Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää
One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.
En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää
Altid velholdt bil!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kæmpe ros, herfra.
Intet mindre end en fantastisk oplevelse. Selv med mine meget kritiske "briller" på, var det virkelig godt arbejde, og vil selvfølgelig klart anbefale jer.
Super dygtige
Super dygtige, kommer til tiden og bilen har aldrig været så ren før! Kan varmt anbefales.
Selvfølgelig kan vi selv gøre en bil ren…
Selvfølgelig kan vi selv gøre en bil ren - ingen tvivl om det. Men der findes et alternativ som er Private Car Care og de gør det hurtigere og bedre. Det er lækkert med en ren bil f.eks op til en weekend eller en ferie, hvor du skal bruge rigtig mange timer i bilen. Og Private Car Care gør det til en fornøjelse at sætte sig ind i bilen, køre og ikke blive irriteret over støvede overflade, fedtede skærme, måtter fyldt med grus etc.
Total i orden.
Total i orden.
Hele 3 timer brugte Gustav på hovedrengøring som var med i prisen som nyopstartet kunde
Fedt at få følelsen af at sætte sig ind i en ny bil igen 🤩🤩
Virkelig grundig og omhyggelig🥰
De får de varmste anbefalinger fra mig.
De får de varmste anbefalinger fra mig.
Min bil blev som da den forlod AUDI indvendigt.
Kan simpelthen ikke rose dem nok.
Hver en krog er gjort ren.
Har aldrig haft en så ren bil før
Har aldrig haft en så ren bil før, der bliver virkelig gjordt rent i alle små hjørner i bilen og ruderne er virkelig pudset til perfektion.
Private car Care skal klart forbi mig igen og igen og igen.
Jakob Og Hans medarbejder lender Birkerød til god service
Dejlig ren og velduftende bil
Super behagelig personale, meget venlige og imødekommende. Service er kort sagt i top. Kan kun anbefales. Så dejligt med en funklende ren og velduftende bil.
Fantastisk service og fleksibilitet
Fantastisk service og fleksibilitet. Kvaliteten er helt i top.
Kan klart anbefales.
God service
God service, god pris, kom ud på adressen, udførte opgaven fint.
Kvalitet for pengene
Har haft abonnement i længere tid.
Min bil står altid super skarpt efter rengøring, kundeservice er upåklagelig og medarbejderne er altid positive og venlige.
God oplevelse!
Efter lidt forvirring og en god snak fik vi løst problemet. - Flot stykke arbejde og god service!
Genialt Koncept
Genialt Koncept. Perfekt service. Hver gang. Største anbefaling herfra
Hvis måtte springe skalaen og give 10 **********stjerner have jeg gjordt det!
Jeg har fået gjort min bil rent hos Adam fra privatecarcare I de seneste seks måneder. Jeg er kørelærer og har derfor ofte en meget beskidt bil, som kræver rengøring en gang hver 2. Uge Men Adam og hans Crew leverer altid et fantastisk resultat og kommer altid med en fantastisk Vibe og et humør som kun smitte af på en ellers travl og hektisk hverdag. De er altid fleksible og løsningsorienteret på hvad end problem eller forespørgsel jeg måtte have. Hvis måtte springe skalaen og give
10 **********stjerner have jeg gjordt det!
Fantastisk service
Jeg var meget i tvivl hvorvidt jeg skulle få nogle til at ordne min bil da jeg har hørt en masse skræk historier igennem tiden.
Det endte med at jeg overlod min elskede Tesla til Adam. Det resultat jeg fik for mine 399kr var helt fantastisk, han har fået sig en glad og fast kunde.
Fantastisk arbejde på min Vito
Fantastisk arbejde på min Vito, bilen har aldrig været renere siden den var ny! Endelig et firma der tager sig ekstra tid uden ekstra tillæg ! Super imødekommende personale og kompetente medarbejdere! Kan kun anbefales!
Fantastisk
Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som svarer hurtigt og løser opgaven til 10/10.
Bilen var en nyindkøbt brugt BMW med pletter på stofsæderne, som Adam formåede at rense, så de forsvandt fuldkommen. Super glad og tilfreds.
Absolut tilfreds!
Jeg har brugt Private Car Care i 4-5 måneder nu og er fuldtud tilfreds. De missede en enkelt booking, men den blev klaret dagen efter. Adam er fink og bilen er ren. Highly recommended !
Har netop fået min første rengøring på…
Har netop fået min første rengøring på abonnement.
Trods svære betingelser for rengøring i frostvejr er resultatet imponerende. Min bil har ikke været så ren og velduftende siden jeg hentede den som ny.
Super tilfreds
Har lige tegnet abonnement og er supertilfreds både med rengøringen og kundeservicen, kan kun anbefale dem på det varmeste.
Super fedt koncept
Super fedt koncept! Jeg er så glad for mit abonnement. Top resultat hver gang og jeg vil klart anbefale Private Car Care til alle der ønsker en ren bil.