Melissa's bilvask Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Fremragende er et stort ord at bruge, men det er så fuldt fortjent i dette tilfælde! Min bil ser ud som ny, efter at Misel og hans medarbejder har rengjort den indvendigt og udvendigt samt håndpoler... Näytä lisää

Vi har haft et længere og rigtig godt samarbejde med Melissasbilvask.dk, og vi kan varmt anbefale Mišel en sand mester i sit fag! Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, o... Näytä lisää

Vi havde fået anbefalet Misel og man må sige at han levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi havde købt en brugt bil, som trængte til en kærlig hånd både udvendigt og indvendigt, og efter 3 t... Näytä lisää

Misel har gjort et rigtig fint stykke arbejde. Bilen er skinnende og der er ikke et støvfnug eller beskidt plet at finde nogen steder hverken ude eller inde. Der er hurtigt svar ved henvendelse mhp.... Näytä lisää

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu

Trænger din bil til en kærlig hånd så er Melissa's bilvask altid klar til at hjælpe dig ✌️

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I bought a boat which needed a deep six…

I bought a boat which needed a deep six interior clean. All the seats hadnt been cleaned for a long time, the carpet was super dirty and the two bedrooms carpets needed also lots of care. Dealing with Misel couldn’t be easier. He just “ gets it” and was super reliable. He did an amazing clean that my wife and I are super happy for. The carpets and seats looked like new again and nothing was untouched, even the steering wheel!
I highly recommended him and already suggested him to two others.

17. heinäkuuta 2026

Ekstremt godt…

Var i chok over hvor ekstremt godt bilen så ud efter rengøring, men lige så meget over hvor ekstremt professionel og kundefokuseret Mišel er. Jeg går ikke andet sted i fremtiden.

25. kesäkuuta 2026

Fremragende på alle måder

Min bil ser ud som ny, efter at Misel og hans medarbejder har rengjort den indvendigt og udvendigt samt håndpoleret voks på - til en absolut rimelig pris!
Misel er enormt behagelig at tale med, og det er tydeligt, han lægger en stor stolthed i at kunne levere et perfekt resultat. Tak, Misel!

22. kesäkuuta 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Fantastisk vask! Fik en indvendig og udvendig vask, bilen stråler. Den ser helt ny ud! Kan helt klart anbefales, samtidig er de hjælpsomme og imødekommende, samt hurtige.

29. huhtikuuta 2026

Har lige hentet min bil fra vask og…

Har lige hentet min bil fra vask og rens af bilsæder, hold da op den er blevet flot.
Kan kun give min varmeste anbefalinger både for udført arbejde og venlig personlighed.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi.

21. huhtikuuta 2026

7 stjerner !

Vi har været kunder hos Melissa’s Bilvask i flere år, og det imponerende er, at kvaliteten aldrig har svinget. Uanset sæson eller vejr, frostgrader eller bagende sommersol, leverer de bilerne tilbage fuldstændig spotless, som var de lige rullet ud af udstillingshallen.

Første gang tænkte jeg, at de nok gjorde ekstra meget ud af det for at imponere. Men nej!! hver eneste gang siden har bilerne set ud præcis lige så perfekte som ved allerførste vask. Det er virkelig konsekvent topkvalitet.

29. marraskuuta 2025

Mišel en sand mester i sit fag!

Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, omegn eller rundt på Sjælland, så kommer Mišel dér, hvor vi er altid klar til at få vores biler til at skinne.

Han sørger for, at de bliver grundigt rengjort både indvendigt og udvendigt, og denne gang har han endda renset sæderne, så bilerne nu står som nye.

Pris og kvalitet hænger altid sammen, og servicen er helt i top pålidelig, fleksibel og med øje for detaljen.
En stor tak til Mišel fra Melissas Bilvask du får vores varmeste anbefalinger!

2. marraskuuta 2025

Melissa bilvask er manden der udføre…

Melissa bilvask er manden der udføre arbejdet til perfektion . Alle detaljer i bilen bliver gennemgået og gjort til perfektion . Aldrig har jeg prøvet en der så nøjsomt gennemgår alt i bilen fra udvendig til indvendig. 6 ud af 5 stjerner . Perfektion og et resultat andre ikke kan udføre!

19. kesäkuuta 2025

WOW!

Har lige fået rengøring udvendig og indvendig af hele bilen, og må indrømme at jeg er helt lamslået over det flotte resultat! WOW et flot stykke arbejde Misel har lavet!! Min bil har aldrig været flottere, og bestemt ikke sidste gang jeg bruger ham! Kan varmt anbefales!

19. kesäkuuta 2025

Fantastisk rengøring både ind og udvendigt

Han kommer virkelig i bund med rengøringen både ud-og indvendigt. Jeg har nu brugt ham 2 gange og det er ikke sidste gang. Er MEGET tilfreds.
Der hvor jeg holder kan det desværre ikke undgås at der kommer små sorte pletter på bilen og de kan ikke komme af ved en almindelig bilvask. Der skal anvendes håndkraft og han har fået alt væk. Samtidig er den næsten som ny indvendigt, selvom det er en 2009 model. Jeg kan kun anbefale ham.

9. huhtikuuta 2025