Autodo Arvostelua 1 863

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg synes, at det var dejligt, at jeg kunne aflevere bilen hos Applus, og at Autodo, så hentede og bragte bilen tilbage dertil. Jeg blev informeret om fire forhold, som jeg skulle være opmærksom på,... Näytä lisää

Nemt Jeg brugte Autodo’s samarbejde med Applus. Det er genialt og enkelt. Aflevere bilen ved Applus Padborg nord og hente den dagen efter. Og information fra Autodo med påmindelser før afleveri... Näytä lisää

Stor ros til Autodo som tog min utilfredshed hos Suvo Lystrup meget alvorligt. Indkaldte bilen til FDM som gennemgik bilen, hvor der var en del påtaler. Disse blev herefter udbedret. Meget profess... Näytä lisää

Man skal aflevere bilen i nærheden af bopælen. Den hentes og bringes af firmaet. Før, under og efter får man rigeligt med info, inkl. fotos af det udførte arbejde. Så behøver man ikke selv at bukke si... Näytä lisää

1. Autohuolto
  2. Autokorjaamo
  3. Auton puhdistuspalvelu

Vi er ikke som de andre! Autodo er en uafhængig leverandør af rustbeskyttelse, som gør det nemt og sikkert for dig at rustbeskytte din bil. Glem alt om industrikvarterer og besværlige telefonopkald - du kan indlevere din bil til rustbeskyttelse i din lokale synshal, altid nær dig. Du får naturligvis garanti for at rustbeskyttelsen er korrekt udført.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Det handlede om en bitte lille ting

Det handlede om en bitte lille ting, som alm info, og rigtig god service fra forretningens side. Men, som slet ikke skete her. Og om at det var den mest skrabede lånebil, en UP, man kunne komme til at køre i.
Den brugte så al strømmen, når man ikke huskede at slukke al lys, ved start, sluk. Som jeg ikke var blevet instrueret og informeret om. Det var den ringeste dårligste oplevelse nogensinde. Jeg blev kaldt en f…..g i….t eller k…..g. Det var så groft og grænseoverskridende opførsel. Ever. Der var ingen venlig kundeservice. Imødekommenhed. En lyttende voksen person, som lyttede til mig, til jeg var færdig med at sige det jeg havde på hjerte. Der var ingen forståelse for min frustration og situation, over, at bilen ikke virkede. Jeg skulle bare tage og hidse mig lidt ned. Det var da ikke noget og blive så hidsig over. Jeg blev mødt med en enorm vrede, som om det var personligt angreb, hvilket det jo ikke var. Det var den værste afstumpede person ever. Jeg sluttede kort og kontant samtalen.
Han var helt og aldeles den ringeste ringeste dårligste person, ever, til at sidde og tage telefonen, og snakke med kunder.. Det var slet ikke ok opførsel.

17. huhtikuuta 2026

Alt gik som smurt :-)

2. huhtikuuta 2026

Kære Hans Peter.
Jeg er glad for du har haft en go oplevelse det er også den sødeste mand i hele vores organisation du været ude ved.

mvh Jonas

Bilen var kun samlet halvt

Bilen var kun samlet halvt, så der kom en mekanikkerregning oveni, hvilket er lidt surt.

6. huhtikuuta 2026

Hej Bente

Det er jeg ked af at høre vil du sende mig en kopi af regningen på mail@autodo.dk Så skal jeg kigge på hvordan vi kan hjælpe dig.

Mvh Kvalitets ansvarlig Jonas

Nemt og informativt.

Jeg blev informeret om fire forhold, som jeg skulle være opmærksom på, 👍👍.
Positiv oplevelse!

17. maaliskuuta 2026

Kære Kristine
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Vi er rigtig glade for, at du oplevede forløbet som både nemt og informativt – og især at afhentning og aflevering via Applus fungerede godt for dig.
Det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret undervejs, så du vidste præcis hvad du skulle være opmærksom på.
Tak fordi du valgte os – og for de 👍👍!