Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää
Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Näytä lisää
One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.
En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää
Altid velholdt bil!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Et super produkt
Et super produkt. Jeg får fikset bilen en gang pr måned. Den ligner en ny bil indvendig efter hvert besøg. Let at bestille en tid og meget dygtige og behagelige medarbejdere.
Mvh
En glad bilejer
Jeg kan stærkt anbefale Private car…
Jeg kan stærkt anbefale Private car care.
Som en kvinde, med en super travl hverdag, har Private car care, være en af de mest bedste beslutninger jeg har truffet, at henvende mig til, for at lette min hverdag.
De er parate til at tage fat hver gang. Er der til tiden og gør den indsats, som de lover. Ikke nok med det, så er der bare super god service på, flinke og altid til at komme igennem.
Min erfaring som kunde, kan kun beskrives positivt! Kæmpe tak for god service og for en dejlig ren bil.
Fantastisk flot indvendig rengøring
Har tegnet et abonnement for et år med indvendig rengøring af bilen. Dags dato blev opgaven udført, og bilen er så ren som var det en helt ny bil. Dybt imponeret.
Det er virkelig rart at ikke skulle…
Det er virkelig rart at ikke skulle tænke over rengøringen i bilen, men blot lade drengene håndtere det. Og så er det bare lækkert at se bilen når de er færdige :) Hele setup med hjemmeside, påmindelse og generel kommunikation med PCC er godt, jeg kan kun 100% anbefale PCC :)
Super rengøring.
Super rengøring.
Opstart d.28 november 2023 med to hunde, tre børn og en kone i bilen. Så bliver bilen beskidt i hverdagen, så jeg var utrolig glad efter den gennemgang min bil fik, det var som at få en ny bil. Alle kender følelsen og lugten af ny bil, det er altid specielt, den fik jeg igen. TAK til private car care.
Super god service og perfekt resultat
Super god service og perfekt resultat - meget tilfreds !
Private Car Care.
Private Car Care.
De har nok den bedste Service af de firmaer jeg har prøvet når det kommer til bilrengøring.
Der er ingen sure miner eller vrede mails og beskeder. Det er bare professionelt hele vejen igennem. Jeg elsker det
De Produkter de bruger er af højkvalitet og de har forståelsen for hvad de skal bruge og hvornår.
Adam har altid ku hjælpe mig når jeg har haft spøgsmål eller sku skynde mig og fået rengjort min bil så ku han alligevel finde tid i et trægt skema.
Og det finish Adam levere er nok den bedste ikke mindst får du en mega lækker ren bil der også lugter som helt ny, så ved du også at der bliver brugt den tid det tager for den står som den skal
Min bil føles vitterligt som ny!
Min bil føles vitterligt som ny!
Min bil har netop fået en start rengøring af PCC, og den føles virkelig som en sprit ny bil.
Har ofte brugt professionel bil rengøring, men PCC var uden tvivl bedre end nogen anden jeg har benyttet.
Kæmpe anbefaling
PCC har rengjort mine biler igennem de sidste 4 år. De er punktlige, fleksible og bilen føles som ny, hver gang de har besøgt mig. Kæmpe ja tak og anbefaling herfra!
Pænt/godt arbejde
Pænt/godt arbejde - og de overholder deres aftaler.
Bilen er næsten flottere end som ny.
Klart bedre end andre aktører på markedet.
Som altid en super fin oplevelse
Som altid en super fin oplevelse. De var som altid meget servicemindet, kom som aftalt og rengjorde bilen fuldstændig perfekt.
Super god Service og høj kvalitet
Super god Service, de er lette at få fat på skulle man have spørgsmål.
Kvaliteten af deres arbejde er 10/10
Kan varmt anbefales
5 Stjernet kunde service
Endnu en gang en super god oplevelse, har behov for en lidt u -planlagt rengøring af min bil skriver til Jakob, der straks svarer det skal vi finde en løsning på og næste morgen bliver min bil rengjort - helt perfekt,
Det er super kunde service - rigtigt flot arbejde
Alt ved denne opgave blev løst perfekt
Alt ved denne opgave blev løst perfekt, imødekommende og professionel. Begge biler står skinnene og lige så rene som da de forlod fabrikken.
Tilfreds kunde
Tilfreds kunde
Har brugt PCC i halvandet år og det har fungeret rigtig fint og har gjort at jeg altid har en rimelig ren bil selvom jeg kører 30.000 km i den om året. Særligt godt har været at der er mange muligheder for at finde tider der passer; tidlig om morgenen, i weekender osv. Meget sjældent ændringer eller aftaler der ikke kan overholdes. De er både søde, høflige og til at regne med.
Kan sagtens anbefale dem.
Effektiv og grundig rengøring af bil
Jeg har fornyet mit årsabonnement på rengøring af min bil. Det er gjort fordi prisen versus kvaliteten er i top. Det er så rart at komme ud til en rengjort bil, gjort af professionelle, på sin egen adresse. Selv måtterne er støvsuget, så der er mønster på dem.
Første rengøring i går, helt perfekt
Har fornyligt tegnet abonnement og havde første rengøring i går. Fuldstændigt perfekt rengøring, og flink fyr som kom forbi.
Jeg havde været nødt til at ændre tidspunkt, og denne del gik super glat. Kan varmt anbefale dem.
Bilen står som ny!
Min bil er netop blevet rengjort indvendig af Adam fra Private car care.
Den står som spritny!
Dufter lækkert og er blevet rengjort ned i mindste detalje
Det kan simpelthen ikke gøres bedre 🙏
Kæmpe fornøjelse med så god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super tilfreds kunde
Super tilfreds kunde, som igennem ca 1 år, har fået rengjort bilen 1/2 gang(e) om månden. Jeg er yderst tilfredst med service og rengøring. Jeg kan med garanti, anbefale en perfekt oplevelse og rengøring hver gang. Stort tak til Private Car Care, for jeres altid perfekte venlighed, og super go rengøring og service.
Har aldrig haft så rene biler.
Har aldrig haft så rene biler.
De er super søde og udføre virkelig et godt stykke arbejder , bilerne er som nye igen.
Tak 🙏🏻