Saanut 1/5 tähteä

Na een bezoek van een verkoper heb ik mij spijtig genoeg laten overhalen om bij dit bedrijf een contract af te sluiten. Het contract was nog niet in voege en er zou al over de 400 euro gedomicilieerd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na een bezoek van een verkoper zou ik goedkoper elektriciteit en gas hebben maar in werkelijk betaal ik per maand 3x meer dan bij mijn vorige leverancier .Ik kan geen goed advies geven.

Saanut 5/5 tähteä

Beste Recent kwam ik in contact met u over zonnepanelen. U gaf mij een uitgebreide uitleg hoe de plaatsing zou verlopen. Ik ben super tevreden alles verliep naar mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sinds oktober 2022 zonnepanelen laten plaatsen. In November deed de batterij het niet meer. Vanaf november al verschillende keren gebeld om een technieker langs te sturen. Tot op de dag van vanda... Näytä lisää

1. Seikkailulaji

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super!!

Zeer goede hulp gekregen, duidelijke uitleg en zeer behulpzaam. Zeer tevreden over mijn keuze, bedankt!

31. elokuuta 2022

Top werk geleverd.

Top werk geleverd.
Zonnepanelen en batterij geplaatst.
Goede hulp gehad voor het invullen van de premies en aansluiting fluvius. Zeker een aanrader!!!

30. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

1 Paneel had een krasje bij het…

1 Paneel had een krasje bij het uitladen, hebben ze onmiddelijk gemeld en binnen het uur hadden ze al een nieuw paneel op locatie. Super sympathieke plaatsers en alles was netjes achtergelaten.

29. elokuuta 2022

Super tevreden!

We werden opgebeld voor zonnepanelen. In eerste instantie was ik niet geïnteresseerd maar we hebben Wesley toch laten komen. Zeer goede uitleg gekregen en we hebben toch besloten om zonnepanelen te nemen. Alles is zoals overeengekomen geplaatst en we zijn super tevreden!
We hebben wel 14 weken moeten wachten in plaats van 12.
We hebben ondertussen reeds 2 klanten doorgestuurd!

29. elokuuta 2022

Ecofix

Ecofix, wat een bedrijf. Onbeschoft, komt afspraken niet na. Heb contract afgesloten in febr.2022 inmiddels wel de panelen op het dak, maar verder is er niks. Omvormer en batterij zijn nog niet eens aangesloten. Wel datum voorgeschreven gekregen, maar geen installateur heeft zich gemeld die dag. Keuring stond ook al vast. We bellen meerdere malen naar hun. Ze beloven terug te bellen. Alleen voor de financiele afhandeling werd er gebeld. Want die dachten hun centjes al te innen, terwijl wij als klant nog wachten op aansluiting. Ecofix is een bedrijf die onbeschofd met hun klanten om gaat.

20. elokuuta 2022

Ecofix problems not solutions

Ecofix problems not solutions
Ze besteden hun ‘werken’ uit aan ondernemers die onbekwaam en onprofessioneel zijn. In ons geval Durasun…

Installatie van thuisbatterij ettelijke keren uitgesteld. Uiteindelijk een gedeeltelijke plaatsing begin December, na heel wat interventies krijgen we alle documenten om de Vlaamse premie aan te vragen op 22 December… beste klant; veel geluk om alles nog in orde te krijgen.
Blijkt achteraf dat de groene stroom van de zonnepanelen niet rechtstreeks naar de batterij gaat.
Nu in Augustus ligt de installatie al 2 weken uit en om de 2 dagen zitten bellen, nog steeds geen zicht wanneer er iemand gaat langskomen en hoeveel pogingen ze nu weer gaan nodig hebben…
Ze beloven ook terug te bellen maar dit hebben ze nog NOOIT gedaan wel als het gaat over betalingen
Niets mee aan te vangen

11. elokuuta 2022

Zeer tevreden

Heb even getwijfeld maar na een goede en geduldige uitleg van de firma toch akkoord gegaan, levering zoals afgesproken en ben benieuwd naar de besparing! Hartelijk bedankt

16. kesäkuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

heel goede verkopers en heel…

heel goede verkopers en heel vriendelijke mensen aan de telefoon. Offerte augustus 2021 en werken eind november en december deze verliepen niet helemaal zoals gepland . ecofix solutions is bereid om een oplossing te zoeken en de problemen aan te pakken waarvoor dank

7. huhtikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Zonnepanelen

Beste

We hebben in december zonnepanelen en batterijen laten plaatsen er zijn wel degelijk wat problemen geweest met aansluitingen maar alles werkt nu perfect zo dat het hoort ondanks alles heb ik wel over de service en de werkers geen klagen ze zijn vriendelijk en behulpzaam en dat vind ik belangrijk bij een firma

Bedankt voor de service en hulp
Groetjes jorg

18. maaliskuuta 2022

inspection non réussie

je n'ai toujours pas reçu la confirmation de l'inspection chargée de valider l'installation (pour la 3eme fois) ! celle-ci était prévue pour début novembre 2021 au plus tard. Le solis cloud ne fonctionne pas.

3. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin