Yritys on vastannut
Absolútne nie som spokojná s výrobkom ktorý prišiel poškodený nedá sa použiť!!!! Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.
Hollanti
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Tovar mi nebol doručený kuriér mi ani nezavolal

Vastaus yritykseltä vidaXL
Funkcny ulozny box, dostatocne velky , trochu problem pri skladani nakolko navod nie je velmi zrozumitelny

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar je kvalitný a za primeranú cenu. Aj dodávka tovaru je rýchla. Úplná spokojnosť

Vastaus yritykseltä vidaXL
Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať. Keď sme chceli tovar vrátiť, tak vraj si dopravu cca 30 eur musíme hradiť, tak sme si stanok nechali, no je to drina ho postaviť. Nakoniec nám ale spoločnosť VidaXL ponúkla vhodné riešenie, za čo im ďakujeme a vážime si túto cestu nakoľko nie sú výrobcovia a nemôžu za kvalitu výrobku.

Vastaus yritykseltä vidaXL
You offer goods that are very hard to be obtained. Moreover, you do it quickly und reliably.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Otrasná kvalita, manuál neprehľadný, diely na skladanie nekvalitné - lámali sa

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar nespĺňal moje očakávania. Materiál je veľmi slabý, strieška respektíve kritina striešky bola poškodená, zhotovenie -spoje boli prisrubovane tak že boli Late prasknuté a uhly nesedeli pri zhotovovani.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dobrý deň nie som až tak moc spokojná nakoľko som si zaplatila navyše aby mi zásielka došla rýchlejšie, čo sa nestalo. Skrinky vyzerajú presne ako som si ich predstavovala, ale montáž bola dosť nepresná. Tým myslím že to úplne nesedelo dierka na dierku. S pozdravom

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dodaný tovar zodpovedal, fotke a popisu.
Dodanie, v termíne, tovar dobre zabalený.
Rýchla montáž podľa návodu.
Spokojnosť.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Vrch schránky veľmi zle vyrobený treba vŕtať a rezať.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Velmi Nizka kvalita vyhotovenia. Bolo nutne si to upravit, kupit dosky a spravit potrebne veci. Neodporucam

Vastaus yritykseltä vidaXL
The package arrived with a significant delay, and the experience was very disappointing. When I contacted the company, they were unable to provide any useful information about where the parcel was or when it would arrive.
Due to this lack of communication and reliability, the delivery was essentially pointless for me, as I needed the item on time. Unfortunately, it felt like ordering was a complete waste.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku bol poškriabany na viacerých miestach!!!!
Maximálna nespokojnosť som sklamaná!!!!! Neodporúčam!!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar doruceny 4. pracovny den ako aj bolo uvedene na webe, velmi pekne prevedenie, stabilne zahradne sedenie bo vidieckom style, odporucam makup a dakujem

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tovar bol doručený a prišiel úplne v poriadku. Som spokojna. Aj napriek obávam, som nadmieru spokojna. Odporúčam stránku…

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.