Renault-dealer Hedin Automotive Arvostelua

3 493
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Waarom koop je iets dealer A ipv dealer B. Auto hetzelfde, pand vaak ook, maar het verschil zit vaak in aandacht en interesse. Van de verkoper in dit geval, in ons. Edwin heeft ons prima geholpen, ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je alt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt voldoende tijd gemaakt om een goede keus te maken en alles te regelen omtrent het leasecontract. De communicatie met Rik Brouwer verloopt soepel en fijn. Hij heeft ons erg goed geholpen en ge... Näytä lisää

1. Autoliike

Tietoja yrityksestä Renault-dealer Hedin Automotive

Yrityksen kirjoittama

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Erinomainen

(3 493)

771 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snel geholpen en keurig…

Zeer snel geholpen en keurig werkzaamheden uitgevoerd

Beste meneer van der Velden,

Fijn om te horen dat je snel bent geholpen en dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk & kundig (balie)

Vriendelijke behandeling aan de balie, duidelijke uitleg over verrichte werkzaamheden, àlles volgens afspraak!

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de werkzaamheden en ons personeel. Dank voor de review.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Niets te veel gedaan. Prima!

Beste Jos,

Fijn om te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen. Dank voor de review.

Saanut 5/5 tähteä

Goed en volgens afspraak het onderhoud…

Goed en volgens afspraak het onderhoud uitgevoerd.
Ik werd erg vriendlelijk geholpen.

5. elokuuta 2026

Beste Luc,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het onderhoud en wat fijn dat je vriendelijke werd geholpen. Dank voor de review.

vriendelijke ontvangst

vriendelijke ontvangst. Auto snel gereed.

Beste meneer/mevrouw Kooi,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat de auto snel gereed was. Dank voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Prettige chef werkplaats

Prettige chef werkplaats, werd gebeld met belangrijke informatie.

Beste meneer/mevrouw Consten,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en communicatie. Dank voor de review.

Netjes en goed geholpen

Beste Gerard,

Wat fijn dat je netjes en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Service

Omgang met personeel.

Beste meneer/mevrouw Bindels,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Snel geholpen

Koplamp was stuk, deze werd snel gerepareerd. Kan weer veilig verder.

Beste Anja,

Fijn om te horen dat de koplamp snel werd gerepareerd en dat je weer veilig de weg op kan. Dank voor de review.

Betrouwbare garage

Ik ben super tevreden over deze garage! Met grote dank aan Dennis die mij altijd gastvrij en vriendelijk te woord staat. Mijn auto is hier ook in onderhoud en ik heb werkelijk nooit klachten.

Beste Kimberly,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Tilburg, ons personeel en de werkzaamheden. Dank voor de review en de mooie woorden.

Saanut 5/5 tähteä

De aandacht en de kennis en kundigheid…

De aandacht en de kennis en kundigheid van Tom v.Geurp waren geweldig. Hij had alle tijd en aandacht en dat is wat bij andere autobedrijven wel eens gemist wordt. Ook werden de afspraken nagekomen en was er veel aandacht bij de aanlevering van de auto.

7. elokuuta 2026

Beste Louis,

Fijn om te horen dat alles afspraken werden nagekomen en dat je tevreden bent over ons personeel. We zien je graag weer terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle communicatie (zelfs op…

Goede en snelle communicatie (zelfs op een zondag) en een prachtige auto geleverd vanuit de vestiging in Eindhoven. Erg blij mee en ik denk een prima partij om zaken mee te doen!

15. elokuuta 2026

Beste Dennis,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze goede en snelle communicatie. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review.

Behulpzaam

Behulpzaam, Attent. Meedenkend. Aandacht voor de probleemsituatie.

14. elokuuta 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je ons behulpzaam, attent en meedenkend vindt. Dank voor de review en de mooie woorden.

Beste meneer/mevrouw Haanskorf,

Fijn om te horen dat de service en snelle afhandeling naar wens waren. Bedankt voor de mooie review!

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke uitleg over de werkzaamheden…

Duidelijke uitleg over de werkzaamheden die aan de auto moet gebeuren.

Beste Elise,

Fijn om te horen dat de uitleg over de werkzaamheden duidelijk was. We waarderen jouw positieve feedback enorm!.

Saanut 5/5 tähteä

Er werd netjes verteld dat het wel even…

Er werd netjes verteld dat het wel even kon duren voordat we aan de beurt waren.Ze hebben de fout gelukkig snel kunnen vinden en opgelost.

Beste Ad,

Wat fijn om te horen dat de fout snel gevonden en opgelost kon worden, ondanks een eventuele wachttijd. We waarderen jouw begrip en de positieve feedback enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen door de receptie.

Super geholpen door de receptie.
Probleem door de monteur snel opgelost.

Beste Andre,

Wat fijn om te horen dat de receptie je zo goed heeft geholpen en dat de monteur het probleem snel heeft opgelost. Dank je wel voor de mooie review.

Stephan van Hedin Automotive

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin