Autoprocare Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Man... Näytä lisää

Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Näytä lisää

Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Näytä lisää

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu

AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kontaktede Autoprocare

Kontaktede Autoprocare, da AutoSpa i Virum viste sig at være uprofessionelle, da jeg skulle have renset kalechen på en minicooper grundigt.
Jeg kom hurtigt til, der blev taget imod med smil og glæde.
Til trods for at kalechen på ingen måde var pæn, så blev der brugt den tid på den, som den havde brug for - den blev utrolig flot, efter det arbejde der blev lagt i den!
Skal du have renset din kaleche, har jeg kun gode ting at sige om Autoprocare! Professionel service, der bruger den nødvendige dig på at gøre arbejdet godt.
Tusinde tak for det flotte arbejde.
- Hilsen den algeramte minicooper.

24. kesäkuuta 2026

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Mange tak!

25. kesäkuuta 2026

Alex fortjener til fulde sine 5…

Alex fortjener til fulde sine 5 stjerner, for absolut veludført arbejde og hans venlige, imødekommende, dedikerede og servicemindede væsen. Det er den 4. bil i vores familie, der får udført polering, coating, reparation af stenslag og indvendig rengøring hos AutoProcare. Og det med et super godt og meget flot resultat. Jeg kan absolut anbefale et besøg hos Alex, du vil ikke fortryde det. Tak Alex
Med venlig “bil hilsen” fra Andreas Wolf

19. kesäkuuta 2026

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Autoprocare i Herlev.

Jeg kom ind med flere stenslag, og arbejdet blev udført grundigt og med omhu. Noget jeg især satte pris på, var den gennemsigtighed og tid, der blev taget til at forklare processen undervejs. Jeg fik lov til at følge arbejdet og fik ærlig og kompetent rådgivning på mine spørgsmål.

Det skabte en tillid, som betyder meget for mig, når jeg skal vælge, hvor jeg vil komme igen.

😊😊😊

28. toukokuuta 2026

Helt i top oplevelse

Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen.
Alex der udfører arbejdet som også ejer virksomheden er en rigtig åben og vidende person.
Det kan kun anbefales hvis du ønsker kvalitet.

23. huhtikuuta 2026

Veludført arbejde.

Virkelig professionel service.
En fantastisk god oplevelse og et særdeles veludført arbejde. Min bil var i gode hænder af en meget sympatisk person der brændte for sit arbejde. Her kommer jeg igen. Tak.

20. huhtikuuta 2026

Fantastisk flot polering og coating

Jeg afleverede min ca. 4 mdr. gamle Cupra Tavascan (Tavascan Blue) i Herlev.
Aftalt at bilen skulle ha’ 1-trins polering og Premium Keramisk Coating med 7 års garanti.
Jeg hentede bilen efter 3 dage. Jeg må indrømme, jeg faldt helt på halen. Hvor den shinede - wauw.
Den er mere blød og glat end en barnenumse.
Fantastisk resultat.
Hyggelige snakke med Alex i Herlev.

9. huhtikuuta 2026