ANWB Autoverkoopservice Arvostelua

20 984
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto. Iets hoger dan andere auto inkoop sites. Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs geboden voor de auto. Thuis op laten halen, perfect geregeld. Alles zeer snel afgehandeld door vriendelijk en professioneel personeel. Na een dag al het geld op mijn rekening gestort. Kor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was heel makkelijk om via de website een afspraak te maken. Ik kon mijn auto verkopen voor het bedrag dat vooraf was geschat. De controle en verkoop verliepen heel eenvoudig en alles was bin... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Erinomainen

(20 984)

1 937 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Het was heel makkelijk om via de…

Het was heel makkelijk om via de website een afspraak te maken.
Ik kon mijn auto verkopen voor het bedrag dat vooraf was geschat.
De controle en verkoop verliepen heel eenvoudig en alles was binnen een uur geregeld. De medewerker was erg vriendelijk en netjes.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te lezen dat het maken van een afspraak zo gemakkelijk ging en dat de verkoop is gelopen zoals gehoopt. Mooi dat de controle vlot is afgehandeld en dat je zo prettig bent geholpen door onze collega. We willen je bedanken voor je mooie woorden.

Saanut 4/5 tähteä

Ontvangst en afhandeling was prima

Ontvangst en afhandeling was prima. Prijs van de auto kon wel wat hoger. Een handelaar verdient er nog genoeg op bij verkoop.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat de service goed beviel, Vince! We willen je bedanken voor het delen van je ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs geboden voor de auto

Kortom, alles naar tevredenheid verlopen. Alle hulde.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Peter. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Saanut 5/5 tähteä

Gegarandeerde prijs en snelle…

Gegarandeerde prijs en snelle afhandeling. Ik ben tevreden.
De dame van de locatie is super vriendelijk en behulpzaam, dat mag ook gezegd worden.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je fijne ervaring, Michele!

Perfect

Perfect. Snel. Goede prijs. Netjes.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat we tot een deal zijn gekomen, heel erg bedankt voor de 5 sterren!

Ben heel correct behandeld

Ben heel correct behandeld
Zou het ook anderen adviseren

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Dat stellen we enorm op prijs, dankjewel voor de positieve terugkoppeling!

Duidelijk en efficient

Duidelijk en effucient.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

We vinden het fijn om te horen dat je baat hebt bij onze autoverkoopservice, Leontine! Ontzettend bedankt voor de 5-sterren waardering.

Goede ervaring

Reëel bod, nette afhandeling, duidelijke uitleg en aardig personeel

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Daar doen we graag ons best voor!

Saanut 5/5 tähteä

Simpel te gebruiken en goede quotering

Goede, snelle service bij het afgeefpunt. Website makkelijk te gebruiken en duidelijk beschreven wat nodig is. En kreeg binnen 24 uur een hele goede quote voor mijn auto.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

We zijn erg blij dat we voor een fijne ervaring hebben kunnen zorgen!

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Aanmelden voor een biedingen en vervolgens accepteren. Naar een knleverpunt en klaar. Zoveel beter dan Wijkopenautos.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je mooie compliment!

Saanut 5/5 tähteä

Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude…

Eerlijke prijs voor mijn 18 jaar oude auto.
Iets hoger dan andere auto inkoop sites.

Meerdere inlever locaties mogelijk, wij hebben hem ingeleverd bij kwikfit Oldenzaal. Meneer deed rondje om de auto en zolang je zelf natuurlijk eerlijk bent geweest is het snel afgehandeld.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Hallo Richard, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en we je een goede prijs hebben kunnen bieden. Daar worden we heel blij van!

Fijne service!

De man die ik aan de telefoon had van de anwb, terwijl ik bij kwikfit zat om mijn auto in te leveren, was echt een heel lieve vriendelijke gezellige man die eerlijk en behulpzaam was! Goede service en goed en snel geregeld!
Dit compliment mag doorgegeven worden aan de desbetreffende man ☺️

25. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Leuk dat het persoonlijke contact zo'n fijne indruk heeft achtergelaten en dat je zo goed bent geholpen door onze collega's. Erg bedankt voor je review!

Goede ervaring, snelle afhandeling

Enorm vriendelijke medewerker op locatie. Legde rustig de procedure uit. Nam de tijd even te luisteren naar me omdat ik aangaf dat de verkoop me toch wel een beetje aan mijn hart ging. Redelijke prijs, iig conform uitgebrachte bod.

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Nique! We begrijpen heel goed dat het verkopen van je auto een bijzonder moment kan zijn, en het is dan ook fijn om te lezen dat je dit als een professionele en prettige ervaring hebt beschouwd.

Een aanrader

Heel goed geholpen, net bedrijf en geen kleine lettertjes. Juist in deze bedrijfstak is dat heel bijzonder.
Alles werd keurig uitgelegd.

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Mooi dat de duidelijkheid en transparantie zo positief zijn bevallen. Heel erg bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Snel, eerlijk en zonder gedoe je auto verkopen

Zeer tevreden over de ANWB Verkoopservice. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik koffie aangeboden in een comfortabele wachtruimte terwijl de auto door een expert werd nagekeken. De inspectie duurde slechts ongeveer 25 tot 30 minuten.

Wat ik vooral prettig vond, was dat er geen discussie werd gevoerd over kleine gebruikssporen aan de auto. Ik kreeg gewoon de vooraf afgesproken prijs uitbetaald, zonder gedoe of verrassingen achteraf.

De hele verkoopervaring verliep snel, professioneel en transparant. Voor iedereen die geen zin heeft in onderhandelingen of bezoek van particuliere kopers aan de deur, kan ik deze service van harte aanbevelen. Een zeer fijne en zorgeloze manier om je auto te verkopen. 👍🚗

30. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat de verkoop zo soepel is verlopen en dat alles volgens afspraak is afgehandeld. Ook goed dat er achteraf geen verrassingen waren. We waarderen het dat je deze ervaring met ons hebt gedeeld!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin