van de bestuurdersstoel.
Na drie keer terug te zijn geweest bij de MG-vestiging in Amsterdam en na de vele beloftes van vestigingsdirecteur Hans Schurer, werden onze klachten nu eindelijk — en binnen één week — naar tevredenheid opgelost.
Onze ervaring?
Er waait duidelijk een andere wind bij MG van Mossel sinds de komst van de nieuwe commercieel directeur, Wouter van Veen.
Precies op het moment dat de moed ons in de schoenen was gezakt, kregen wij tot onze verrassing een onverwacht telefoontje met de verlossende woorden:
“Wij gaan dit voor u oplossen en gaan ervoor zorgen dat u het vertrouwen dat wij u beloofden bij uw aankoop weer terugkrijgt.”
Dit telefoontje bleef gelukkig niet bij een loze belofte. Binnen een week werden wij verder geholpen en keurig op de hoogte gehouden van alle vervolgstappen.
We kregen de keuze om op korte termijn alle problemen te laten oplossen, of om samen te kijken naar een andere passende oplossing.
Wij stelden zelf voor om — gezien onze leeftijd en mobiliteit — na drie jaar over te stappen naar een SUV met een hogere instap en kregen alle tijd om rustig onze afweging te maken: inruilen of de huidige problemen laten oplossen.
Uiteindelijk kozen wij voor inruil en binnen een week na het eerste contact werd het slepende conflict op een voor beide partijen passende manier netjes opgelost.
De oplevering van onze Marvel R ging helaas ook niet helemaal voorspoedig, maar op een software update na werd alles netjes opgelost.
Wij geven MG van Mossel daarom alsnog de kans om ons vertrouwen terug te winnen en kozen opnieuw voor een MG.
Het lag immers niet aan de kwaliteit van onze MG4 Luxury, want deze auto was technisch gewoon dik in orde !
Met name de slechte communicatie — zowel telefonisch als via het berichtenverkeer — was voor ons het grootste probleem bij MG van Mossel.
Wij hopen deze minder prettige ervaringen nu snel achter ons te kunnen laten.
We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe commercieel directeur, Wouter van Veen, het importeurs- en servicemanagement van MG naar een hoger niveau kan tillen, waarbij de klant weer echt gehoord wordt en centraal staat.
In de praktijk blijkt dat niet alle MG-bezitters de ervaringen gehad die wij hebben beleefd !
— gelukkig maar.
Maar voor degenen die nog in hetzelfde schuitje zitten: "Er is hoop op een betere toekomstige service bij MG van Mossel !"
De tijd zal het leren…
Ik wacht inmiddels ruim een maand op een inhoudelijke reactie op een garantieaanvraag voor mijn MG4 die ik 2,5 jaar geleden nieuw bij Van Mossel heb gekocht.
Mijn melding heb ik op 25 april ingediend via het contactformulier, vervolgens op 4 mei herinnerd en later 18 mei nogmaals per e-mail nagevraagd. Op een automatische ontvangstbevestiging na heb ik tot op heden geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen.
Of het probleem uiteindelijk wel of niet onder garantie valt, laat ik graag aan Van Mossel over. Maar na meerdere contactpogingen en weken wachten verwacht ik op zijn minst een reactie of beoordeling van de melding.
Jammer, want de auto bevalt goed, maar de afhandeling van deze garantieaanvraag laat vooralsnog veel te wensen over.
Ik had gebeld voor een proefrit en aangegeven dat ik serieus geïnteresseerd was. Het ging om een actiemodel MG3 en Melanie had me goed ingeschat, want elders had men deze auto al vergeven, maar Melanie stak daar een stokje voor en gaf aan eerst de proefrit te willen afwachten. En ja dit moest hem worden voor mij. Dus dankzij Melanie rijd ik sinds vanmorgen in mijn prachtige gele MG3!!

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Door Patrick goed behandeld en zijn woord nagekomen
Bedrijf is goed in verkopen maar dat is niet vreemd met een goed product. Maar bedrijf zou er goed aan doen als ze eens goed naar hun processen kijken. Te vaak moeten constateren dat er pas iets gebeurde als ik weer eens gebeld had. Ik als klant verwacht een pro-actieve houding ipv reactieve houding

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Afspraken nagekomen, professionele benadering, goede inruilprijs
Er werd goed advies gegeven. De uitleg over de auto was duidelijk. Erg vriendelijk geholpen.