Humac Arvostelua 9 868

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Super super service af personalet i Aarhus afdeling. Fik byttet en oplader der on/off var defekt til en ny uden beregning. Endda til en længere ledninger🤩🤩

Hurtig levering. Dog lidt ærgerligt i den pris klasse at fragten ikke engang er dækket, men det er så også det eneste. Butikken i Odense har forresten virkelig fin service. Bestilte dog online.

1. Tietokoneet ja tarvikkeet
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekorjaaja
  4. Tietokonekauppa
  5. Elektroniikkaliike
  6. Puhelimen korjauspalvelu

Tietoja yrityksestä Humac

Vil du i kontakt med Humacs kundeservice? Se hvordan her.

Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Partner (APP), og vi er de eneste i Danmark, som har denne status.

Det betyder, at vores medarbejdere er ekstra godt uddannede i Apples produkter, så vi kan give dig den rigtige rådgivning – hver gang. Hos Humac går vi op i, at hjælpe dig med at få mest ud af dine Apple-produkter, og at finde det helt rigtige produkt, der passer præcis til dine behov.

Vil du lære mere om dine Apple-produkter, har vi skrevet en masse artikler med tips og tricks på Humac Highlights. Udforsk Humac Highlights her.

APP-certificeringen garanterer dig således dybdegående viden omkring Apples produkter i alle Humacs butikker og på humac.dk

Humac har egne service værksteder med titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et kvalitetsstempel fra Apple, som betyder at vi kun udfører autoriseret service på Apple-produkter og med godkendte originale reservedele. Det er din sikkerhed for, at dit produkt bevarer sin reklamationsret og fungerer optimalt under og efter serviceforløbet.

Danmarks førende Apple-ekspert

3 års reklamation
Få 3 års reklamationsret, når du køber en ny Mac, iPhone eller iPad hos Humac. Et ekstra år. Til dig fra os.
7 dages opstartsrådgivning fra du aktiverer enheden
Lad din lokale Humac-butik eller vores kundeservice hjælpe dig godt i gang med din MacBook, iPhone eller iPad.
100 dages returret
Det skal være nemt at finde det helt rigtige produkt. Med 100 dages returret giver vi dig ro til at træffe det rette valg.
Èt gratis sundhedstjek efter det første år
Kom forbi din nærmeste Humac-butik og få et grundigt sundhedstjek af din iPhone, MacBook eller iPad efter første år.
Fragt fra 49 kr.

Returret

100 dages returret

Ved køb hos Humac har du som privatkunde 100 dage til at returnere varen og enten bytte til anden vare eller få pengene retur, hvis produktet returneres i original emballage med ubrudt plombering, og original faktura skal medfølge.

Der gælder dog nogle undtagelser for de 100 dages bytte- og returret:

• Hvis produktet er solgt med abonnement, med forsikring, som specialbygget maskine (CTO), eller der er tale om digitalt plomberet indhold, som kunden selv downloader eller får tilsendt via elektronisk post (f.eks. licenser til software), bortfalder returretten.

• Der er ikke bytte- og returret, hvis produktet er solgt med delbetalinger/låneaftale.

• Bytte- og returretten gælder heller ikke reparationer eller serviceydelser.

• Bytte- og returret er kun gældende for privatkunder og kan derfor ikke bruges, såfremt du har handlet i et erhvervsmæssigt formål via CVR-nummer.

Bytterettens 100 dage regnes fra den dag, du modtager dit produkt. Produktet eller produkterne, du ønsker at returnere, skal være Humac A/S i hænde senest den 100. dag, efter handlen er indgået.

Ønsker du at benytte retten til at bytte et produkt købt online til et andet produkt i forbindelse med brugen af 100 dages bytteret, skal Humac A/S gøres opmærksom på dette ved at skrive til kontakt@humac.com

• Yhteystiedot

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

10 t. arvostelua

Får en sms om min reparation er klar…

Får en sms om min reparation er klar til afhentning, jeg kører så mod butikken, hvor de først ikke kan finde min computer og derefter ikke kan finde mig i systemet, så de nægter at udlevere den… Simpelthen for dårlig service, jeg har lige spildt en time på at kunne komme igen en anden dag

23. maaliskuuta 2026

God kundeservice

Mange har skrevet, at deres kundeservice ikke er god, men det er slet ikke min oplevelse. Jeg er kun blevet behandlet pænt og godt! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Humac.

10. maaliskuuta 2026

Jeg har bestilt en tid til reparation af min bagskærm på hjemmesiden

Jeg har bestilt en tid til reparation af min iPhone, i dag fredag, klokken 15. Bagskærmen er revnet. Da jeg møder ind lidt før tid, får jeg så at vide at det kun er skærmen og batteriet, som de reparerer, mens kunden venter. Jeg skal bare aflevere telefonen. Jeg siger, at det kan jeg ikke, for så kan jeg ikke komme med toget hjem, fordi rejsekortet er på min tlf. jeg kan desuden heller ikke undvære den, da jeg bruger den på mit arbejde. Jeg får så at vide, at jeg normalt vil kunne låne en, men de har desværre lige lånt den ud. Jeg siger så, at hvis jeg kommer med den mandag og låner en tlf. hvornår kan jeg så forvente at få den tilbage. Det kan de så ikke sige noget om. Men det er omkring en uges tid. Jeg forklarer så, at jeg skal rejse på fredag, så jeg har brug for at den er klar torsdag. Det kan de desværre ikke garantere. Så udover at spilde 2 timer på transport, bliver jeg på ingen måde mødt i den situation jeg bliver sat i, fordi jeg har booket en tid på deres hjemmeside, der ikke oplyser om at det kun er skærm og batteri, man kan få repareret med det samme. Jeg vælger at gå uden at få repareret min telefon. Sælgeren lover at sige videre at jeg ikke er tilfreds med informationsniveauet på deres hjemmeside, men det får jeg så ikke repareret min telefon af. Jeg synes jeg bliver mødt med en noget rigid kundepolitik, at problemet er mit eget… man forsøger ikke at komme mig i møde på nogen måde, med forsøg på at hjælpe mig og finde en løsning, som jeg kan bruge til noget.

Jeg kommer ikke til at bruge deres service fremover.

20. maaliskuuta 2026

Vær opmærksom på ikke oplyste bytteregler

Min mor havde købt et iphonecover til mig i fødselsdagsgave, og havde fået at vide i butikken (Magasin kgs. Nytorv) at det sagtens kunne byttes. Der fulgte to sammenklipsede kvitteringer med - en fra Magasin og en fra Humac. På Magasinkvitterigen fremgik byttereglerne - kan byttes så længe det er ubrugt - på Humacs stod kun at der findes flere oplysninger om køb på deres hjemmeside. Så som kunde får man et klart indtryk af at varen kan byttes så længe den ikke er taget i brug. Det viser sig så at Humac har egne bytteregler, som adskiller sig fra Magasins, som betyder at hvis emballagen er brudt, kan man hverken bytte, returnere eller få et tilgodehavendebevis. Der er ingen plombering (selve lukningen fungerer åbenbart som en sådan), pakken er kun åbnet sådan at coveret lige kunne trækkes ud - stadig siddende på pappet - sådan at jeg kan konstatere at det ikke passer. Jeg fik at vide at jeg bare kunne prøve at sælge den på den blå avis. Humac har tilbudt (efter klage) at jeg kan købe et cover mere til en lille rabat. Jeg kan altså få lov at lægge flere penge hos forhandleren.
    Jeg er faktisk rystet.
    Butikken ligger i Magasin, men har egne bytteregler, som bør oplyses klart og tydeligt ved køb, og det er ikke blevet gjort i vores tilfælde, hvilket betyder spildte penge, og selvfølgelig at vi ikke handler hos Humac igen.

14. maaliskuuta 2026

Har købt en MacBook Air M5 på nettet…

Har købt en MacBook Air M5 på nettet hos Humac. Ved udpakning viste det sig at opladeren var i udu. Ved henvendelse i forretning kunne ekspedienten ikke udbedre problemet. Så i stedet for at udlevere en ny, skulle jeg køre til en anden Humac-forretning for at bytte. Jeg valgte at køre hjem, pakkede hele leverancen sammen og returnerede det hele. Gik ind til Elgiganten og købte en ny MacbookAir M5.
    Tak Humac for rigtig god service 👹

12. maaliskuuta 2026

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
    Vi købte et cover til et Apple Watch i butikken og gik udenfor for at sætte det på med det samme. Da vi satte det på, kunne vi straks se, at der var en fejl i glasset. Vi gik derfor direkte tilbage i butikken.
    Ekspedienten nægtede dog at bytte varen, fordi emballagen var åbnet – selvom fejlen naturligvis først kunne opdages, når produktet blev taget i brug. Kommentaren var endda, at uret jo stadig virkede, fordi min mand kunne se, hvad klokken var.
    Det var en meget ubehagelig oplevelse, og vi følte os på ingen måde mødt som kunder.
    Jeg håber, at butikken vil overveje hvordan de ønsker at betjene deres kunder fremover i Humac i Rødovrecentrum.

1. maaliskuuta 2026

Meget dårlig oplevelse med bruttoløn ordningen

Efter tidligere ansættelse i et meget stor firma med mulighed for IPhone ved bruttoløn ordningen, forventede jeg at kunne frikøbe mobilen til en fair pris i følge kontrakten. Jeg hørte intet fra Humac efter jeg stoppede i firmaet, og måtte selv rykke 4 gange for svar for et svar på retur eller købspris. Resultatet blev at jeg kunne købe min IPhone 16 pro Max til knap 11000. Det var deres vurdering af 10-15 af markedsværdien som der står i kontrakten.
    Er klar over at jeg ikke har været i firmaet i 24 måneder, men det er ikke et krav i jeres kontrakt. Total dårlig service og oplevelse, ikke af den stakkels medarbejder, men af jeres system.
    Den er klar til at sende retur, og jeg har købt en 1/2 år gammel 16 pro Max med 100% batteri til det halve af hvad I vil ha.

27. helmikuuta 2026

Bestilte en vare online

Bestilte en vare online. Efter en indledende bekræftelse høre jeg ikke noget i cirka 20 dage. Da jeg rykker for status for jeg svar i løbet af et par dage. Lagret kan ikke finde varen og de har ikke flere! Det er simpelthen ikke god kundeoplevelse!

10. helmikuuta 2026

Imponerende ringe service og…

Imponerende ringe service og bondefangeri
    Som nævnt af flere andre er oplevelsen også her, at man ikke kan stole på Humac når det gælder reparation af udstyr.

MacBook Air afleveret til reparation 10. januar og efter adskillige henvendelse får jeg besked på at nu kigger de på den 14 dage senere (selvom de siger 5-10 arbejdsdage til returnering). Beskeden går på at apple skal se MacBook og igen forsvinder den ud af syne i 14 dage før de i februar meddeler Apple har godkendt en hardware fejl.

Men nu starter det forrykte for alvor, efter at have været i besiddelse af min MacBook i en måned meddeler Humac nu at den skal repareres grundet fugt og der skal betales lidt over 6000 for at få den fixet.

Efter overvejelse besluttes at få den fixet (selvom der ikke har været vand påvirkning fra min side). 4 dage senere meddeler Humac så, at nu koster det 10.000 for at få den udleveret repareret trods det faktum at en ny koster 8500 og endda en nyere model.

Humac spekulerer i at trække reparationer i langdrag og bondefanger folk til at betale for reparationen trods købelovens 2 årige reklamationsret. Det er simpelthen en cowboy butik som benytter metoder der ligner noget fra et U-land bare for at slippe for udgifter i forbindelse med kundekøb

Jeg har fået MacBook tilbage uden reparation og købt en ny et andet sted - det er sidste gang jeg sætter mine ben i en Humac butik og vil anbefale alle andre at undlade disse fribyttere også.

Vanvittigt at den slags kan ske i et butiks civiliseret land som Danmark og så gennem en såkaldt prestige kæde.

Ledelsen i Humac må sidde med en ekstrem dårlig smag i munden og stakkels medarbejdere der skal høre på kunderne - men nu har de mistet en stabilt købende kunde og jeg skal ikke undlade at tale andre fra at handle i kæden også.

25. helmikuuta 2026

Super behandling hos Humac Gl Mønt

Vi var den 20.02 hos Humac Gl Mønt og købte en Macbook Air, og fik en super rådgivning således at vi fik den rigtige model til vort behov. Derudover var salgsassistenten Sarah ualmindelig hjælpsom i forbindelse med overflytning af data, således at vi kom godt igang uden problemer. Meget professionelt og kundeorienteret.

20. helmikuuta 2026