Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Dobrý deň nie som až tak moc spokojná nakoľko som si zaplatila navyše aby mi zásielka došla rýchlejšie, čo sa nestalo. Skrinky vyzerajú presne ako som si ich predstavovala, ale montáž bola dosť nepres... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Absolútne nie som spokojná s výrobkom ktorý prišiel poškodený nedá sa použiť!!!! Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku b... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

S reklamáciou tovaru

S reklamáciou tovaru, mi pan Miroslav veľmi pomohol

17. helmikuuta 2025

Vážený zákazník, Lenka Šelingová,

Sme veľmi vďační, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoju spätnú väzbu.

Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov.

Saanut 5/5 tähteä

Všetko prebehlo v poriadku.

28. tammikuuta 2025

Vážený zákazník
Ďakujeme za pozitívny komentár.
Tešíme sa na ďalšie stretnutie.
Mina- vidaXL

Saanut 5/5 tähteä

Skvelý zákaznícky servis a riešenie…

Skvelý zákaznícky servis a riešenie reklamácie.

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Sme nadšení, že ste s nami mali skvelú skúsenosť!

Saanut 5/5 tähteä

Kreslo je veľmi pohodlné,farba…

Kreslo je veľmi pohodlné,farba zodpovedá fotografii.Cena dobrá, doručenie zadarmo.
Super👍

31. tammikuuta 2025

Vážený zákazník,

Ďakujeme, že ste si vybrali vidaXL.

Tešíme sa, keď sa nám ozve spokojný zákazník, ako ste Vy. Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoje názory.

Saanut 1/5 tähteä

Problém s objednaním tovaru na firmu

Problém s objednaním tovaru na firmu, bez dph. Neskutočne dlho trvajúci proces vrátenia dph, kde mi ani nechcete vrátiť dph.
Very very Poor quality of material.

2. helmikuuta 2025

Vážený zákazník,

Sme radi, že váš problém bol vyriešený.

Saanut 5/5 tähteä

Tovar je za prijateľné ceny.Presne…

Tovar je za prijateľné ceny.Presne podľa popisu.Rýchle doručenie.Nemam zatiaľ žiadne výhrady.

9. tammikuuta 2025

Vážený zákazník, anna majercinova,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov.

Som veľmi spokojná

Som veľmi spokojná, veľa vecí som si objednala, odporúčam

18. tammikuuta 2025

Vážený zákazník, Mária Hanzlová Múčková,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Vždy nás poteší, keď naším zákazníkom spríjemníme deň.

Saanut 4/5 tähteä

1/5 ; 4/5 jedna časť nábytku nepoužiteľna

Úprava:Spoločnosť mi ponúkla vhodné riešenie môjho problému. Mrzí ma ale, ze sa to u nich stáva častejšie ako je zvykom u iných. Pôvodná:
Jeden kus z objednávky bol v perfektnom stave okrem odrenin OK 4/5.
Druhy stôl ale prišiel odrety, mal na sebe nejaké ťahy, nebol zasprejovaný všade a co bolo najhoršie ze jedna strana nebola vôbec predvrtana. Mam aj fotky bolo just na mieste kde idú šuplík, výstupy, dvierka a pod. Tento produkt bol ako darček ale boli veľmi sklamaný z "masívu" ktorý bol v podstate ako kvalitne drevo ale lepene k sebe z odrezkov. Nejedná sa však o žiadnu drevotriesku. Fotografie tu pred "ms" vymazat medzeru

20. tammikuuta 2025

Vážený pán Lukáš,

Ďakujeme Vám za čas,ktorý ste venovali odpovedaniu na náš telefonát, a sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Product is horrible

Product is horrible , bad quality. It's made from scrap wood ,with out surface cover , long time delivery, thickness of material is very thin.
Address for returning is Netherland = expensive cost for delivery back. After this review , Im was contacted from Mr. Miroslav and offer me a solution . They refunded me 30€ to my account. I am satisfied with this solution.

13. tammikuuta 2025

Dear Martin,

We are glad that we have found a solution for your satisfaction.

Poor quality, horrible assembly

I bought a low bed 2x2m. Basically just few beams and a grill. But boy, the assembly was pain. Pre-drilled holes were curved, pieces didn't fit together. I've spent more than hour to fix that. And I'm talking about connecting 4x 2 beams together, not any kind of large furniture. My advice is that avoid the shop if possible

30. tammikuuta 2025

Dear Peter,

We are glad that we found a solution to your satisfaction.

Tovar prisiel

Tovar prisiel, vsetko bolo v poriadku. Odporucam nakup

14. tammikuuta 2025

Vážená pani Monika Slastanová,

Sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Saanut 5/5 tähteä

Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v…

Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v riešení prípadných problémov!Sú veľmi super!

28. tammikuuta 2025

Vážený zákazník, Mária Rius Kara,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Vaša pochvala nám spravila veľkú radosť. Vďaka nej vidíme, že sme na správnej ceste.

Saanut 5/5 tähteä

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar vy ste okamžite reagovali na moju reklamáciu a poslali ste mi náhradný tovar určite si niečo objednám aj nabudúce odporúčam všetkým

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spokojná rýchlou reakciou za čo Vám ďakujem určite Vás budem odporúčať aj svojím známym za Vás prístup k zákazníkovi vidno že Vám veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov

24. tammikuuta 2025

Vážený zákazník, Vierka Hantkeova,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Teší nás, že máte s našou spoločnosťou tak pozitívne skúsenosti a že naše služby predstihli Vaše očakávania.

Garbage shelf

Where to start. I decided to buy here 8pcs of shelf with invisible hanging. After unpacking the package I stayed really surprised by the product quality. I wanted to throw it away directly to the recycle bin.
I will never ever buy at this shop again.

*Update:
The shop contacted me after my review and we made a deal to give me back more than 50% of the spent money.
Anyway, this experience leads me to not to buy here again.

7. tammikuuta 2025

Dear Mr. Marek,

We are glad that we have found a solution for your satisfaction.

super gaucik pre mačku

super gaucik pre mačku, cena zodpovedá kvalite možno ešte o trošku vyššia kvalita než cena

27. tammikuuta 2025

Vážený zákazník, Monika Čopová,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Naším cieľom je poskytovať vysokokvalitné výrobky za prijateľné ceny.

Saanut 5/5 tähteä

Maximálna spokojnosť tovar došiel…

Maximálna spokojnosť tovar došiel poriadku.

Vážený zákazník, Norbert Polakovic,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Sme radi, že Váš balík bol doručený včas.

Saanut 1/5 tähteä

No objednala som si sprchový kút to by…

No objednala som si sprchový kút to by bolo v poriadku ale objednala som ho za cca 182€ na dobierku a už keď mal prísť tak nám prišiel email že zaň treba zaplatiť 229€.skoro 50€ navyše bez toho aby nás na to čo i len upozornili. A cena ani len nesedela s tovarom ktorý mali na stranke.Nedoporučujem objednávať a hlavne nie na dobierku robia si čo chcú

Vážená pani Lenka Čurlíková,

Saanut 1/5 tähteä

Nedoporučujem, velmi nizka kvalita spracovania

Velmi nizka kvalita spracovania a materialu.
Jeden z nocnych stolikov sa vobec nepodarilo zmontovat, diely nepasuju do seba. Celkovo problem so zostavenim, diely nie su navrhnute poka yoke, a nie su oznacene, takze ani neviete ci ste tozmontovali spravne. Najradsej by som to vratil. Jednoznacne nedoporucujem. Cele zle!

Vážený pán Ján Bencura,

Veľmi spokojná.

Veľmi spokojná.

18. joulukuuta 2024

Vážený zákazník,

Ďakujeme za vašu objednávku a dôveru v vidaXL.

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo splniť Vaše očakávania a že ste s našimi službami spokojný. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou a sme odhodlaní naďalej vám poskytovať prvotriedny zážitok z nakupovania.

Dúfame, že vás čoskoro privítame späť. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy, neváhajte nás kontaktovať.

s pozdravom
Jeana – vidaXL

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin