Arvostelu koskien yritystä Humac

Saanut 1/5 tähteä

Imponerende ringe service og…

Imponerende ringe service og bondefangeri
Som nævnt af flere andre er oplevelsen også her, at man ikke kan stole på Humac når det gælder reparation af udstyr.

MacBook Air afleveret til reparation 10. januar og efter adskillige henvendelse får jeg besked på at nu kigger de på den 14 dage senere (selvom de siger 5-10 arbejdsdage til returnering). Beskeden går på at apple skal se MacBook og igen forsvinder den ud af syne i 14 dage før de i februar meddeler Apple har godkendt en hardware fejl.

Men nu starter det forrykte for alvor, efter at have været i besiddelse af min MacBook i en måned meddeler Humac nu at den skal repareres grundet fugt og der skal betales lidt over 6000 for at få den fixet.

Efter overvejelse besluttes at få den fixet (selvom der ikke har været vand påvirkning fra min side). 4 dage senere meddeler Humac så, at nu koster det 10.000 for at få den udleveret repareret trods det faktum at en ny koster 8500 og endda en nyere model.

Humac spekulerer i at trække reparationer i langdrag og bondefanger folk til at betale for reparationen trods købelovens 2 årige reklamationsret. Det er simpelthen en cowboy butik som benytter metoder der ligner noget fra et U-land bare for at slippe for udgifter i forbindelse med kundekøb

Jeg har fået MacBook tilbage uden reparation og købt en ny et andet sted - det er sidste gang jeg sætter mine ben i en Humac butik og vil anbefale alle andre at undlade disse fribyttere også.

Vanvittigt at den slags kan ske i et butiks civiliseret land som Danmark og så gennem en såkaldt prestige kæde.

Ledelsen i Humac må sidde med en ekstrem dårlig smag i munden og stakkels medarbejdere der skal høre på kunderne - men nu har de mistet en stabilt købende kunde og jeg skal ikke undlade at tale andre fra at handle i kæden også.

25. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu