Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dobrý deň nie som až tak moc spokojná nakoľko som si zaplatila navyše aby mi zásielka došla rýchlejšie, čo sa nestalo. Skrinky vyzerajú presne ako som si ich predstavovala, ale montáž bola dosť nepres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Absolútne nie som spokojná s výrobkom ktorý prišiel poškodený nedá sa použiť!!!! Objednávala som si chranic na radiator kde jedna z časti bola zlomená, kolík po vložený sa zlomil a povrch výrobku b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Najskôr nastalo nedorozumenie no to sa však vyriešilo promptne takže veľká spokojnosť z mojej strany

Vastaus yritykseltä vidaXL
The delivery took about a week, all the parts and an easy-to-follow manual were included. The quality of the bed is very nice!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Cena odpovedá kvalite tovaru. Dobrá komunikácia. Rýchla dodávka.

Vastaus yritykseltä vidaXL
This company in impossible to follow international european rules converning VAT. they charged us the order with VAT, although we are a comoany in EU where it's not allowed.
And there us always some excuse from their side why they can't return the VAT to us.
The goods was delivered, but the servise is terribly bad

Vastaus yritykseltä vidaXL
A poorly issued invoice due to an inability to correct the billing information. You unnecessarily enter VAT when it is not included in your invoice.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Not refund, shit product go to rubbish. Do not purchase here!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Objednaný tovar som obdržal v pomerne krátkom termíne. Tovar je pomerne ľahko, rozmerovo prispôsobiteľný na použitie.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Skvelá skrinka, pre nenáročných užívateľov.

Everything was great.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Delivery time, good quality product, nothing missing, clear instructions.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Many items and measures. Quite fine quality for money. Fast delivery.

Vastaus yritykseltä vidaXL
According to the price the quality is satisfying. Only some detalis may be solved more precisely.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Vyhrala som aukciu, ktorú sa mi nepodarilo cez ich stránku zaplatiť, tak mi produkt z košíka stornovali do 10 hodín od vyhratia, aj napriek tomu, že na platbu sú tri dni. Kupovala som často na tejto stránke, ale nejednajú férovo. Viac tu nekúpim nič.
M.M.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tento obchod hodnotím na 0.
A to preto že som si objednal pár reproduktorov z výkonom 2•1000watou a 5ohm a došlo mi 2•150watou a4ohm
Takže tento obchod neodporúčam
Omil to nebol ale o klamstvo!!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Bola som veľmi spokojná s tovarom , objednala som si komodu na platne a na gramofon. Tovar mi prišiel do 6dni. Tovar bol v poriadku, nepoškodený.

Vastaus yritykseltä vidaXL
The company promptly solved my problem then I can say I ´m satisfied.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Krásny stôl som veľmi spokojná

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.