We hebben een goed inhoudelijk gesprek gehad over de aankoop van de Kia Picanto. De auto zag er keurig uit,toen we bij bij de garage waren,het was zoals een klant het ook wil zien. Er zijn nog en... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Werkzaamheden volgens afspraak en goede communicatie omtrent het werk.
Prima service en vriendelijk personeel.
En niet geheel onbelangrijk, lekkere koffie tijdens het wachten

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Er zijn nog enkele punten die aan de auto moeten gebeuren,maar daar word aan gewerkt.
We vonden het wel jammer,dat kleine lakbeschadigingen niet verholpen konden worden.
Maar we vinden toch dat het gehele plaatje, en ook het personeel een hoge waardering verdient.
Fam L.Becker

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
We hebben een Kia picanto occasion gekocht en zeer vriendelijk en goed geholpen, of we een nieuwe Hyundai hadden gekocht. Bedankt voor de goede service.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Apk/kleine beurt duurde 2,5 uur!
Vooraf gezegd dat ik wel kon wachten!
2,5 uur is dan erg lang.
Verder geen opmerkingen, behalve de prijs🥴
Netjes geholpen en auto netjes afgeleverd

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik het rapport alsnog kunnen ontvangen?
Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank aan R.K verkoop adviseur.. Top.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
zeer tevreden met de uitvoering van de reparatie

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Het gehele proces van afspraak, onderhoudsbeurt, ophalen en leenfiets was zoals het moet zijn.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
terugroepactie waterpomp blijkt in Emmen. Moet ik speciaal voor Groningen. Dat kan beter

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Behalve dat mijn auto keurig is afgeleverd en er sprankelend uit zag, was het ook nog gewoon heel gezellig. De directeur en verkopers zijn niet alleen professioneel, maar hebben ook een heel goed gevoel voor humor.
Ik heb 'slechts' een kleine occasion gekocht, maar dat maakt voor de klantervaring niet uit, want ik ben als een koningin behandeld. Er was nog een dingetje met de airco, maar dat werd onmiddellijk opgepakt en opgelost. Al met al kom ik hier graag weer!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Vriendelijk geholpen en auto weer tiptop in orde

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Hyundai is goed merk met daarbij een goede service van de garage

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Goede ontvangst aan de desktop.
Bij onderhoudsbeurt tussentijds gebeld worden.
Zeer correcte kleding van de medewerkers.
Bescheiden prijs.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Afspraak online gemaakt, en op de afgesproken tijd geholpen, ook de bijkomende dingen direct verholpen waarvan vooraf prijsopgave