Banner for EnergyVision

EnergyVision Arvostelua 842

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige bedrijfscultuur. Bereikbaarheid en toegankelijkheid 100% Vriendelijkheid 100% Advies op maat 100% Je voelt je als klant echt begrepen en welkom. Zelfs mochten jullie prijzen toch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helder, transparant, concreet. EV biedt heldere en zeer marktconforme formules en condities. Klantenservice is wat het woord zegt: je bent klant bij EV en geen nummer en je hebt alle recht op een... Näytä lisää

1. Energiantoimittaja
  2. Sähkölaitos
  3. Sähköauton lataus
  4. Ympäristöystävällisen energian toimittaja
  5. Kotitalouspalvelut
  6. Aurinkoenergiayhtiö

Tietoja yrityksestä EnergyVision

Yrityksen kirjoittama

Bij EnergyVision kies je voor de goedkoopste, groene energie en service op maat. Ontdek de voordelen:

• 100% duurzame zonne- en windenergie uit België
  • Stevige welkomstkorting
  • 1.800 kWh per jaar aan een laag, vast tarief
  • Gratis zonnepanelen t.w.v. €5.000
  • Gratis thuislaadpunt t.w.v. €1.500
  • Je kan ons elke werkdag bereiken via telefoon, chat of e-mail. Bij ons geen callcenters of chatbots: hier helpen échte mensen jou.

Jij staat bij ons centraal.

Yrityksen kirjoittama

Altijd de goedkoopste energie, zonder verrassingen
Bij EnergyVision weet je exact waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten en geen gedoe achteraf. Gewoon eerlijk, eenvoudig en slim geregeld, zodat jij altijd zo voordelig mogelijk zit.
100% tevreden? Dat is ons vertrekpunt
Wij willen niet dat je “oké” bent met je energieleverancier. We willen dat je oprecht tevreden bent. Daarom doen we wat we beloven, lossen we dingen snel op en denken we proactief met je mee. Jij kiest voor gemak, wij zorgen dat alles klopt.
Transparant, menselijk en oplossingsgericht
Je krijgt bij ons duidelijke antwoorden en heldere communicatie. Als er iets speelt, houden we je niet aan het lijntje. We zijn open, nemen verantwoordelijkheid en focussen op oplossingen. Zo voel jij je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Voor onze klanten gaan we steeds een stap verder 💚

Onze beloftes aan jou.

Onze beloftes aan jou.
  • ✔️ Altijd de goedkoopste energieleverancier van Vlaanderen.
  • ✔️ Stap elke maand kosteloos op. Maar waarom zou je?
  • ✔️ 10 jaar garantie op vast, laag tarief voor 1.800 kWh/jaar.
  • ✔️ Betaal nooit zelf voor de installatie, monitoring, zonnepanelen en/of thuislaadpunt.
  • ✔️ Betalen op injectie? Dat ga je bij ons niet vinden!
  • ✔️ We streven altijd naar 100% tevreden klanten!

Promotion box for EnergyVision

Het goedkoopste tarief van Vlaanderen.

Vergezel vandaag nog 80.000+ tevreden klanten.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Eerlijke en regelmatige communicatie…

Eerlijke en regelmatige communicatie met de klant!

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Hallo Roger, Duidelijk en eerlijk communiceren blijft voor ons essentieel. Fijn dat je het ook zo ervaart. Prettig weekend gewenst, Anthony.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en betrouwbare informatie.
Ik heb op 31/3 s’avonds een mail gestuurd om een vast contract voor gas aan te vragen en, ondanks de drukte van die periode, is alles in orde gebracht.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Fijn dit te horen, Remy! Dankjewel voor het vertrouwen en deze review. Fijn weekend, Anthony.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de prijs

Zeer tevreden over de prijs ! Zeker in deze tijden van gigantische prijsstijgingen, gaan jullie gewoon door met de afgesproken prijs!! Ook de communicatie is prima.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dag Marleen, klopt! Wij houden ons inderdaad aan onze afspraken. Dankjewel voor de review! Fijn weekend gewenst, Anthony.

Saanut 5/5 tähteä

Klantendienst snel en vlot bereikbaar.

Klantendienst snel en vlot bereikbaar.
Super vriendelijk, probleempje onmiddelijk opgelost...

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dankjewel, Karel voor deze review. Fijn dat je zo snel geholpen werd en dat alles meteen opgelost was. 😊 Fijn weekend, Anthony.

TOPPY

Alles zonder problemen verlopen.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dankjewel, Ronny! Fijn dit te horen. Prettig weekend, Anthony.

Saanut 5/5 tähteä

Ze zijn transparant en de website is…

Ze zijn transparant en de website is gemakkelijk toegankelijk.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Onze marketeers zullen tevreden zijn! 😉 Dankjewel voor je review, Joris. Fijn weekend, Anthony.

GOED INGELICHT

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Fijn dit te horen, Alfred. Dankjewel! Fijn weekend, Anthony.

Eindelijk een eerlijke energieleverancier

Eind vorig jaar overgestapt middels collectieve inschrijving van de provincie Antwerpen en nog geen moment spijt gehad. Duidelijke communicatie, vaste prijzen en eerlijke marktwerking. Nu ook laadpas aangevraagd. Hopelijk blijft het zo en kakt het niet in nadat er 20.000 nieuwe klanten zijn bijgekomen de laatste weken...

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Geen zorgen, Martijn! Alles onder controle langs onze kant 😉. Dankjewel voor het vertrouwen en deze review! Fijn weekend, Anthony.

goede prijzen tot hiertoe

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dankjewel voor de review, Rudy! We zullen steeds de voordeligste tarieven blijven aanbieden, geen zorgen! Prettig weekend, Anthony.

Top communicatie

Top communicatie, transparante tarieven, een klantendienst met échte mensen en… de goedkoopste.

Oma-aloitteinen arvostelu

Dankjewel voor deze krachtige samenvatting, Annik! 💚
Fijn dat je vooral de transparantie en het persoonlijke contact weet te waarderen. Hier doen we elke dag ons uiterste best voor! Prettig weekend, Anthony.

Saanut 5/5 tähteä

ben nog maar pas klant sedert januari…

ben nog maar pas klant sedert januari 2026
dus nog even afwachten maar ben er zeker van
een goede keuze gemaakt te hebben

ENERGY VISION go for it !!!

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dat kunnen wij alleen maar bevestigen, Guido! 😉 Dankjewel voor het vertrouwen en fijn weekend, Anthony.

Goede prijs

Goede prijs via groepsaankoop

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dankjewel, Ivan! Prettig weekend, Anthony.

groener en goedkoper

deed mee aan groepsaankoop en jullie kwamen er het beste uit met een verschil van +- 150€ per maand nu nog afwachten tot later de afrekening komt maar heb er alle vertrouwen in.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dag Jeannine, dankjewel voor het vertrouwen en deze review! Fijn weekend, Anthony.

Saanut 5/5 tähteä

Allereerst de prijs van de energie en…

Allereerst de prijs van de energie en daarnaast zijn we aangenaam verrast door de geruststellende mail in woelige tijden. Zoiets geeft gemoedsrust, waarvoor hartelijk dank. We kijken uit naar de rest van het jaar en hopen op een even voordelige verlenging in 2027.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dankjewel voor de review, Ludo! Fijn dit te horen! Fijn weekend, Anthony.

Nieuwe ervaring …

Wij hebben ons ingeschreven bij groepsaankoop samen overstappen, be, en daar kwam Energy vision, het best koop uit en zo zijn wij met jullie in zee gegaan . Ging heel gemakkelijk en alles is goed verlopen en we hebben een vast contract. En zijn zeer tevreden .

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Als jij tevreden bent, Walter dan zijn wij dat ook! 💚 Dankjewel voor de review en fijn weekend, Anthony.

prijssetting

Optimale prijssetting zowel voor electriciteit als gas. Mooie formules. Helaas is er (nog) geen app beschikbaar om het verbruik op te volgen.

Vastaus yritykseltä EnergyVision

Dag Theo, de app is inderdaad voor later (bij updates houden we je sowieso op de hoogte). Dankjewel voor de review! Fijn weekend, Anthony.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin