Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dobrý deň nie som až tak moc spokojná nakoľko som si zaplatila navyše aby mi zásielka došla rýchlejšie, čo sa nestalo. Skrinky vyzerajú presne ako som si ich predstavovala, ale montáž bola dosť nepres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Absolútne nie som spokojná s výrobkom ktorý prišiel poškodený nedá sa použiť!!!! Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
S reklamáciou tovaru, mi pan Miroslav veľmi pomohol

Vastaus yritykseltä vidaXL
Skvelý zákaznícky servis a riešenie reklamácie.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Kreslo je veľmi pohodlné,farba zodpovedá fotografii.Cena dobrá, doručenie zadarmo.
Super👍

Vastaus yritykseltä vidaXL
Problém s objednaním tovaru na firmu, bez dph. Neskutočne dlho trvajúci proces vrátenia dph, kde mi ani nechcete vrátiť dph.
Very very Poor quality of material.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar je za prijateľné ceny.Presne podľa popisu.Rýchle doručenie.Nemam zatiaľ žiadne výhrady.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Som veľmi spokojná, veľa vecí som si objednala, odporúčam

Vastaus yritykseltä vidaXL
Úprava:Spoločnosť mi ponúkla vhodné riešenie môjho problému. Mrzí ma ale, ze sa to u nich stáva častejšie ako je zvykom u iných. Pôvodná:
Jeden kus z objednávky bol v perfektnom stave okrem odrenin OK 4/5.
Druhy stôl ale prišiel odrety, mal na sebe nejaké ťahy, nebol zasprejovaný všade a co bolo najhoršie ze jedna strana nebola vôbec predvrtana. Mam aj fotky bolo just na mieste kde idú šuplík, výstupy, dvierka a pod. Tento produkt bol ako darček ale boli veľmi sklamaný z "masívu" ktorý bol v podstate ako kvalitne drevo ale lepene k sebe z odrezkov. Nejedná sa však o žiadnu drevotriesku. Fotografie tu pred "ms" vymazat medzeru

Vastaus yritykseltä vidaXL
Product is horrible , bad quality. It's made from scrap wood ,with out surface cover , long time delivery, thickness of material is very thin.
Address for returning is Netherland = expensive cost for delivery back. After this review , Im was contacted from Mr. Miroslav and offer me a solution . They refunded me 30€ to my account. I am satisfied with this solution.

Vastaus yritykseltä vidaXL
I bought a low bed 2x2m. Basically just few beams and a grill. But boy, the assembly was pain. Pre-drilled holes were curved, pieces didn't fit together. I've spent more than hour to fix that. And I'm talking about connecting 4x 2 beams together, not any kind of large furniture. My advice is that avoid the shop if possible

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar prisiel, vsetko bolo v poriadku. Odporucam nakup

Vastaus yritykseltä vidaXL
Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v riešení prípadných problémov!Sú veľmi super!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spokojná rýchlou reakciou za čo Vám ďakujem určite Vás budem odporúčať aj svojím známym za Vás prístup k zákazníkovi vidno že Vám veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov

Vastaus yritykseltä vidaXL
Where to start. I decided to buy here 8pcs of shelf with invisible hanging. After unpacking the package I stayed really surprised by the product quality. I wanted to throw it away directly to the recycle bin.
I will never ever buy at this shop again.
*Update:
The shop contacted me after my review and we made a deal to give me back more than 50% of the spent money.
Anyway, this experience leads me to not to buy here again.

Vastaus yritykseltä vidaXL
super gaucik pre mačku, cena zodpovedá kvalite možno ešte o trošku vyššia kvalita než cena

Vastaus yritykseltä vidaXL
Maximálna spokojnosť tovar došiel poriadku.

Vastaus yritykseltä vidaXL
No objednala som si sprchový kút to by bolo v poriadku ale objednala som ho za cca 182€ na dobierku a už keď mal prísť tak nám prišiel email že zaň treba zaplatiť 229€.skoro 50€ navyše bez toho aby nás na to čo i len upozornili. A cena ani len nesedela s tovarom ktorý mali na stranke.Nedoporučujem objednávať a hlavne nie na dobierku robia si čo chcú

Vastaus yritykseltä vidaXL
Velmi nizka kvalita spracovania a materialu.
Jeden z nocnych stolikov sa vobec nepodarilo zmontovat, diely nepasuju do seba. Celkovo problem so zostavenim, diely nie su navrhnute poka yoke, a nie su oznacene, takze ani neviete ci ste tozmontovali spravne. Najradsej by som to vratil. Jednoznacne nedoporucujem. Cele zle!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.