bohužel mi v poslední objednávce ( 2x křeslo+stolek) přišlo jedno křeslo s odřenou barvou kůže. Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Objednal jsem zde knihovnu. Knihovna přišla ve dvou zásilkách, v rozdílu asi týdne (Přesně si už nepamatuji). Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Ni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Komunikace s obchodem skvělá, zboží doručeno, jak slibují. Kvalita výrobků pokulhává. Objednala jsem si pelech pro psa, vlastní montáž (pelech je dřevěná konstrukce), návod s chybami. Podložka pro psa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Paraván chci použít k rozdělení velké místnosti, ale až po úpravách v bytě. Zatím ho mám jen složený, na přenesení je lehoučký, ale nestojí na určeném místě. Balík došel pečlivě zabalený, nepoškozený.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL je mezinárodní internetový obchod, kde najdete vše, co potřebujete pro svůj dům, zahradu, dílnu a kutilské projekty. Náš koncept je založený na nabídce širokého sortimentu produktů, které lidem umožňují „žít lépe za méně“. Použitím jednoduchých úsporných řešení, která nemají negativní vliv na kvalitu výrobků, jsme schopni zpřístupnit naše produkty co největšímu počtu lidí. Všechny procesy od vývoje a nákupu produktů, přes marketing a prodej až po logistiku a služby zákazníkům jsou v našich rukou. Tímto způsobem si udržujeme plnou kontrolu nad funkčností, kvalitou a výrobními náklady našich produktů.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vše v pořádku, rychlé dodání, super komunikace.

Vastaus yritykseltä vidaXL
I order bed, it looks like on website, its nice but I had to fix it because the side panels were moving apart. so I had to buy metal plates and place them behind the side cell to keep it from rolling away. let's see how long it lasts

Vastaus yritykseltä vidaXL
Jsem velmi nespokojená, materiál ze kterého je to vyrobeno není rozhodně tak pevný jak píšete, celá deska za zrcadlem je oprýskaná a ošklivá a jak je tam ta spára za zrcadlem, tak je vidět až moc a vypadá to otřesně

Vastaus yritykseltä vidaXL
The product was very difficult to build, wrong holes, missing holes.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Došla objednávka najednou a vice skříněk to je super.Trochu na sebe nezavazuje vzor... starého dřeva...na obrázku vypadá lépe... ale jinak spokojenost.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Objednaná relaxační křesla na obrázku vypadají mohutněji. Polstr je velmi slabý. Konstrukce tlačí na záda. Tvrdší sezení

Vastaus yritykseltä vidaXL
Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Nicméně zboží dorazilo a je vcelku cajk(až na malé mouchy).
Prakticky to hlavní,co bych výrobku vytknul jsou samolepící kolečka - krytky šroubů, které nedrží a stále je nacházím na zemi kolem knihovny. Barva je hezká, rustikální a to jsem přesně chtěl.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zboží bylo poškozené a reklamace není řešena.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Koberce mate krasne, ale naprosto nechápu to baleni do krabic a nechapu ze si nestezuje každý, i pri dodrzeni instrukci se koberec proste nikdy uplne nenarovna a bude pomackany, jeste k tomu kdyz je ze spoda gumovy.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zboží přišlo rychle, dobře zabalené, tapety jsou super, hezký se s nimi pravěku, vypadají jako na obrázku.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zboží přišlo pozdě. Kvalita zboží neodpovídá ceně.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Pěkný nábytek za dobré ceny a rychlé dodání. Dobrá komunikace. Jsem spokojený.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Rychlá příprava po objednání, rychle odesláno a brzké dodání.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Samotný "ratan" je jen levný, křehký plast, který se láme už při montáži. Když jsem to chtěla vrátit, zjistila jsem, že poštovné zpět do zahraničí je dražší než celý stůl. Komunikace s podporou je jen přes automatické zprávy. Vyhozené peníze za nekvalitní čínský šmejd

Vastaus yritykseltä vidaXL
U vás jsme koupili dvě noční stolky.
Na dopravu po Česku (do Prahy) jsme čekali týden… no dobře, to bychom ještě přežili.
Ale montáž?Tu jsme s manželem dělali tři dny.
Ten, kdo navrhl tento systém, musí lidi opravdu nenávidět. Děkujeme, že jste nám připomněli,
že nábytek je potřeba kupovat pouze v IKEA.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Reklamace kterou jsem podaval byla nakonec kladne a rychle vyrizena.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Rychlé dodání, jedna nožka u zahradního dřevěného nábytku neměla předvrtané díry a bylo ho tak obtížné sestavit, ale nakonec jsem to zvládla.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.