Super super service af personalet i Aarhus afdeling. Fik byttet en oplader der on/off var defekt til en ny uden beregning. Endda til en længere ledninger🤩🤩
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig levering. Dog lidt ærgerligt i den pris klasse at fragten ikke engang er dækket, men det er så også det eneste. Butikken i Odense har forresten virkelig fin service. Bestilte dog online.
Har købt en MacBook Air M5 på nettet hos Humac. Ved udpakning viste det sig at opladeren var i udu. Ved henvendelse i forretning kunne ekspedienten ikke udbedre problemet. Så i stedet for at udlevere... Näytä lisää
Vi var den 20.02 hos Humac Gl Mønt og købte en Macbook Air, og fik en super rådgivning således at vi fik den rigtige model til vort behov. Derudover var salgsassistenten Sarah ualmindelig hjælpsom i f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Elektroniikkaliike
- Puhelimen korjauspalvelu
Tietoja yrityksestä Humac
Yrityksen kirjoittama
Humac er certificeret af Apple som Apple Premium Partner (APP), og vi er de eneste i Danmark, som har denne status.
Det betyder, at vores medarbejdere er ekstra godt uddannede i Apples produkter, så vi kan give dig den rigtige rådgivning – hver gang. Hos Humac går vi op i, at hjælpe dig med at få mest ud af dine Apple-produkter, og at finde det helt rigtige produkt, der passer præcis til dine behov.
Vil du lære mere om dine Apple-produkter, har vi skrevet en masse artikler med tips og tricks på Humac Highlights. Udforsk Humac Highlights her.
APP-certificeringen garanterer dig således dybdegående viden omkring Apples produkter i alle Humacs butikker og på humac.dk
Humac har egne service værksteder med titlen Apple Authorized Service Provider (AASP). AASP er et kvalitetsstempel fra Apple, som betyder at vi kun udfører autoriseret service på Apple-produkter og med godkendte originale reservedele. Det er din sikkerhed for, at dit produkt bevarer sin reklamationsret og fungerer optimalt under og efter serviceforløbet.
Danmarks førende Apple-ekspert
Yrityksen kirjoittama

- 3 års reklamation
- Få 3 års reklamationsret, når du køber en ny Mac, iPhone eller iPad hos Humac. Et ekstra år. Til dig fra os.
- 7 dages opstartsrådgivning fra du aktiverer enheden
- Lad din lokale Humac-butik eller vores kundeservice hjælpe dig godt i gang med din MacBook, iPhone eller iPad.
- 100 dages returret
- Det skal være nemt at finde det helt rigtige produkt. Med 100 dages returret giver vi dig ro til at træffe det rette valg.
- Èt gratis sundhedstjek efter det første år
- Kom forbi din nærmeste Humac-butik og få et grundigt sundhedstjek af din iPhone, MacBook eller iPad efter første år.
- Fragt fra 49 kr.
Returret
100 dages returret
Der gælder dog nogle undtagelser for de 100 dages bytte- og returret:
Bytterettens 100 dage regnes fra den dag, du modtager dit produkt. Produktet eller produkterne, du ønsker at returnere, skal være Humac A/S i hænde senest den 100. dag, efter handlen er indgået.
Ønsker du at benytte retten til at bytte et produkt købt online til et andet produkt i forbindelse med brugen af 100 dages bytteret, skal Humac A/S gøres opmærksom på dette ved at skrive til kontakt@humac.com
Yhteystiedot
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Tak Humac 👏👍
Fint…pakken kom hurtigt…tak
Bedste anbefaling hurtig levering.
0000 stjerner. Humac Vesterbrogade Kbh - under al kritik
For et halvt år siden var jeg i Humac på Vesterbrogade i Kbh, købte et produkt og fik en meget fin betjening af en Andreas. I dag var jeg i samme butik for at få råd og vejledning om min gamle mac og fik en ekstrem dårlig behandling af en anden. Jeg er og var målløs. Ekspedienten kaldte sig "soldat". Jeg fik ikke lov at gå på nettet i butikken med min mac, Han overfusede mig - jeg overfusede så også ham. Jeg forlod butikken rystet og sur. Ved ikke, hvad han hedder, men det var ikke Andreas. Dårlig oplevelse.
Best Apple retailer in Denmark
I recently purchased a MacBook from Humac and I'm very happy with the entire experience. The online ordering process was fast, and the payment went through without any issues. Delivery took only 2 or 3 days. The MacBook itself is working perfectly. What truly stands out about Humac compared to other Apple retailers is the 3-year warranty included with the purchase, and that kind of coverage adds genuine long-term value. Strongly recommended if you're looking for a reliable place to buy Apple products in Denmark.
Alt er forfærdeligt
Alt er forfærdeligt.
Bestilte en vare, stod afsendelse ville være om 3 timer. Købte hos Humac fordi den var på lager trods en højere pris samlet for min ordre.
Skriver en mail dagen efter da jeg ikke modtager bekræftigelse på den er sendt, og hører ikke noget.
Ringer til dem efter 4 dage og får afvide den er på lagret og er klar til afsendelse, og kundeservice vil sørger for jeg modtager en mail senere på dagen.
Jeg ringer til dem sidste på dagen, dagen efter, og får fat i den samme medarbejder som undskylder med ferie/sygdom - hvilket kan være on men kom nu bare afsted med den ordre.
Jeg sidder nu ugen efter, har stadig ikke modtaget noget på den skulle være afsendt og men har tilgengæld fået en mail om at anmelde mit køb så værsgo.
Det er en ordre på 15.000 - kom nu lige lidt :) det jo rigtigt at jeg skal rykke for den 4 gange..
Købte en ny MacAir
Købte en ny MacAir, og fik den mest fantastiske hjælp af Thomas, som trods det var sidst på dagen fredag, brugte tid på at sætte overførsel af data fra gemmen til ny Mac, således at jeg lørdag formiddag kunne hente en ny fuldtopdateret Mac. Virkelig god service
Hulubulu - min ordre hvor er du henne?
Min oplevelse med kundeservice hos HUMAC har desværre været ret frustrerende. Jeg bestilte noget tilbehør online for 11 dage siden, og beløbet blev reserveret på mit kort med det samme. Siden da har jeg ikke fået nogen opdatering på ordren.
Jeg har forsøgt at få fat i kundeservice flere gange – både via mail (5 henvendelser) og telefon. Telefonen har de dage, jeg har ringet, været lukket med henvisning til sygdom, og jeg har endnu ikke modtaget svar på mine mails.
Det jeg egentlig bare har brug for nu, er klar besked: Bliver ordren gennemført, eller bliver den annulleret? Lige nu efterlades jeg i et limbo, hvor jeg ikke tør bestille varen et andet sted, hvis den pludselig dukker op.
På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale at handle online her på nuværende tidspunkt.
At det alligevel bliver til 2 stjerner, skyldes at produkterne – når de endelig når frem – plejer at være i rigtig god kvalitet.
God kvalitet er vigtigt – men information og tilgængelighed er altså også en del af pakken.
Fin service 👍
Jeg er meget uforstående overfor den…
Jeg er meget uforstående overfor den manglende service der leveres. Nu har jeg ventet på min mac i 5 uger og 1 dag. Jeg har selv hver gang skulle kontakte "Danmarks bedste kundeservice" ellers har jeg intet hørt. Hver gang har de ikke kunne svare konkret på, hvornår jeg vil modtage min mac igen. Se sidste par gange jeg har ringet, har der været lukket pga. sygdom. Jeg har to gange i de sidste fem uger sendt en mail til kundeservice. De skriver at de vil svare indenfor 24 timer. De har endnu ikke svaret. Det er anden gang jeg skriver på trustpilot og jeg er meget rystet over, at Humac blot ignorere hvad folk skriver. Kan kun sige, jeg kommer aldrig til at benytte Humac igen eller anbefale det til andre. Humac er totalt ligeglade med deres kunder, tak for det!
No free of charge delivery
The product was delivered quickly. I wish there was a free delivery option. I am not very happy with it because the colour is not exactly the same as on the picture but I was calculating that I would lose the delivery fee and pay another return fee, so I will have to evaluate this before I decide whether to keep a product that I am not fully satisfied with or to lose money by returning it.
Kundeservice? Det bruger vi ikke
Jeg kom for at købe et par Apple Airpods Pro 3 i butikken på Vesterbrogade. Et par høretelefoner til 2.000 kr, hvis nogen skulle have glemt det.
I butikken var der tilsyneladende kun to medarbejdere, den ene optaget af at hjælpe en anden kunde med at sætte sin iPad op og den anden med at sælge tre iPhones. Efter at have ventet i kø i 20 minutter (vi var kun to andre kunder i hele den tid), får den ene medarbejder så fat i en tredje medarbejder, der åbenbart lavede andre ting, som kunne betjene kunden foran mig.
Nå, men det tog mig altså i alt 30 minutters venten bare at få lov til at blive ekspederet. Da det så bliver min tur, spørger jeg om jeg må kigge på et par Airpods Pro 3 og bliver guidet over til en montre, hvor de ligger. Indpakket. Jeg spørger naturligvis om jeg kan se dem, prøve dem på, og lytte til dem, men får en historie om at pga. et EU-direktiv har Humac simpelthen ikke _lov_ til at fremvise in-ear høretelefoner.
Nu ved jeg tilfældigvis det er en løgn, så da jeg fortæller medarbejderen dette, skifter historien så til at det nu er Apple, der har forbudt Humac at udstille demomodeller. Hvilket jo også er idiotisk - og selvfølgelig en løgn, al den stund det sagtens kan ske i butikker i udlandet.
Jeg ender med at have spildt 35 minutter i butikken, uden så meget som at have kunne prøve dem på. Og medarbejderens løgnehistorier gjorde ikke ligefrem oplevelsen bedre. Det havde såmænd også været smart, om Humac havde oplyst et telefonnummer til butikken, så jeg havde kunne ringe i forvejen. Men nej, det bruger man ikke. Kundeservice er generelt ikke noget, Humac virker synderligt optaget af.
Vi ender på 1 stjerne - udelukkende fordi man ikke kan give ringere bedømmelse. Jeg kommer aldrig nogensinde til at sætte mine ben i en Humac-butik igen.
Humac Vejle
Humac Vejle
Tobias, sælger hos Humac Vejle er virkelig en ener, super behagelig, dedikeret og mega meget i øjenhøjde
Han løste vores problem med 2 af vores iPhones
Tobias og Humac havde dog fået 5 stjerner, hvis han havde ikke havde afregnet os et gebyr på 349,- samt 1 1/2 times tid og havde fundet frem til fejlen inden han kørte opdatering via Deres pc / system !
Kan anbefale Humac og særligt Tobias 👌
Ps hans kollega der var på job samme tid virkede også super cool og behagelig 👍
Kundeservice, det er noget vi leger!!
I al korthed, jeg synes Humac i Frederiksbergcentret leverer en talentløs og amatøragtig service.
Jeg rejser fra Bornholm og vælger netop denne butik, fordi de har walk-in værksted. Da jeg står i butikken den 19. januar får jeg at vide, at de har travlt og at jeg ikke kan få et tilbud på reparation før om et *par* dage.
Tilbuddet kommer den 2. februar, så for Humac er et par dage altså 14 (fjorten) dage - den lader vi lige stå et øjeblik.
Jeg har et spørgsmål til tilbuddet, og skriver samme dag ind i Humacs serviceportal, således som de selv opfordrer til.
Vi skriver nu den 10. februar. og ingen har endnu gjort sig den umage at svare mig,
Når man forsøger at ringe til deres kundeservice får man en telefonsvarer, som forklarer at på grund af sygdom, er deres telefoniske kundeservice lukket, men man kan skrive til dem.
Det har ligeledes stået på i otte dage, hvor ingen svarer på e-mails.
God service i Frederiksberg Center
Min iPad skulle have en stor opdatering, men er helt fyldt op med billeder, artikler osv.
Så jeg fik at vide at opdater den via din PC - det kræver bare et "lightning" kabel.
Ned i Fredriksberg Centrets Humac forretning for at købe sådan et, men der er flere typer!
Den venlige unge ekspedient mente at vide hvilket det var, og sagde "prøv det, men bare pas på æsken, så hvis det ikke passer, så bare kom og få det refunderet"
Det passede perfekt og opdateringen gik glat igennem (med iTunes på PC).
Rigtig god service i Humac med at finde det rigtige og så "bare kom tilbage med det, hvis det ikke passer" 😊
Dårlig service Humac FrbC
Humacs billigste headset købt november 2025 viser sig at være defekt. Indleveret i uge 1 2026 i Humac Frederiksberg Centret.
08.01.26 får jeg denne sms:
Hej kirsten,
Vedr. din tilbehør med ordre nr. 228764,
Vi har nu påbegyndt diagnosen af din tilbehør.
Hilsen Mikkel
StayOnline (Humac's samarbejdspartner)
Denne SMS kan ikke besvares
Siden har jeg intet hørt!!!
Nu er det 09.02.
Medarbejder i Humac Frederiksberg kunne ikke hjælpe 07.02, da det var weekend.
Har nu stået i telefonkø i 9 minutter uden kontakt.
Virkelig dårlig service på alle måder!
God og hurtig levering.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.