Wat een topservice bij Hedin Automotive Den Haag! We zagen onze gewenste occasion op de website en konden gelukkig direct langskomen. De showroom ziet er prachtig en verzorgd uit. We zijn echt uitstek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service en kwaliteit Vlotte afhandeling bij de balie Goede informatie over de werkzaamheden. Kon op de parkeer plaats parkeren. Blij fat ok weer on Amsyerfam Zuid-Oost terecht kon na de ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Amsterdam Zuidoost, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Haarlem, Hoofddorp, Naaldwijk, Noordwijk, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam Zuid, Schiedam, Zoetermeer, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
fijne bedrijf voel je je nog klant ipv een nummer.Altijd vriendelijk en behulpzaam denken mee. Goede service

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Duidelijke afspraak, goed onderhoud, adequate terugroep actie, plezierige ontvangst.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Ik zat in een situatie waarin ik snel hulp nodig had en kreeg die hulp snel.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Wat de garage betreft altijd goede ervaring.
Alleen....nu te woord te worden gestaan door een computerstem ( zeer irritant) .. is minder.
Omdat je na de bevestiging van je afspraak geen vraag meer kan stellen over bijvoorbeeld de te maken kosten en service kwam het bedrag €200.00 meer uit dan gepland.
Bij navraag was hier niets meer aan te doen.
IK werd goed geholpen ook zonder afspraak. Helaas was dit de derde keer dat ik dezelfde storing kreeg.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Geweldige mensen en we zijn goed geholpen, altijd luisterende oor en ook betrokken en zeker als het online aangepaste auto gaat
Ik wil blij met Ford Dealer
correcte ontvangst aan balie
goed personeel en klantgericht

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Kom al een tijdje bij deze garage en altijd met tevredenheid geholpen.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Eind april grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. ABS-sensor li.-voor was defect vlak voor geplande vakantie. Op korte termijn toch afspraak kunnen regelen om dit te verhelpen. Nu net weer terug na ca. 2500 km's zonder problemen.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
In de middag bij Ford Hedin gemeld met olielekkage (geen afspraak).
Direct daarna is de auto gecontroleerd en gerepareerd. Prima werk van Hedin.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Super geholpen en mee gedacht en gepland in oplossingen door dit team.

Vastaus yritykseltä Ford-dealer Hedin Automotive
Ze zijn erg hulpvaardig. En heel vriendelijk.
Wel een beetje slordig. Hebben er een kapotte Bougie in gedaan. Auto wilde niet weg rijden. Wel alsnog een nieuwe ingezet gelukkig.