Saanut 1/5 tähteä

de ov chip kaart was automatisch opladen prima als je in de buurt van de 0 euro kwam kreeg je er geld bij nu had ik 10 euro op gezet automatisch opladen aan , nu vandaag met de bus 4,15 gebruikt en wo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

When I switched to the OV pas for my 2 children, the website stated that it was free for children t/m 11 when traveling by train. But then NS charged around 150euro for a return trip from Leeuwarden t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vroeger kon je met een paar muisklikken zo een dalurenabonnement toevoegen aan je ov chipkaart, zelfs bij een naamloze. Nu niet meer hoor, wil je voordeel hebben moet je eerst met je bankpas al gere... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Onduidelijke app,klantenservice al dagen niet bereikbaar voor vragen.AI assistent die de meest simpele opdracht niet snapt( automatisch opladen) Nog groter drama dan het OV zelf,een ster is al te ve... Näytä lisää

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

164 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Overstappen naar OV-Pay is een drama

Overstappen naar OV-Pay is een drama. Steeds opnieuw inloggen met code... Er valt niet te controleren of je overstappen is gelukt, en of je leeftijdskorting inderdaad is aangekomen voor je bankpas. Lijkt simpel maar is drama, zeker voor minder digitaal bekwame mensen.

7. heinäkuuta 2026

OVpay: what a mess… (1)

I cannot mention something that went right....
1. They don't send you a log in code first time. You have to use 'resend' to obtain a log in code
2. While having logged on, surfing on their website leads to a silent log out. So you have to log in again, and again, ....
3. It is very hard to find 'my travels'
4. Travels are missing in 'my travels'. And even if travels show up in 'my travels' they don't show up on the travel expense claim you want to submit to your employer.
5. Several contacts with 'service' including email; with screenshot to explain the problem - no solution yet (Juli 7)

24. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

OV Pay Klantenservice

Na mijn frustrerende ervaring van enkele dagen geleden (zie mijn review met de titel "onverdraaglijk", heb ik een klacht ingediend bij het Klachtenloket Openbaar Vervoer. Naar aanleiding van deze klacht ben ik vandaag teruggebeld door een echte klantenservice van OV Pay. Deze klantenservice heeft mij extreem goed geholpen. Was mijn vorige ervaring die ene ster niet waard, deze ervaring heeft dubbel en dwars vijf sterren verdiend!

7. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Om in te loggen wordt er een code nOV Pay is K.U.T.

Om in te loggen wordt er een code naar je e-mail gestuurd. Die code is maar 5 minuten geldig. Het duurt langer als 5 minuten voor dat de code in mijn e-mail komt. ook de naam OV pas zaait verwarring met OV chipkaart. Niemand zegt OV chipkaart. Men zegt al jaren OV pas. In plaats dat ze het op de site OV-pay pas noemen. De verzending van de inlogcode moet niet minuten lang duren. Heb een halve dag verspilt met het aanvragen van een pas. Die site-builder moeten ze heel gauw wegjagen.

6. heinäkuuta 2026

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel, niets werkt fatsoenlijk, klantenservice onbereikbaar, betalingen worden traag verwerkt, app is niet te openen, en het klopt nooit, een totaal onveilige manier van betalen

6. heinäkuuta 2026

Chaos en achteruitgang ov-pas

Invoering van een nieuw digitaal systeem is weer een grote chaos. De OV-pas werkt alleen via (automatisch) opwaarderen. Dus 20 jaar terug in de tijd en dat voor een land dat pretendeert digitaal voorop te lopen... Alternatief is OV-pay met bankpas, maar dat is voor jonge kinderen niet handig. De OV-pas moet gepersonaliseerd worden om er een abbonement op te kunnen zetten, maar die optie moet nog worden toegevoegd in de app. Via de optie leeftijdskorting kan de kaart alsnog gepersonaliseerd worden. Work in progress volgens de klantenservice...en dan te bedenken dat er nog miljoenen mensen over moeten...

5. heinäkuuta 2026

Unfair charges

It is interesting how I have apparently reached the limit for missed check-out corrections, so now I can no longer adjust them online. However, the reasons for these missed check-outs were things like broken gates, no electricity at the station, and last night’s complete mess while trying to get from Schiphol to Rotterdam in the middle of the night.

They create an environment where passengers are forced to correct check-outs online, but then they limit the number of corrections you can make. In the end, this means they can start charging people extra for non-existent trips.

On top of that, the customer service number is unreachable, which makes the whole situation even more frustrating.

4. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nee wij zijn nog niet over op OV pay

Nee wij zijn nog niet over op OV pay. Hoe kun je dan een beoordeling maken. Dit is gewoon om meer duidelijkheid trachten te scheppen.

Wij hebben 2 OV Chipkaarten en dan krijg je een "aanbieding" om alvast over te stappen naar OV Pay. Maar slechts 1 van de 2 krijgt een aanbieding terwijl onze OV chippassen verlopen sept 2028 en november 2029. Je kunt niet van een aanbieding spreken als je nu over zou stappen en slecht 1 van biede heeft dan een "voordeel". Vergeet niet dat de huidige passen ook geld gekost hebben. Het lijkt erop dat je geen voordeel hebt maar een nadeel. Dus beste OV pay pak het beter aan en laat iedereen profiteren. Overigens het communiceren dat er mogelijk maar 1 persoon binnen een gezin een voordeel kan krijgen , daar wordt ook met geen woord over gerept. Dat kan beter, dus doe er wat aan.

4. heinäkuuta 2026

Oplichters!!

Oplichters!!
Bankkaart op 9 juni tot tweemaal toe in app proberen toe te voegen. Tweemaal 1 eurocent afgeschreven en mijn kaart is nog steeds niet toegevoegd. Geen terugstorting of bericht ontvangen.

Kan het minder dan 1 ster

Kan het minder dan 1 ster, wie heeft de overstap op deze manier door een consument uit te voeren zo bedacht, omslachtig en vooral heel onduidelijk.
Nooit geen problemen gehad met de ov chip en ik lees veel klachten over ov pay. Geeft toch aan dat consumentenbelang niet in het vaandel staat, belachelijk dit.

Super slechte app

Inloggen is regelmatig niet mogelijk, verwerking van de ritten heel traag, saldo heel langzaam geupdated, kortom een super slechte app!! Geef mij maar de OV chipkaart terug, dit is ewcht waardeloos!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht tov oude OV kaart

Zeer slecht tov oude OV kaart! Ik had 20 euro op de kaart. Reis van Arnhem Zuid naar Nijmegen voor 3.70. ‘S avonds retour. Bij het uitchecken kan dit niet, want te weinig saldo! Thuis saldo opgehoogd. Na 6 uur kan ik pas de uitcheck aanpassen, staat station Arnhem Zuid niet in de lijst van statuons. Gechat met Peter. Opeens er uit gegooid. Moet ik weer opnieuw een chat starten. Ik ga morgen wel bellen. Geen goed woord voor over. Zo snel mogelijk weer de oude OV kaart terug want dit werkt niet!! Zeer gebruiksonvriendelijk!!

29. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Rude customer service & liar for refund

I was over charged by OVpay because I didn't know I had to check in AND check out. And when talking to costumer service, I'v been told I'll get a refund of the totality charged (14euros) as a commercial gesture though. They charged me my trips in the end and the second person I was talking to (Myrrah) ) was rude and stopped the conversation before I could answer.

27. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

In en uitchecken gaat geregeld fout en…

In en uitchecken gaat geregeld fout en moet er de hele tijd opzitten of mn ritten wel goed worden geregistreerd. Klantenservice is ook echt niet te pruimen. Vrouw was erg onaardig en verschoof de verantwoordelijkheid naar maatschappijen.

24. kesäkuuta 2026

29 mei 2026 case door OVpay

29 mei 2026 een account aangevraagt. Nadat ik een inlogcode op mijn gmail binnen kreeg, en ik de code invoerde, kreeg ik de melding dat ik niet kon inloggen.
Telefonisch contact gehad op 29 mei jl.
Ze zouden een case aanmaken, en op 12 juni eenmailbericht ontvangen om eea te beantwoorden.
Dan word mijn case door gezet intern.
Inmiddels is het 24 juni 2026 en heb nog niks vernomen.

Ben enorm benieuwd wanneer er een oplossing geboden wordt.

29. toukokuuta 2026

opheffen dit gedrocht

opheffen dit gedrocht, al 2 maanden kan ik niet inloggen, de codes worden niet verstuurd naar outlook, antwoord ga maar bij microsoft klagen. wat een achterljjke.idioten zijn het

23. kesäkuuta 2026

Kaart opgewaardeerd

De kaart opgeladen via iDEAL via de website van OV Pay met 20 euro. Het bedrag is afgeschreven en volgens de bank ook aangekomen, alleen OV Pay schrijft het saldo niet bij op de kaart. Na telefonisch contact, waar ze beweren niets te hebben ontvangen, zou ik terug worden gebeld of een e-mail krijgen maar niets meer gehoord. Ik heb een betaalbewijs op de bank, rekeningnummer en alles klopt, het kan niet anders dan dat ze het ontvangen hebben maar OV Pay doet niets. Dat is dan toch diefstal. Ik vind het moeilijk wat ik hier mee aan moet.

15. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Koop twee OV-Passen met een saldo en…

Koop twee OV-Passen met een saldo en als je met het OV wilt reizen dan zijn de passen geblokkeerd.

Mocht je hierna met OV-Pay telefonisch contact opnemen dan is het te hopen dat je geen contact krijgt met Maraja want deze persoon is nog dommer dan een vul dit zelf maar in. Maar dommer dan deze persoon vindt je niet. Want volgens Maraja kan je OV-Pas om het moment dat je dit koopt zien wie je bent en ondanks dat je deze OV-pas nog niet aan je account gekoppeld hebt al weten dat je een betalingsachterstand heb. Ook al is deze betalingsachterstand niet veroorzaakt door jezelf maar door fouten van EBS.

15. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin