Saanut 1/5 tähteä

Na een bezoek van een verkoper heb ik mij spijtig genoeg laten overhalen om bij dit bedrijf een contract af te sluiten. Het contract was nog niet in voege en er zou al over de 400 euro gedomicilieerd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na een bezoek van een verkoper zou ik goedkoper elektriciteit en gas hebben maar in werkelijk betaal ik per maand 3x meer dan bij mijn vorige leverancier .Ik kan geen goed advies geven.

Saanut 5/5 tähteä

Beste Recent kwam ik in contact met u over zonnepanelen. U gaf mij een uitgebreide uitleg hoe de plaatsing zou verlopen. Ik ben super tevreden alles verliep naar mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sinds oktober 2022 zonnepanelen laten plaatsen. In November deed de batterij het niet meer. Vanaf november al verschillende keren gebeld om een technieker langs te sturen. Tot op de dag van vanda... Näytä lisää

1. Seikkailulaji

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Snelle service

Snelle service, proper afwerking tijdens plaatsing ,wat ik heel belangrijk vond. Goede communicatie.

30. tammikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle service aan een…

Goede en snelle service aan een eerlijke prijs lijkt me. Vlotte communicatie en snelle respons op al onze vragen. Na de opmeting vroegen ze wanneer de zonnepanelen geplaatst mochten worden. Zo snel mogelijk zei ik. De volgende dag zijn ze alles al komen installeren. Laat de zon maar schijnen nu!

24. helmikuuta 2023

Erg aan te raden!!

Zeer vriendelijk personeel tijdens aankoop en installatie. Heel bereikbaar en toegankelijk indien nodig. Zou het direct opnieuw doen bij Ecofix solutions!

18. tammikuuta 2023

Top service

Top service. Vanaf het eerste moment tot de zonnepanelen erop lagen super goed behandeld. Professioneel, vriendelijk en super behulpzaam. Als we een vraag hadden werden we meteen voort geholpen.
Top ervaring, top installatie, top bedrijf!! Een aanrader!

9. tammikuuta 2023

5 verdiende sterren

5 verdiende sterren. EcoFixSolutions de 1ste keer gecontacteerd eind november voor info en offerte en anderhalve maand later was de hele installatie al geplaatst, gekeurd en operationeel. Vlotte communicatie waar ik me geen nummer voelde en duidelijk merkte dat het bedrijf hun interne diensten ook goed communiceren met elkaar, kennis van zaken, afspraken nakomen en proper werk geleverd, kortom alles zoal het hoort te zijn. Veel lof voor Abdel de technieker die bij ons is langs geweest, ook al hangt de installatie in de garage toch is deze geplaats alsof het in het mooiste interieur kon zijn. Alles hangt mooi waterpas en al het kabelwerk is netjes weggewerkt. Ook na betaling en oplevering stopt het niet en blijft EcoFixSolutions klantvriendelijk, bereikbaar en hulpvaardig. Dankjewel voor de vlotte en correcte samenwerking.

9. helmikuuta 2023

SLECHTE SERVICE!

Sinds oktober 2022 zonnepanelen laten plaatsen.
In November deed de batterij het niet meer.
Vanaf november al verschillende keren gebeld om een technieker langs te sturen. Tot op de dag van vandaag nog niemand gezien!
Ze houden ons steeds aan het lijntje.

5. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik raad dit bedrijf aan omwille van de…

Ik raad dit bedrijf aan omwille van de professionaliteit en de moeite die de techniekers doen. Ze vertrekken niet voordat alles tiptop in orde is. Ze geven gehoor aan opmerkingen en vragen die ik stel! Top! Beter kan ik het niet hebben.

13. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin