Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Unfortunately the return process is very complicated. To return an order they're charging you 50 lei for every product. And the worst thing is that you can't contact them, they don't answer the ema... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Calitate bună. Livrare greoaie. Ar fi super dacă în pachet s-ar găsi o fișă care să ajute la poziționarea suporților metalici, aceeași fișă servind și ca șablon pentru marcarea găurilor pe perete.

Saanut 2/5 tähteä

Am comandat draperii tip zebra dar nu s-au potrivit asa ca le-am returnat. De trei saptamani insist insa nu raspunde nimeni sa ma informeze cand se procesează returnarea banutilor mei ( am platit 500... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am cumpărat o pernă de 200 x50x24 pentru capul patului. Excepțională !!!!!! Ambalajul save-space , mic, ideal pentru transport, iar produsul a fost exact cum îl doream. Timpul intre comandă și livrare... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL este un retailer internațional online unde poți găsi orice ai nevoie pentru casa, grădina și garajul tău și pentru proiectele tale de bricolaj. Conceptul nostru se bazează pe oferirea unei game largi de produse, care permit oamenilor să „trăiască mai bine pentru mai puțin“. Folosind soluții simple de reducere a costurilor care nu afectează negativ calitatea produselor, suntem capabili să facem produsele noastre accesibile pentru cât mai mulți oameni posibil. Toate procesele, de la dezvoltarea produselor și achiziții, marketing și vânzări, logistică și servicii pentru clienți sunt în mâinile noastre. În acest fel, păstrăm controlul deplin asupra funcționalității, calității și costurilor produselor noastre.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

O experiență oscilanta

Am cumpărat de doua ori in ultima perioada de la vidaxl rampe pentru masina. Produsele sunt foarte bune și exact ce îmi doream. De asta am și comandat a 2-a oară și mi-am completat întreaga intrare in parcare.
Legat de livrare in schimb sunt foarte dezamăgit. La prima livrare comandata prin E-mag am înțeles că adresa a fost copiata greșit din aplicația E-mag in cea vidaxl. Lucru care a dus la livrarea în alt oraș a produselor mele. Deși curierul a vorbit cu mine la telefon confirmând livrarea la alta adresa, a pus în sistem "clientul nu a fost găsit la adresa" și "ridicare din punctul de colectare" din orașul greșit. Daca eu nu as fi sunat să mă interesez de livrare nu as fi primit nicio atenționare legata de adresa pusă greșit. Eu a trebuit să sun la vidaxl pentru corectarea adresei și apoi tot eu am fost cel care a trebuit să anunțe firma de curierat de schimbarea adresei.. deși am insistat cu telefoane la ambele companii, produsele au ajuns în orașul de livrare și apoi a fost făcut retur produselor. Până la urmă a trebuit să sun tot eu la vidaxl pentru livrarea unui nou set de produse. Deși promisiunea de livrare era de 3 zile, termenul a trecut de 30 de zile. Înțeleg că mare parte din probleme sunt ale curierului, dar eu sunt un client care a plătit atât pentru produs cât și pentru livrare in anumit termen dar nu a fost livrat conform promisiunii. Între curier și vidaxl exista o relație comercială, între mine că și client și lucrător nu, deci mi se pare total neprofesionist ce s-au întâmplat. Toate apelurile mele au fost înregistrate deci se pot urmări.
A 2-a livrare a fost făcută în 5 zile lucrătoare, maximul termenului promis, dar in aplicație nu am putut urmări livrarea. Ea a fost blocată din prima până în ultima zi in statusul "produse pregătite pentru livrare, așteptăm curierul pentru a fi ridicate"
Nu e prima dată când comand aici și poate nici ultima, dar data viitoare poate că vidaxl nu va mai fi in topul alegerii mele.

6. marraskuuta 2025

Bună ziua,

Ne pare sincer rău să auzim despre experiența dvs. recentă legată de livrările comenzilor de la vidaxl. Înțelegem pe deplin frustrarea creată de întârzierile și problemele legate de corectitudinea adresei, precum și de lipsa de transparență în urmărirea comenzilor. Ne dorim ca fiecare client să primească produsele comandate la timp și fără stres, iar situația descrisă nu reflectă standardele noastre obișnuite.

V-am contactat în privat pentru a vă oferi asistență suplimentară și pentru a discuta mai detaliat despre situația semnalată.

EDIT: Ne bucurăm că v-am putut ajuta să vă recăpătați încrederea în serviciile noastre. O zi frumoasă!

Cu respect,
Cătălin/ vidaXL

Relative OK

12. joulukuuta 2025

Bună Paul,
Vă mulțumim pentru achiziție și pentru recenzie!
Ne bucurăm mult că ați fost mulțumit de achiziția dvs. și vă așteptăm oricând pe la noi.

Saanut 2/5 tähteä

Au venit cu plăcile rupte in colt atât…

Au venit cu plăcile rupte in colt atât jos cât și sus.

17. joulukuuta 2025

Bună ziua,
Vă mulțumim că ați împărtășit opinia dumneavoastră cu noi.
Ne pare rău pentru problema întâmpinată cu produsul achiziționat. vidaXL își asumă responsabilitatea în astfel de cazuri și încearcă să le rezolve cât mai rapid posibil.
Din păcate, nu am reușit să stabilim un contact direct, deoarece nu am putut identifica comanda dumneavoastră. Dorim să discutăm posibile soluții, așadar vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa: feedback@vidaxl.ro
Vă dorim o zi frumoasă.
Jose
Serviciul Clienți vidaXL

Saanut 5/5 tähteä

Patul super rezistent calitate…

Patul super rezistent calitate superioara și tigaia de 30cm de fonta superbă recomand cu ancredere

27. joulukuuta 2025

Bună Vasile,

Saanut 5/5 tähteä

Am cumpărat o masca de calorifer,sincer…

Am cumpărat o masca de calorifer,sincer am cam avut emoții daca chiar se face livrarea dar totul a decurs normal,masca a venit foarte bine ambalata si prețul corect, a trebuit tăiată in spate deoarece nu are spațiul pentru plinta

11. joulukuuta 2025

Bună Adrian,

Saanut 5/5 tähteä

The orders arrived in good time

The orders arrived in good time, good quality materials, the colors are what I wanted... thank you very much!...

13. joulukuuta 2025

Bună Elena,
Vă mulțumim pentru achiziție și pentru recenzie!
Ne bucurăm mult că ați fost mulțumită de achiziția dvs. și vă așteptăm oricând pe la noi.

My prepaid order from 08.12 was cancelled…without any additional information

My order from 08.12 was cancelled without any additional information (no email, any call, nothing)
I chose to pay around 70€, because they selling the product trough eMag!
Starting with 08 December until 22 I didn't not receive any information..When I ask details they answered: the delivery service DPD didn't received the correct address! Can you believe this!?
I am a eMag customer from 2010 in my account I have all my details..
I will not recommend to anyone to buy from vidaXL, you will loose time and money!

23. joulukuuta 2025

Hi Sorin,

We are very sorry to hear about your experience with your recent order. We completely understand how frustrating it must have been to have your order cancelled without clear communication, especially after choosing a prepaid option and being a loyal eMag customer since 2010.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused. We truly value your feedback and will review our processes to prevent such situations in the future.

If there is anything we can do to assist you further or help resolve the matter, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,
Catalin/ vidaXL

Saanut 3/5 tähteä

Cred ca nu isi justifica pretul

Avand in vedere costul produsului ma asteptam la un produs mai calitativ.

23. joulukuuta 2025

Stimate client,
Vă mulțumim că v-ați făcut timp să publicați acest comentariu și că ne-ați atras atenția asupra acestei situații. Ne pare foarte rău să aflăm că ați întâmpinat probleme cu calitatea produsului achiziționat și vă asigurăm că suntem deschiși să vă oferim cea mai bună soluție pentru a rezolva problema.
Vă informăm că v-am trimis un mesaj la adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră pentru a soluționa problema cât mai curând posibil. De asemenea, ne puteți scrie la adresa de e-mail: feedback@vidaxl.ro
EDIT: Ne bucurăm că v-am putut ajuta. Vă dorim o zi frumoasă!
Jose
Serviciul Clienți vidaXL

Products quality wasn't ok

Products quality wasn't ok. One was used already (partially mounted, and broken seals),and one was for one use only, cheap plastic components, need replace few parts for current use.

20. joulukuuta 2025

Dear Customer,
Thank you for taking the time to post this comment and for bringing this matter to our attention. We are very sorry that you experienced issues with the quality of the product you purchased, and we assure you that we are ready to offer you the best possible solution to resolve the problem.
We have sent a message to the email address associated with your account to address the issue as quickly as possible. We have not received a reply, so we kindly ask that you contact us at feedback@vidaxl.ro
Have a great day.
Jose Antonio

Bad quality materials

Bad quality materials, insufficient details about drawer type and horrible latching system onto wall!

15. joulukuuta 2025

Hello Gabriel,

We appreciate your honesty.

We are sorry you were disappointed with your furniture and would like to help.

We requested some additional information from you through the platform to contact you directly and find out more.

We did not receive a reply, so we kindly ask that you contact us directly at feedback@vidaXL.ro for solutions.

Have a great day!

Seriozitate!!!

11. joulukuuta 2025

Bună Adina,

Vă mulțumim sincer pentru comentariu.

Ne bucurăm mult că ați fost mulțumită de seriozitatea noastră și vă așteptăm cu brațele deschise înapoi.

Sărbători fericite!

Saanut 1/5 tähteä

Coletul a fost rupt, si suportul bradului a fost rupt

Coletul a fost rupt,
Suportul bradului este rupt , inclusiv cercul de jos din metal a fost rupt .

17. joulukuuta 2025

Bună Anamaria,

Vă mulțumim pentru recenzie.

Ne pare rău să aflăm că ați primit un brad defect și ne-am dori să vă ajutăm.

V-am contactat direct pentru a afla mai multe și pentru a formula împreună o soluție adecvată pentru dvs.

EDIT: Nu am primit un răspuns, așadar avem rugămintea să ne contactați din nou la adresa feedback@vidaXL.ro.

Așteptăm răspunsul dvs. cu nerăbdare. O zi frumoasă!

All ok

Nice product, food delivery service

4. joulukuuta 2025

Hello,

Thank you for your kind words, though we don't really deliver food.

We hope your vidaXL experience was just as positive regardless!

Have a great day!

Saanut 4/5 tähteä

Una dintre tăblii nu avea scai

Una dintre tăblii nu avea scai, ca urmare a rămas fără dosul de pânză. Asta e! Montarea ușoară, transportul corect, dar produsul cu defect.

9. joulukuuta 2025

Bună Camelia,

Vă mulțumim că ați împărtășit experiența dvs. cu noi. Ne bucurăm că montarea a fost ușoară și că transportul a decurs fără probleme, însă ne pare sincer rău să aflăm că una dintre tăblii a ajuns cu un defect — lipsa scaiului și, implicit, a dosului de pânză nu ar trebui să se întâmple.

Pentru a putea remedia situația cât mai rapid, v-am contactat direct pentru a afla mai multe detalii. Așteptăm răspunsul dvs. și suntem aici pentru a vă oferi o soluție potrivită.

EDIT: Înțelegem că nu doriți compensație pentru deranjul creat. Noi rămânem deschiși, dacă vă răzgândiți. O zi frumoasă!

Saanut 5/5 tähteä

Am identificat usor mărimea și culoarea…

Am identificat usor mărimea și culoarea jaluzelelor. Am comandat și achitat usor.
Transportul a durat mai mult.

8. joulukuuta 2025

Bună Georgian,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie!

Ne bucurăm că ați găsit ușor mărimea și culoarea jaluzelelor și că procesul de comandă și plată a fost simplu. Ne pare rău că transportul a durat mai mult decât v-ați fi așteptat.

Vă mulțumim pentru răbdare și pentru feedback! Dacă vă putem ajuta cu ceva în viitor, suntem aici pentru dvs.

Saanut 3/5 tähteä

Am comandat de pe acest site doua vase…

Am comandat de pe acest site doua vase de wc plus in bideu. Varianta pe negru. La un moment dat, dupa aprox 5 ani la unu vas s-a defectat capacul. Am comandat alt capac. Surprriza: calitate extrem de proasta a capacului fata de cel original. Mai mult decat atat, capacul avea o eticheta pe care scria Made in China. Nu recomand

20. marraskuuta 2025

Bună Dan,

Vă mulțumim că ați lăsat acest review și că ne-ați semnalat situația.

Ne pare sincer rău pentru problema întâmpinată cu capacul și pentru diferența de calitate față de cel original.

Am soluționat deja cazul și v-am contactat direct pentru a confirma rezolvarea.

Vă mulțumim încă o dată pentru feedback. O zi frumoasă!

Perfect

The product was as in the picture and was packed really good. Delivery arrived before estimated date.

6. joulukuuta 2025

Hi there,

Thank you so much for the great review!

We're really happy to hear the product matched the picture, arrived well-packed, and even got to you earlier than expected.

We truly appreciate your feedback — enjoy your purchase!

Top, top

Amazing, already order another one, different size.

3. joulukuuta 2025

Hello Kris,

Thank you so much for the wonderful review!

We're thrilled to hear you loved your first order and already placed another one in a different size. That means a lot to us.

We truly appreciate your support. Enjoy your items, and thanks again!

Pathetic service

Pathetic service. I placed the order and it said free delivery but the order went to DPD collection center which is open from 11-7 instead of 9-5 and closed on sat/sin. I work and cannot leave my work to go 5 km to pick a package that was to be delivered at door step. Please return my money back

2. joulukuuta 2025

Hello Akash,

Thank you so much for taking the time to share your feedback. We’re truly sorry to hear about the trouble with your delivery — that’s absolutely not the experience we want for you.

We’ve reached out to you directly so we can sort this out as quickly as possible, including helping with the refund you requested.

EDIT: We were glad we could help you with this and hope we managed to win back some of your trust!

Saanut 5/5 tähteä

Deși a început su stângul ( mea culpa)

Deși a început su stângul ( mea culpa), totul a decurs foarte bine, cu ajutorul nemijlocit a reprezentanților firmei. Va mulțumesc.

5. joulukuuta 2025

Bună Adrian,

Apreciem enorm comentariul dvs.!

Suntem bucuroși să aflăm că ați fost mulțumit de asistența primită.

Sperăm în continuare la o bună colaborare!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin