Hobbyhallen Arvostelua 1 715

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Saanut 4/5 tähteä

Så här långt är jag nöjd. Jag skulle önska bli lite lättare att komma i kontakt med. Har bland annat lite frågor kring det jag köpte, inte så att något är fel men instruktionerna var usla! 4⭐️ och... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Enkelt och smidigt ! Beställde en snöslunga . Fick orderbekräftelsen snabbt . Var lite lite långt mellan orderbekräftelsen och info om leverans så hörde av mig till kundtjänst . Fick svar efter e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Bokade en stol men avbokade den inom 48 Timmar och fick det bekräftat på mail.En vecka senare skickadestolen ändå till mig.? :( KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!!! De kräver 850 kr för att jag ska... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen kirjoittama

Redskap av hög kvalitet för motion, träning och fritiden från oss | FRI och snabb frakt | Absolut prisvärt | Klicka: hobbyhallen.se

2,6

1 tähti

On vastannut 11 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Varning för värdelösa tält

Köpte ett garagetält som visade sig vara totalt värdelöst, duken var kraftig men vad hjälper det när stativet består av sugrörsliknande pinnar som väl knappt håller för vikten av duken än mindre av ev. nederbörd vilket man såklart inte informerade om i beskrivningen av skittältet.
Dessutom så hade DHL lyckats demolera föpackningen totalt så gick ej att returnera skräpet heller = man blev blåst på nästan 6000kr. av detta blufföretag!!! KÖP INGENTING HÄRIFRÅN!!!

25. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Köpte ett plåtförråd för egen…

Köpte ett plåtförråd FortNorth för egen ihopmontering som är det klenaste jag sett. De bärande delarna är inte värda en kommentar, så klent att det är sorgligt. Om inte plåtarna vore lackade kunde man säker se igenom dem. Skruvar och bruksanvisning har mycket mer att önska. Detta skräp har man mage att ta 7290 kr för. Det lyser dålig kvalitet om hela bygget när det är efter många om och men är uppsatt. VARNING! Gör er själv en tjänst och köp inte detta lekepycke. Använd dom pengarna till något vettigare.

Update 2026-03-21
Ni kan se vad de svarar här under på min recension och det låter ju förtroende ingivande så jag skickade en kopia på min order och fick detta meningslösa svar:
2026-03-20 09:07 skrev Hobbyhallen.se:
> Hej Lars,
> Tack för att du kontaktade oss igen och för att du gav oss dina
> beställningsdetaljer tillsammans med bilden. Jag uppskattar din
> feedback angående kvaliteten på produkten du fick.
> Jag förstår dina bekymmer om att kvaliteten inte motsvarar dina
> förväntningar.
> Även om vi vanligtvis inte kan erbjuda en rabatt om produkten inte
> är defekt, vill jag försäkra dig om att din feedback är värdefull
> för oss och kommer att beaktas för framtida förbättringar.
> Om du känner att produkten inte uppfyller de kvalitetsstandarder du
> förväntade dig, är du välkommen att returnera den oanvända varan
> till oss för en återbetalning inom vår returpolicy. Vänligen låt
> mig veta om du behöver hjälp med returprocessen, så hjälper jag
> gärna till.
> Tack för din förståelse. Ha en bra dag!
> --
> Vänliga hälsningar
> Riina/Hobbyhallen.se

Har nu svarat dem och det ska bli intressant att se om det händer något:

Hej och tack för svar igen men ni behöver inte tacka för förståelsen för det har jag ingen. Det måste vara ett skämt att jag kan returnera den OANVÄNDA prudukten om jag vill. Hur ska jag kunna bedömma kvaliteten om jag inte packar upp och monterar ihop den? Jag hävdar fortfarande att ni bör göra ett kraftigt prisavdrag till minst hälften och jag tycker faktiskt att den inte är värd ens det. Skulle man råka snubbla vilket jag gjorde och stötta sig mot en vägg så viker plåten sig som ett pappersark. Herregud, att man bara får sälja sånt skräp och dessutom ta hutlöst betalt. Det borde vara förbjudet. Ta ett exempel som dörrarna som jag försökt att justera. Helt omöjligt att få dem täta ( enl bild ) Springa uppe och nere men går ihop i mitten. Detta är bara ett av problemen jag haft. All tillpassning har varit för klen och urusel. Jag har ändå varit mekaniker i över 50 år.
Mvh Lars

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hobbyhallen

Tack för din feedback. Vi är mycket ledsna att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Vi tar synpunkter på kvaliteten på största allvar, och din upplevelse av konstruktionen, materialen och monteringsprocessen är verkligen inte vad vi önskar för våra kunder. Skjulet är konstruerat för att uppfylla specifika standarder för sin kategori, men vi förstår att det kanske inte motsvarade dina förväntningar när det gäller stabilitet och helhetsintryck.

Vi uppskattar också dina kommentarer om skruvarna och instruktionerna – detta är värdefull feedback som vi kommer att vidarebefordra till vårt produktteam för granskning och förbättring.

Om du inte redan har gjort det uppmanar vi dig att kontakta vår kundtjänst med dina beställningsuppgifter. Vi vill gärna granska ditt ärende närmare och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Tack än en gång för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar

Saanut 1/5 tähteä

Bokade en stol men avbokade den inom 48…

KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!!!
De kräver 850 kr för att jag skall betala retur som de har skickat till mig efter att jag sa ifrån och fick ret reggat.7 dagar senare kom en stol ändå och de kräver 850 kr för returen.
Detta är ju kriminellt beteende!!!

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hobbyhallen

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du har haft denna upplevelse och förstår att situationen har varit frustrerande.

Som framgår av våra avbokningsvillkor kan vi tyvärr inte garantera att en beställning kan avbokas efter att den har lagts. Detta beror på att beställningar kan behandlas och förberedas för leverans mycket snabbt av vårt lager. I vissa fall innebär detta att en beställning kan skickas även om en avbokningsbegäran har lämnats in.

Om detta inträffar och beställningen redan har skickats måste varan returneras efter leverans. Vårt supportteam står alltid till förfogande för att granska varje ärende och hjälpa kunderna genom returprocessen.

Vi uppskattar din feedback och tar kommentarer som denna på allvar, samtidigt som vi fortsätter att arbeta för att förbättra våra processer och vår kommunikation.

Saanut 2/5 tähteä

Köp inget här !!

Beställde ett half rack. Fick varan men det stod i annonsen att säkerhets bågarna ska vara justerbara men på den jag fick så var dom fast svetsade. Har mailat hobbyhallen flera gånger. Har fått svar nu och dom erbjöd mig 20% rabatt som kompensation om jag behöll den. Skyllde på att det blivit ett fabriks fel.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hobbyhallen

Tack för din recension, och vi är mycket ledsna att höra om din upplevelse.

Om produktbeskrivningen angav att säkerhetsstängerna är justerbara, men den enhet du fick har dem svetsade på plats, förstår vi fullständigt din frustration. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi ber också om ursäkt för att du inte har fått något svar efter att du kontaktade oss. Det är inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Vänligen skicka oss ditt ordernummer och hänvisa till ditt tidigare e-postmeddelande så att vi kan granska ditt ärende snarast. Vi kommer att utreda om det har skett ett produktborttagande eller ett fel i produktbeskrivningen och se till att ärendet löses på ett korrekt sätt.

Tack för ditt tålamod – vi uppskattar verkligen möjligheten att rätta till detta.

Saanut 4/5 tähteä

Jag köpte ett par dubbstövlar

Jag köpte ett par dubbstövlar. Googlade och såg att Hobbyhallen hade. Gick in på hemsidan och kikade. Hittade ett par som jag beställde. Fick snabb orderbekräftelse och snabb leverans. Jag har gått promenad med dem i dag. Jag är jättenöjd. Varma och sköna.

22. helmikuuta 2026

Köpte en massagepistol

Köpte en massagepistol
Den är helt kass
Bortkastade pengar

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hobbyhallen

Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att höra att du är besviken på massagepistolen.

Vi förstår hur frustrerande det känns när en produkt inte uppfyller dina förväntningar. Vi vill verkligen veta mer om vad som inte fungerade för dig – oavsett om det är effekten, tillbehören, batteritiden eller något annat – så att vi kan hjälpa dig att hitta en lösning.

Vänligen kontakta vår kundtjänst med dina orderuppgifter. Om produkten är defekt eller inte passar dina behov, granskar vi gärna ditt ärende och hjälper dig med en retur eller annan lämplig lösning.

Vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi kan göra det rätt för dig.

Ganska snabb leverans

Ganska snabb leverans. Måste tyvärr sända varan i retur - den passade inte. Också detta var snabbt ordnat. Nu hoppas jag bara att återbetalningen går snabbt också.

13. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Beställde en batteridriven snöskyffel…

Beställde en batteridriven snöskyffel lördag den 7 hämta ut den onsdag den 11, det tycker jag var snabb leverans 🚚 lätt att montera samman, tack för att jag slapp vänta kom fortare än jag räknat med, ger högsta betyg 👍👍👍

11. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Svårt att få rabatten som man blev…

Svårt att få rabatten som man blev erbjuden innan köpet. I övrigt så är jag nöjd.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Hobbyhallen

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd överlag, men vi beklagar att det var svårare än väntat att få rabatten.

Det är verkligen inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar oss på detta, och vi kommer att se över vår rabattprocess för att göra den tydligare och smidigare i framtiden.

Om det finns något vi fortfarande kan göra för att hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Saanut 4/5 tähteä

Så här långt är jag nöjd.

Så här långt är jag nöjd.
Jag skulle önska bli lite lättare att komma i kontakt med.
4⭐️ och inte 5 hänger på att det tog lite lång tid att få snöslungan så sannolikt kommer jag inte kunna testa den i år. Borde därav förlängas garantitid!

8. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin