Saanut 5/5 tähteä

Allt var helt perfekt, från min beställning fram till leveransen av de fina rosa simfötterna av hög kvalitet. Mitt barnbarn är helnöjd och simmar omkring som den lilla sjöjungfrun i simbassängen och j... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dagen efter beställning var mina dotters simglasögon med styrka redan packade och redo att skickas till mig. Jag kunde följa paketets resa och efter 5 dagar kunde jag hämta det hos ombud. Trots att... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Kuntolaitemyynti
  3. Uimaseura
  4. Vesisukset
  5. Vesiurheiluvälinevuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

4,2

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

I ordered goggles and simfotter with…

I ordered goggles and simfotter with watery, and I picked this company because they could deliver on time before I went on holidays, i evrn had a couple of days buffer. But they did not and I left before the package arrived. I am not sure it ever arrived actually but when I came back home 13 days later the package either went back to their warehouse or just wasn't delivered at all. Since then I asked for a refund twice since I never received the items, and I am getting nowhere. Very annoying to spend so much time on claims (unsuccessfully), not to mention that I ended up with no swimming gear for my beach holidays since there was no time left for a plan b.

9. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Skicker ut spam i samme sekund du har…

Skicker ut spam i samme sekund du har handlat! :-(

15. maaliskuuta 2026

Tack för din recension ⭐️
Vi beklagar verkligen att du upplevt att du fått oönskad e-post - det är absolut inte vår avsikt att skicka spam eller störa våra kunder. Vi vill självklart att alla våra kunder ska känna sig trygga och ha kontroll över vilken information de får från oss.

För god ordning vill vi påminna om att man alltid kan avregistrera sig från våra utskick längst ner i alla mail. När man klickar på länken för avregistrering stoppas framtida e-post automatiskt, så att du endast får de meddelanden du själv önskar.

Vi hoppas detta klargör situationen och tackar för att du tog dig tid att ge oss feedback.

De bästa svømmehilsner 🌊

Saanut 1/5 tähteä

Trasig vid ankomst och noll svar från kundservice

Jag har börjat simma lite och tycker det skulle vara kul att ha lite musik i lurarna medan man simmar. Jag konsulterade med ChatGPT vilket märke som var bra osv. ChatGPT rekomenderade ett annat märke, och avrådde från Waterys produkter, vilket jag idag förstår.

Beställde deras Vision 20, och den av DOA, alltså trsig när den kom. Jag mailade direkt till kundtjänst, en vecka sen idag, och har inte fått något svar eller någon återkoppling.

Jag har sen gjort lite research på egen hand om deras produkter är bara rebrandade Temulurar. Du kan köpa exakt samma jag köpte för 900kr för 250kr på Temu, lite längre leveranstid men det är det nog värt, tror till och med Temu har bättre kundtjänst än Watery också.

Rekomenderas ej. Kan inte recensera produkten då den inte fungerade och företaget verkar inte ha något intresse av att hjälpa mig heller.

Jag kommer nu beställa dom lurar som ChatGPT rekomenderade.

12. maaliskuuta 2026

Hej Christian,

Jag är verkligen ledsen att läsa om din upplevelse och att produkten du mottog inte fungerade vid leverans. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Jag är ledsen att höra om du har hittat liknande produkter på webbplatser som Temu. Jag vill gärna understryka att vi tar stort avstånd från jämförelsen med Temu-produkter. Vi arbetar mycket seriöst med utveckling, produktion och kvalitetssäkring av våra produkter, och särskilt i dessa tider är det något vi prioriterar mycket högt. Våra produkter utvecklas och testas löpande för att säkerställa både kvalitet och funktion.

När jag går igenom vår kundtjänst kan jag tyvärr inte se någon tidigare kontakt från dig i vårt system. Det betyder dock inte att vi inte vill hjälpa – tvärtom vill jag väldigt gärna hitta en bra lösning tillsammans med dig.

Därför har jag nu kontaktat dig via e-post för att hitta en lösning på situationen, så att du förhoppningsvis kan gå härifrån med en bättre upplevelse. Jag skulle uppskatta mycket om du vill återkomma till oss där, så att vi kan lösa ärendet på bästa möjliga sätt.

De bästa simhälsningarna 🌊

Beställde en sup och lite annat 2 mars

Beställde en sup och lite annat 2 mars. Grejerna skickades dagen efter och jag va mycket förväntansfull. Leveransen skulle ske 6 mars, men endast hälften av grejerna dök upp. Supen fick jag sms från Early Bird att leveransen avbröts och att den skulle återvända till lagret. 10 mars och jag väntar fortfarande. Försökt få kontakt med Watery, men kundtjänst svarar bara att Supen är påväg… vilket jag själv inte kan se i spårningen. Mycket besviken.

10. maaliskuuta 2026

Hej Anna,

Vi beklager virkelig at høre om din oplevelse - det må være både frustrerende og skuffende at vente på en vare, især når kommunikationen ikke har været klar, og sporing ikke viser de oplysninger, du har brug for. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Du er derfor meget velkommen til at række ud til os på support@watery.se, så vi sammen kan se på, hvad der er sket, og få ordnet situationen hurtigst muligt.

De bedste svømmehilsner 🌊

Saanut 1/5 tähteä

Jag har inte fått min vara och de…

Jag har inte fått min vara och de svarar inte på mitt mail när jag frågar vad som hänt. De har heller inte dragit tillbaka fakturan. Så de vill att jag ska betala för något jag aldrig fått.

Hej Cleo,

Tack för att du berättar om din upplevelse - vi är verkligen ledsna över att höra att detta har hänt. Vi förstår hur frustrerande och oroande det måste kännas att inte ha fått din vara, samtidigt som fakturan fortfarande är aktiv, och att du inte har fått svar på dina mail. Det är absolut inte den service vi vill ge våra kunder, och vi beklagar verkligen den situation du hamnat i.

Vi har nu kontaktat dig via e-post för att gå igenom ärendet mer i detalj. Vårt mål är att reda ut vad som har gått fel och hitta en lösning som kan rätta till situationen, så att du får klarhet och trygghet kring din beställning.

De bedste svømmehilsner 🌊

Alles funktionierte Super

Alles funktionierte Super, von Bestellung bis zur Lieferung.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Watery.se

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön zu hören, dass alles von der Bestellung bis zur Lieferung super funktioniert hat.

Saanut 2/5 tähteä

Struliga leveranser

Väntat på paket i en månad. Pengarna drog dom direkt via Klarna men ingen leverans. Bra utbud men jag orkar inte sitta och bevaka att de gör rätt för sig och skickar det man beställer. Inte första gången det är problem så börjar tappa förtroendet för detta företag.

1. helmikuuta 2026

Hej Karl 😊

Jag förstår verkligen att det här tär på förtroendet 💙 Att ha väntat i en månad utan leverans, samtidigt som betalningen dragits via Klarna, är inte okej – särskilt inte om det inte är första gången du upplever problem.

Du ska självklart inte behöva “bevaka” oss för att vi ska göra rätt. När något går fel är det vårt ansvar att följa upp tydligt och lösa det snabbt.

Skicka gärna ditt ordernummer till oss direkt här eller via mejl, så tar vi tag i ärendet omgående och ser till att du får en konkret lösning – inte bara en standarduppdatering.

Tack för att du säger ifrån. Vi vill gärna återvinna ditt förtroende.

Med de bästa simhälsningarna🏊‍♀️

Badskor

Badskorna som beställdes var som förväntat sköna och praktiska. Framförallt perfekta vid heta stenar, sand och soldäck. Vad gäller snäckor, koraller eller vassa föremål i vattnet. Vet jag ej pga mjuk havssand där de användes.

2. maaliskuuta 2026

Hej Monika,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! 🙌

Vad härligt att höra att badskorna levde upp till förväntningarna och att de var både sköna och praktiska när du var ute vid vattnet. Speciellt när solen steker på både sand och soldäck är det guld värt att ha dem på fötterna ☀️ Även om du inte fick testat dem mot snäckor och koraller denna gång, så är de redo för nästa äventyr oavsett vad som döljer sig på botten. Vi hoppas att de får följa med på många fler sköna bad! 🌊

Emil / Watery.dk 💙

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkt

2. maaliskuuta 2026

Hej Julio Oscar,

Tack för din feedback! Vad kul att du gillar produkten. 🌊

De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Saanut 3/5 tähteä

Jag frågade hur kan jag byta ut storlek…

Jag frågade hur kan jag byta ut storlek på badbyxor. Inget svar trot 3 försök på olika sätt att kontakta er.

Hej Magdalena,

Tack för att du delar din upplevelse - vi är verkligen ledsna över att du inte fått svar tidigare.
Det är absolut inte den servicen vi vill ge våra kunder, och vi förstår att det måste ha varit frustrerande att inte få hjälp med storleksbytet.

Vi hoppas att du har fått svar och fått ärendet löst, men om inte är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på support@watery.se, så ser vi till att hjälpa dig och hitta en smidig lösning.

De bästa svømmehilsner🌊

Saanut 1/5 tähteä

Fattar inte att ni kan skicka ut detta…

Fattar inte att ni kan skicka ut detta mailet när ni inte ens levererat varorna , amatörer…. Kommer aldrig att handla av någon mer gång om jag ens får mitt paket …… tack för mig

Hej Lennart,

Tak for din feedback - vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft.
Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at modtage kommunikation, før varerne er leveret, og det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve det.

Vi har allerede taget kontakt med dig via e-mail for at kunne gennemgå din ordre og finde en tilfredsstillende løsning, så du enten kan modtage dine varer eller få en anden løsning, der fungerer for dig. Vi håber, at du vil vende tilbage til os, så vi sammen kan få løst sagen hurtigt og professionelt.

VARNING

VARNING. De skickade aldrig någon produkt och ignorerar på support. De drog pengarna från mitt konto vilket jag lätt bevisat men de struntar i mig eftersom jag inte har ordernummer. Undvik i alla lägen.

28. tammikuuta 2026

Hej Adrian,

Tack för att du delar din upplevelse - vi är verkligen ledsna att höra detta.
Detta är självklart inte den service vi vill stå för.

Vi har ännu en gång kontaktat dig via e-post för att kunna hitta en lösning tillsammans och avvaktar nu på att du återkommer till oss. Vi vill mycket gärna hjälpa dig vidare och reda ut situationen, även om ordernummer saknas.

Du är också varmt välkommen att kontakta oss direkt på support@watery.se, så ser vi till att ta hand om ärendet så snabbt som möjligt.

De bästa simhälsningarna🌊

Saanut 5/5 tähteä

Fin fin hemsida med bra överskådlighet

Fin fin hemsida med bra överskådlighet. Känns säkert och enkelt. Snabb leverans

20. helmikuuta 2026

Hej Christer

Stort tack för din feedback! Vad kul att du gillar hemsidan och att leveransen var lynhurtig 🚚 Vi ses snart igen!

De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Saanut 1/5 tähteä

Min upplevelse av Watery är tyvärr under all kritik.

Min upplevelse av Watery är tyvärr under all kritik.

Vi beställde ett par tävlingssimbyxor i storlek 28 till vår son. Det som levererades var storlek 24, trots att etiketten angav 28. Ett uppenbart kvalitets- och kontrollfel.

Vi returnerade varan och fick vänta cirka tio dagar på att krediten skulle hanteras innan vi kunde beställa igen. När vi därefter lade en ny order på storlek 28 skickades exakt samma felaktiga par tillbaka till oss, återigen i storlek 24. Det innebär att returen uppenbarligen aldrig kontrollerades innan den lades tillbaka i lager och skickades ut på nytt. Det är ett fundamentalt processfel.

Under hela processen har kommunikationen varit standardiserad och utan verkligt ansvarstagande. Trots löfte om fri retur tvingas jag nu själv stå för returfrakten. Det är direkt motsägelsefullt mot vad som kommunicerats.

Sammanfattningsvis:
• Fel vara skickas
• Retur hanteras långsamt
• Samma felaktiga vara skickas igen
• Löften om fri retur infrias inte
• Ingen proaktiv kompensation för omfattande strul

Detta är inte en enskild miss utan en kedja av systematiska brister i kvalitetssäkring, lagerhantering och kundservice.

Jag kan tyvärr inte rekommendera Watery.

18. helmikuuta 2026

Hej Karl,

Tak for, at du deler din oplevelse - vi er virkelig kede af alt det besvær, du har været igennem.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi beklager de fejl og mangler i håndteringen af din ordre.

Vi vil meget gerne undersøge sagen igen og sikre, at vi lever op til de aftaler, der er indgået, så du får en korrekt vare og en bedre oplevelse. Du er derfor hjertelig velkommen til at række ud til os på e-mail, support@watery.se, så vi sammen kan finde en løsning og rette op på situationen.

Vi håber, at vi kan få dig til at gå herfra med en oplevelse, der lever op til vores standarder.

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans och enkelt

Snabb leverans och enkelt. Mycket fin baddräkt 👌

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Watery.se

Hej Eva, tack för din feedback! Vad kul att leveransen gick snabbt och att du gillar baddräkten 👌 Hoppas den ger dig massor av glädje i vattnet! De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans till bra pris. Bra!

Hej Patrik! 🙌

Stort tack för din fina feedback! Det gläder mig verkligen att du uppskattade vår snabba leverans och de bra priserna 😊 Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder.

Vi ser fram emot att se dig i vattnet igen! 🌊

Emil / Watery 💙

Saanut 1/5 tähteä

Ett uruselt företag som jag INTE vill…

Ett uruselt företag som jag INTE vill rekommendera till någon. Servicen, kontakten med företaget(som inte är svenskt som man skrivit ut) är så dålig. Dom kan bara prata engelska och sitter i Indien, Pakistan !!!!!
En hel dag fick jag ringa dom 10-12 samtal och 8-10 mail, innan man kunde beställa varan efter 10 timmar !!!!!!

25. helmikuuta 2026

Hej Michael,

Tack för att du delar din upplevelse - vi är verkligen ledsna över att det har varit så frustrerande.
Det är absolut inte den servicenivå vi strävar efter, och vi beklagar att kontakten och beställningsprocessen har taget så lång tid.

Vi vil gerne høre mere om din oplevelse og finde en løsning, så du kan få en bedre oplevelse fremover. Du er derfor hjertelig velkommen til at kontakte os på support@watery.se, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Godkänt

Enkel beställning snabb leverans inte ännu testat produkten.

23. helmikuuta 2026

Hej Björn,

Tack för din feedback!

Vad härligt att det var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt 🚚 Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med produkten när den väl testas 🌊

Emil / Watery 💙

Saanut 1/5 tähteä

Har nu gått 2 veckor fortfarande inte…

Har nu gått 2 veckor fortfarande inte fått min leverans.

Kundtjänst säger att jag ska vänta i 30 dagar för att se om fraktbolaget hittar min leverans annars ska jag kontakta dem igen.

Det är ett skämt, 30 dagar!

SCAM

23. helmikuuta 2026

Hej Matilda 😊

Jag förstår verkligen att det känns frustrerande att ha väntat i två veckor utan att få din leverans 💙 Det är inte en bra upplevelse, och särskilt inte när man bara vill få det man har beställt.

När ett paket saknas startas en efterlysning hos transportören. De behöver tyvärr en viss tidsram innan det kan klassas som förlorat och vi kan ersätta eller återbetala. Det är inte för att skjuta ifrån oss ansvar, utan för att följa transportörens och försäkringens rutiner.

Med det sagt ska du självklart inte känna dig lämnad utan uppföljning. Skicka oss gärna ditt ordernummer igen här eller via mejl, så ser vi över status direkt och säkerställer att ärendet följs upp ordentligt.

Vi vill lösa det här på ett bra sätt för dig.

Med de bästa simhälsningarna🏊‍♀️

Min väska gick sönder dag 2

Min väska gick sönder dag 2, fick reklamera den enligt deras rutin som var omöjlig att hitta och hörde sen ingenting på över en vecka. Pengarna? Dom är såklart redan borta

22. tammikuuta 2026

Hej Jasmin 😊

Först och främst vill jag verkligen be om ursäkt för upplevelsen du haft 💙 Det är självklart inte meningen att det ska kännas krångligt att reklamera – och absolut inte att du ska behöva vänta utan återkoppling.

Jag vill också förtydliga att vi ännu inte har mottagit returpaketet hos oss. Återbetalning eller vidare hantering sker så snart returen är registrerad på vårt lager. I vissa fall kan det tyvärr ta några extra dagar innan transportören levererar returen till oss och den blir incheckad i systemet.

Vi följer gärna upp din specifika retur direkt. Skicka oss gärna ditt ordernummer, så kollar vi status med en gång och ser till att du får en tydlig uppdatering.

De bästa simhälsningarna🏊‍♀️
Emil / Watery.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin