Mijn maand oude 2e hands auto voor het eerst gebracht voor onderhoud. Goed verlopen. Kan beter: Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het... Näytä lisää

Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparati... Näytä lisää
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de auto goed nagekeken en gekeurd. Is gratis gewassen , binnen en buiten Ik kon thuis blijven : m'n auto werd opgehaald en teruggebracht. Ik kon kiezen welk... Näytä lisää
- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden. - Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk. - Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden. - Goed werk. - Mogelijkheid tot maken afspr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Nissan-jälleenmyyjä
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Nissan
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Hollanti
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Heel netjes geholpen
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !
Geen prijsopgave en gerepareerd.
Kan beter:
Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het al gemaakt en in rekening gebracht.;
Auto gecheckt op diverse punten, welke punten en wat zijn de bevinden zijn niet gedeeld.
Verder een goede ontvangst en nette afhandeling. Kreeg ook gratis een gereserveerde leenfiets.
Gaan zorgvuldig te werk
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers
Ik heb begrepen dat de kosten van een…
Ik heb begrepen dat de kosten van een onderhoudsbeurt door Nissan worden betaald. Een grote onderhoudsbeurt van 1100€ 2 uur arbeid zonder bijzonderheden is een schandaal
Alles was piekfijn in orde
Alles was piekfijn in orde, alles werd tot in de puntjes geregeld.
Ik wordt daar altijd vriendelijk en…
Ik wordt daar altijd vriendelijk en prima geholpen nooit klachten
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Op 22 april om 10:21 uur belde ik om…
Op 22 april om 10:21 uur belde ik om mijn afspraak voor de auto-inspectie te annuleren. Ik sprak in het Nederlands met de telefoniste en vroeg beleefd of ze een woord dat ik niet begreep in het Engels wilde herhalen. De telefoniste antwoordde onbeleefd dat ze dat niet zou doen en het gesprek werd beëindigd. Zo hoort goede klantenservice er niet uit te zien.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan
Netjes gecommuniceerd
Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparatie.
Welkom bij Van Mossel
De ontvangst, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en de manier waarop de klant de vrijheid werd gelaten zelf keuzes te maken. Kortom zeer tevreden!!
De ontvangst
De ontvangst, je voelt je welkom, het adviseren en het meedenken. Daar ben ik al jaren content mee. Ook de auto gestofzuigd en door de wasstraat helemaal TOP!!
Prettige verkoper
Prima service
Prima service, personeel is altijd vriendelijk en erg klantgericht!
Eerlijk betrouwbaar en constructief
Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.
Ik kwam even langs zonder afspraak om…
Ik kwam even langs zonder afspraak om een kleine diagnose te doen en werd meteen geholpen
elke vraag over de diverse toeters en…
elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel
Onderhoudsbeurt en apk zoals afgesproken uitgevoerd
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.