Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Absolútne nie som spokojná s výrobkom ktorý prišiel poškodený nedá sa použiť!!!! Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku b... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Tovar mi nebol doručený kuriér mi ani…

Tovar mi nebol doručený kuriér mi ani nezavolal

21. toukokuuta 2026

Vážený zákazníku,

velmi se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Mrzí nás, že Vám zásilka nebyla doručena a že s doručením nebylo vše v pořádku – rozhodně to není standard našich služeb.

Situaci neprodleně prověříme a budeme Vás kontaktovat, abychom ji co nejdříve vyřešili.

Děkujeme za Vaše upozornění a trpělivost.

S pozdravem

Funkcny ulozny box

Funkcny ulozny box, dostatocne velky , trochu problem pri skladani nakolko navod nie je velmi zrozumitelny

25. toukokuuta 2026

Vážený zákazník,

Dakujeme za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste spokojný s funkčnosťou a veľkosťou úložného boxu. Zároveň nás mrzí, že návod na montáž nebol dostatočne zrozumiteľný.

Saanut 5/5 tähteä

Tovar je kvalitný a za primeranú cenu

Tovar je kvalitný a za primeranú cenu. Aj dodávka tovaru je rýchla. Úplná spokojnosť

11. toukokuuta 2026

Vážený zákazník,

Dakujeme vám za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s kvalitou tovaru, primeranou cenou aj rýchlym doručením. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.

Predajný stánok

Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať. Keď sme chceli tovar vrátiť, tak vraj si dopravu cca 30 eur musíme hradiť, tak sme si stanok nechali, no je to drina ho postaviť. Nakoniec nám ale spoločnosť VidaXL ponúkla vhodné riešenie, za čo im ďakujeme a vážime si túto cestu nakoľko nie sú výrobcovia a nemôžu za kvalitu výrobku.

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä vidaXL

Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť s naším produktom aj následným riešením situácie. Takéto problémy s kvalitou a manipuláciou so stánkom určite nie sú štandardom, ktorý chceme našim zákazníkom poskytovať.

Vašu spätnú väzbu berieme vážne a budeme Vás kontaktovať, aby sme spolu našli vhodné riešenie. Ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.

Saanut 5/5 tähteä

You offer goods that are very hard to…

You offer goods that are very hard to be obtained. Moreover, you do it quickly und reliably.

1. toukokuuta 2026

Dear Customer,

Thank you very much for your positive feedback. We are pleased to hear that you are satisfied with our products and that you value the fast and reliable service we provide.

Otrasná kvalita

Otrasná kvalita, manuál neprehľadný, diely na skladanie nekvalitné - lámali sa

Vážený zákazníku,

veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť. Takáto kvalita rozhodne nie je naším štandardom a chápeme Vaše sklamanie, najmä ak sa diely počas skladania lámali a manuál bol neprehľadný.

Prosíme Vás o zaslanie bližších informácií k objednávke (číslo objednávky, prípadne fotografie poškodených dielov), aby sme mohli situáciu preveriť a čo najskôr nájsť vhodné riešenie k Vašej spokojnosti.

Ďakujeme za spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie.

S pozdravem

Tovar nespĺňal moje očakávania

Tovar nespĺňal moje očakávania. Materiál je veľmi slabý, strieška respektíve kritina striešky bola poškodená, zhotovenie -spoje boli prisrubovane tak že boli Late prasknuté a uhly nesedeli pri zhotovovani.

6. toukokuuta 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zprávu a je nám velmi líto, že dodané zboží nesplnilo Vaše očekávání a že jste se setkal s popsanými problémy.

Vaši situaci bereme vážně a rádi ji s Vámi co nejdříve vyřešíme k Vaší spokojenosti. Zítra Vás bude kontaktovat náš kolega, který s Vámi projde detaily objednávky a navrhne vhodné řešení.

Děkujeme za trpělivost a pochopení.

S pozdravem,

Saanut 3/5 tähteä

Dobrý deň nie som až tak moc spokojná…

Dobrý deň nie som až tak moc spokojná nakoľko som si zaplatila navyše aby mi zásielka došla rýchlejšie, čo sa nestalo. Skrinky vyzerajú presne ako som si ich predstavovala, ale montáž bola dosť nepresná. Tým myslím že to úplne nesedelo dierka na dierku. S pozdravom

29. huhtikuuta 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zprávu a zároveň nás mrzí, že doručení neproběhlo v očekávaném termínu a že jste měla potíže při montáži.

Vaši situaci bereme vážně a chceme ji co nejdříve vyřešit k Vaší spokojenosti. Zítra Vás bude kontaktovat náš kolega, který s Vámi projde detaily objednávky a navrhne vhodné řešení.

Děkujeme za trpělivost a pochopení.

S pozdravem,

Fine

Fine. Relative fast delivery.

15. huhtikuuta 2026

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We are pleased to hear you were satisfied with the relatively fast delivery.

Studňa s čerpadielkom

Dodaný tovar zodpovedal, fotke a popisu.
Dodanie, v termíne, tovar dobre zabalený.
Rýchla montáž podľa návodu.
Spokojnosť.

Vážený zákazník,

Dakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že dodaný tovar zodpovedal popisu a fotografii, bol doručený načas a že montáž prebehla rýchlo a bez problémov. Teší nás Vaša spokojnosť.

Saanut 1/5 tähteä

Vrch schránky veľmi zle vyrobený treba…

Vrch schránky veľmi zle vyrobený treba vŕtať a rezať.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä vidaXL

Je nám veľmi ľúto, že ste neboli spokojní so spracovaním vrchnej časti schránky a že bolo potrebné dodatočné úpravy.

Takáto skúsenosť nás mrzí a určite to nie je štandard, ktorý chceme poskytovať. Vašu spätnú väzbu berieme vážne a radi to preveríme.

Náš kolega Vás bude kontaktovať do 2 pracovných dní, aby situáciu skontroloval a pomohol Vám s ďalším riešením.

Ďakujeme, že ste nás o tom informovali.

Velmi Nizka kvalita vyhotovenia

Velmi Nizka kvalita vyhotovenia. Bolo nutne si to upravit, kupit dosky a spravit potrebne veci. Neodporucam

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä vidaXL

Veľmi nás mrzí, že výrobok nesplnil Vaše očakávania a že ste neboli spokojní s kvalitou spracovania.

Toto určite nie je skúsenosť, ktorú chceme našim zákazníkom poskytovať. Vašu spätnú väzbu berieme vážne a radi sa na celý prípad pozrieme podrobnejšie.

Náš kolega Vás bude kontaktovať do 2 pracovných dní, aby situáciu preveril a pomohol Vám s vhodným riešením.

Ďakujeme, že ste nám dali vedieť.

Late Delivery – No Updates or Support

The package arrived with a significant delay, and the experience was very disappointing. When I contacted the company, they were unable to provide any useful information about where the parcel was or when it would arrive.

Due to this lack of communication and reliability, the delivery was essentially pointless for me, as I needed the item on time. Unfortunately, it felt like ordering was a complete waste.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä vidaXL

We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating a delayed delivery without clear updates can be.
This is certainly not the level of service we aim to provide. Your feedback is important to us, and we would like to look into this matter more closely.

A member of our team will reach out to you within 2 business days to review your case and work towards a suitable resolution.
Thank you for bringing this to our attention.

Saanut 5/5 tähteä

High quality product and fast delivery

10. huhtikuuta 2026

Dear Customer,

Thank you for your positive feedback! We are very happy to hear that you are satisfied with the product quality and fast delivery. We appreciate you taking the time to share your experience.

Som spokojný .

Vážený zákazník,

Ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a produktom. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá.

Kvalitné výrobky

Kvalitné výrobky, rýchle dodanie.

9. huhtikuuta 2026

Vážený zákazník,

Dakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s kvalitou výrobkov a rýchlym dodaním.

Saanut 1/5 tähteä

Absolútne nie som spokojná s výrobkom…

Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku bol poškriabany na viacerých miestach!!!!
Maximálna nespokojnosť som sklamaná!!!!! Neodporúčam!!!!!

23. huhtikuuta 2026

Vážený zákazníku,

veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť. Toto nie je náš štandard a úprimne nás mrzí vzniknutá situácia.

Už sme Vás kontaktovali priamo s cieľom pomôcť vyriešiť túto záležitosť a ponúknuť vhodné riešenie.

Sme tu pre Vás a urobíme maximum pre to, aby bola situácia vyriešená k Vašej spokojnosti.

S pozdravom

Pozitivna spatna vazba

Tovar doruceny 4. pracovny den ako aj bolo uvedene na webe, velmi pekne prevedenie, stabilne zahradne sedenie bo vidieckom style, odporucam makup a dakujem

17. huhtikuuta 2026

Vážený zákazník,

ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s doručením, spracovaním aj stabilitou záhradného sedenia vo vidieckom štýle.

Excelentne zabalené

17. maaliskuuta 2026

Vážený zákazník,

ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný s balením vašej objednávky.

Saanut 5/5 tähteä

Tovar bol doručený a prišiel úplne v…

Tovar bol doručený a prišiel úplne v poriadku. Som spokojna. Aj napriek obávam, som nadmieru spokojna. Odporúčam stránku…

31. maaliskuuta 2026

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že tovar bol doručený v poriadku a že ste nadmieru spokojná s nákupom.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin