Afspraak online gemaakt. een week voorafgaande aan de afspraak mijn werkplaats afspraak moeten afzeggen. Medewerker heeft met mij een nieuwe datum ingepland. Bij aankomst blijkt mijn afspraak niet i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Contact gehad met Wout, afspraak gemaakt en super snel afgehandeld en ook nog onder garantie. Kortom wat hij beloofd wordt ook uitgevoerd en alles volgens afspraak. Echt super service en correcte en a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Om 16.30 naar deze garage gereden met een defecte accu (na diagnose WW) Nog voor 17.00 was de accu vervangen (binnen de garantieperiode) en kon ik naar huis rijden. Dank voor de heel snelle service... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede communciatie, denken mee en proberen de beste oplossing te realiseren.

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Altijd prettige samenwerking goede ontvangst en kundig personeel

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Dank voor de heel snelle service.

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Makkelijk afspraak maken via internet, vriendelijk personeel, duidelijke prijsopgave vooraf.

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
allemaal vriendelijk van receptie verkopers en natuurlijk de manege.

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Omdat je goed en vertrouw wordt behandel als klant

Afspraak online gemaakt.
Bij aankomst blijkt mijn afspraak niet is ingepland in de werklaats. Medewerker heeft alsnog gezorgd de auto toch zijn grote airconditioning onderhoud heeft gekregen. Netjes afgehandeld. Ik word hier altijd keurig geholpen.

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Vriendelijke bediening, snelle service, duidelijke voorstellen over de te kiezen accu ( er was de keuze tussen een goedkope en dure oplossing ). Alleen de prijs vind ik wat aan de hoge kant ( voor beide aangeboden oplossingen ), dit is gebaseerd op de online prijs van accu's in het algemeen en de benodigde tijd om deze te monteren. Als de nieuwe accu weer net zolang meegaat als de vorige (8 Jaar) is de prijs wellicht toch te rechtvaardigen , maar de garantie tijd is er in ieder geval niet naar. ( we gaan het zien )

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Goed geholpen, kon wachten op onderhoudsbeurt, goed advies, klantvriendelijk

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Controleer je factuur goed.
Na vijf jaar onderhoud bij deze vestiging werd ineens € 29 voor de APK in rekening gebracht, terwijl dit eerder nooit het geval was. Wat volgde waren meerdere, tegenstrijdige verklaringen over de reden hiervan. Zelfs het Klant Contact Centrum gaf andere informatie dan de vestiging.
Het gaat mij niet om de € 29, maar om de manier waarop hiermee is omgegaan. Transparantie en duidelijke communicatie mogen verwacht worden, zeker als vaste klant. Helaas heeft deze ervaring mijn vertrouwen in deze vestiging weggenomen.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en net dat stapje extra willen zetten om je echt goed te kunnen helpen!

Vastaus yritykseltä Renault-dealer Hedin Automotive
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.