Yritys on vastannut
Dagen efter beställning var mina dotters simglasögon med styrka redan packade och redo att skickas till mig. Jag kunde följa paketets resa och efter 5 dagar kunde jag hämta det hos ombud. Trots att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Väntat på paket i en månad. Pengarna drog dom direkt via Klarna men ingen leverans. Bra utbud men jag orkar inte sitta och bevaka att de gör rätt för sig och skickar det man beställer. Inte första gån... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Badskorna som beställdes var som förväntat sköna och praktiska. Framförallt perfekta vid heta stenar, sand och soldäck. Vad gäller snäckor, koraller eller vassa föremål i vattnet. Vet jag ej pga mjuk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Watery.se
Snabb leverans, köpte ett isbad som var väldigt bra. Bra hjälp från kundservice då det saknades en del i paketet.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Trevlig personal och hjälpsamma. Tråkigt att man inte på ett svenskt telefonnummer har en person som pratar svenska.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Beställde simglasögon till min dotter den 1 februari och idag 13e februari har jag fortfarande inte fått den än.
Svar:
Order nr SE212519
Har fortfarande inte fått min beställning än. 17/2 idag.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Mitt köp.Min baddräkt,märket speedo,passade mig perfekt.Så nöjd

Har väntat i snart 3 veckor på min beställning

Vastaus yritykseltä Watery.se
Bra pris, snabb leverans. Minus för att jag beställde med hemleverans och ändå fick hämta hos ombud.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Allt var helt perfekt, från min beställning fram till leveransen av de fina rosa simfötterna av hög kvalitet. Mitt barnbarn är helnöjd och simmar omkring som den lilla sjöjungfrun i simbassängen och jag är så nöjd med uppdateringarna och den trevliga återkopplingen från er efter beställningen. Det kändes mycket tryggt att handla från er på Watery.se.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Stort utbud och bra priser samt snabb leverans

Vastaus yritykseltä Watery.se
Super snabbt leverans. Trevligt mejl om förpacknigen.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Bra och korrekt information om detaljer i chatten. Lätt att beställa och checka ut. Snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Snabb leverans och cyklopen och snorkel känns bra i kvalitet. Ej ännu prövade. Bra pris med.

Vastaus yritykseltä Watery.se
Väldigt missnöjd, produkten jag beställt har inte levererats, inte heller något svar när jag hört av mig til Watery.
Handla INTE här!