Yritys on vastannut
Zeer vriendelijk verder geholpen door Sarah VC. Zij wist van aanpakken, heeft mijn geval nader bekeken en voorzichtig aangepast. We bekijken het volgend jaar opnieuw voor een eventuele wijziging. Bed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Transparantie staat niet in hun woordenboek. 20/3/25 klant geworden. Inmiddels, meer dan een jaar later, kunnen ze me nog steeds niet zeggen a) wanneer ik mijn afrekening mag verwachten b) wat mij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
At Mega, we believe that essential services like energy and telecom should be simple, transparent, and fairly priced. Since our creation in 2013 by two independent entrepreneurs in Liège, our mission has remained the same: make electricity, natural gas, and telecom services more accessible for everyone. Today, more than 500,000 customers across Belgium trust us to provide solutions that are reliable, affordable, and hassle‑free. Our customers choose us because we combine competitive pricing, local support, and services designed to make everyday life easier. Whether you’re looking for green electricity, straightforward gas contracts, or telecom services under one roof, Mega offers a simple and efficient way to manage it all. We are committed to transparency, sustainability, and continuous improvement. Every piece of feedback helps us refine our services and stay true to our promise: just cheaper, without the headaches. With Mega, you benefit from a local team that listens
Liège, Belgia
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Alles super snel verlopen en zonder problemen!
navraag gevraagd en bijna direct antwoord op mijn vraag
We bekijken het volgend jaar opnieuw voor een eventuele wijziging. Bedankt
Ne mérite même pas une!!!!!!
Nouveau client problème de relevé de compteurs et facture après 3 mois de 1011,27 €

Vastaus yritykseltä Mega BE
Mijn vraag werd snel begrepen en de oplossing werd onmiddellijk gegeven.
Heel behulpzaam geholpen door Kelly, ben een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Mega BE
Ik had eind maart via de chat aangegeven dat ik van tarief wilde wijzigen, want het was na de kantooruren. Dat is meteen opgepikt en doorgevoerd. Ook vandaag een de telefoon super geholpen door Sarah: behulpzaam, transparant en professioneel. Blije klant!

Vastaus yritykseltä Mega BE
De overgang van een andere leverancier verliep zeer vlot.
Goede communicatie.
Als het leveren, de facturatie en de voorschotten even vlot verlopen dan is het prima. Dus afwachte

Vastaus yritykseltä Mega BE
Werdt geweigerd als professionele klant terwijl ik al drie jaar klant ben. Maar wou mijn contract overplaatsing van privé naar professionele contract. Wel jammer dat er geen communicatie over is. Wijzen steeds naar hun begeleid. Jammer filifresh

Vastaus yritykseltä Mega BE
Snelle reactie op mijn vraag/probleem. Zeer goede opvolging van het probleem.

Vastaus yritykseltä Mega BE
De dienst is snel bereikbaar en geeft me de informatie die ik nodig heb.

Vastaus yritykseltä Mega BE
Je n'ai pas reçu de réponse à une partie de la question posée
Cette partie était la plus importante pour moi.

Kelly en Sarah hebben mij heel goed geholpen , thanks

Vastaus yritykseltä Mega BE
Op 31 maart stelde ik een vraag via e-mail over mijn contract. Ondanks de zeer drukke periode rond die datum bij de energieleveranciers, kreeg ik kort nadien tot mijn tevredenheid een correct en duidelijk antwoord. Klantvriendelijke behandeling!

Vastaus yritykseltä Mega BE
Très bonne écoute envers le client et trés expliquer la démande

MEGA oplichters!
Ik heb op 31/3 een contract vaste prijs afgesloten bij MEGA voor zowel elektriciteit als gas. Toen ik de bevestigingsmail kreeg dat ik klant was, viel het me al op dat er geen tarieven vermeld werden. Ik heb onmiddellijk per mail geantwoord maar geen reactie gekregen. Enkele dagen later krijg ik het officiële contract. Je kan de contractdetails in PDF downloaden. Maar wat valt op... hier zijn de tarieven ook weer niet vermeld. Het zijn gewoon grote oplichters. Vandaag stuur ik aangetekend schrijven dat ik eruit stap. Helaas mis ik nu de mogelijkheid om een contract met vaste prijs aan de tarieven van maart af te sluiten. Dit is pure oplichting. Hopelijk doet de overheid hier iets aan.

Vastaus yritykseltä Mega BE
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.