ANWB Autoverkoopservice Arvostelua

20 665
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Binnen 20 minuten was de gehele overdracht al afgerond. Ik werd erg vriendelijk geholpen door de dame ter plaatse. Geen gezeur of gedoe met ond... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alles is goed geregeld. Van alle partijen gaven zij het beste en meest realistische bod. De mensen zijn vriendelijk en je bent gelijk aan de beurt. Het proces is duidelijk uitgelegd en zo uitgevoer... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De verkoop werd goed en snel afgehandeld en kort daarop was de verkoopsom overgeschreven op mijn rekening. Wat mij een beetje tegen viel waren de kosten die nog van het aankoopbedrag af werden geha... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Erinomainen

(20 665)

2 008 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld. Van alle partijen gaven zij het beste en meest realistische bod. De mensen zijn vriendelijk en je bent gelijk aan de beurt. Het proces is duidelijk uitgelegd en zo uitgevoerd.

Ik was mijn tweede sleutel vergeten en zij hielpen met nadenken voor een oplossing.
Dus zoals ik al zei, alles is goed geregeld.

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Mooi om te lezen dat alles zo soepel is verlopen. Fijn dat er niet alleen een realistisch bod lag, maar ook werd meegedacht toen de tweede sleutel nog even thuis lag. Zo is goed geregeld ook echt goed geregeld.

Nette prijs

Nette prijs, en snel geregeld

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo Dolores, fijn om te horen dat het zo goed geregeld was. We helpen je graag!

Saanut 5/5 tähteä

Top geregeld en precies zoals het op de…

Top geregeld en precies zoals het op de site omschreven staat. Ik zou het iedereen aanraden

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze Autoverkoopservice.

Saanut 3/5 tähteä

Verkoopafwerking verliep zeer stroef

Verkoopafwerking verliep zeer stroef. Betaling en vrijwaring drie dagen later dan afgesproken. Reden tikfout. Heb meerdere mails moeten sturen om de zaak rond te krijgen. Jammer.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo Jan, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen volkomen hoe vervelend het is dat de afwikkeling door een tikfout stroef verliep en dat je hier zelf meerdere keren achteraan hebt moeten mailen om de betaling en vrijwaring rond te krijgen. Dat is uiteraard niet het soepele en zorgeloze proces dat we met onze AutoVerkoopservice voor ogen hebben. We hopen van harte dat je, ondanks de latere uitbetaling, uiteindelijk toch tevreden bent met de service en de verkoop van de auto!

Heldere infoermatie

Heldere infoermatie. Betrouwbaar. Vriendelijke ontvangst.

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

We zijn erg blij te horen dat de informatie duidelijk was en dat je een betrouwbare en vriendelijke ontvangst hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

alles snel afgewikkeld hopen dat geld…

alles snel afgewikkeld hopen dat geld ook snel op de rekening staat

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn om te horen dat alles snel is afgehandeld, Martijn. We zorgen ervoor dat het geld zo spoedig mogelijk op je rekening staat. We waarderen het geduld.

Saanut 1/5 tähteä

Slecht en slordig

De informatie was onvoldoende over de inname van mijn auto. Zowel naar mij als naar het innamepunt. Daarnaast ontving ik te weinig informatie over het beëindigen van mijn verzekering waardoor ik een flinke boete riskeerde van het RDW. Verder overdreven veel contact met de financieringsmaatschappij (13 e-mails) en als klap op de vuurpijl was men vergeten om de betaling uit te voeren waardoor de tenaamstellingscodes niet vrijgegeven werden door de financieringsmaatschappij. Op dit moment, 2 dagen na inlevering auto, nog geen codes, vrijwaring en geld ontvangen. Kortom, slecht geregeld!

Lekker snel

Lekker snel, geen gezeur, duidelijk

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Dat is echt top om te horen, Jako! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de ANWB…

Zeer tevreden over de ANWB Autoverkoopservice. Het uitgebrachte bod was reëel en passend bij de auto. De afhandeling verliep soepel, duidelijk en snel. Alles was keurig geregeld en de communicatie was prettig. De volgende dag stond het geld al netjes op de rekening. Kortom, een zeer goede ervaring en zeker een aanrader!

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Mooier kunnen we het niet krijgen. Onwijs bedankt voor alle lof! We zijn heel blij dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Graag tot de volgende!

Gemakkelijk en vertrouwd

Gaat gemakkelijk, voelt vertrouwd. Prettig afgehandeld, zowel bij invullen voor taxatie als bij afleveren van de auto.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat goed om te horen dat je het proces zo soepel hebt ervaren, ontzettend bedankt voor de terugkoppeling!

Probleemloos!

De aanmelding van onze auto ging probleemloos. De afhandeling en inname door Hoogwoud-Berging in Zaandam was eveneens erg goed. Vriendelijk en zeer terzake kundig. Kortom, wij zijn er erg tevreden over, een aanrader!

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

We vinden het fijn om te lezen dat je goed bent ontvangen bij ons inleverpunt, Jaap. Dank voor de 5 sterren!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben echt veel meer voor onze auto…

We hebben echt veel meer voor onze auto gekregen dan bij andere sites zoals wijkopenjeauto.nl. En bij het inleveren snelle en accurate afhandeling.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat we zo tot een goede deal zijn gekomen, Nick! Dankjewel voor de review.

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen, en een kop thee gedronken terwijl er een proefrit werd gemaakt.
Na max 20 minuten was het afgehandeld.
Voor als je geen zin hebt in kopers aan je deur.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Zo nemen we het gedoe graag uit handen, Robert! Fijn dat je baat hebt bij onze service, heel erg bedankt voor de terugkoppeling.

Saanut 5/5 tähteä

Netjes geholpen en afgehandeld.

Netjes geholpen en afgehandeld.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Dat vinden we erg leuk om te horen! Hopelijk zien we je opnieuw bij een volgende auto.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin