Fint arbejde, som sædvanligt. Har brugt SteamFox flere gange og de kommer altid som aftalt. God info fra kontoret hvis der er ændringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏼�... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har lige haft Steamfox ude og og rengøre min bil indvendig og udvendig. Jeg havde købt deres komplette luksusrengøring. Den ser ud som da jeg købte den fabriksny, skinnede ren. De håndter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg fik lavet en komplet indvendig polering, rens af sæder og fjernelse af insekter på ydersiden af bilen – og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Bilen ser ud som ny både indvendigt og udvendigt.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SteamFox tilbyder udekørende bilrengøring i København og omegn. Vi tilbyder indvendig rengøring samt bilvask på privatadresser eller arbejdspladser. Desuden laver vi rengøring af førerhus på lastbiler og rengøring af varevogne. Mange af vores kunder vælger at tegne bilrengøring på abonnement og herved får en regelmæssig rengøring. Vi er ambitiøse, pligtopfyldende og kendte for at levere kvalitetsresultater. SteamFox er et mindre selskab hvilket bidrager til en nærværende kundeservice og fleksibilitet Vi tilbyder en variation af produkter til rengøring af biler og desuden også tilkøbsprodukter som sæderens og dybdegående rens af kabine.
Wittenberggade 3, 3. Tv, 2300, Kbh S, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God info fra kontoret hvis der er ændringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏼😎

Vastaus yritykseltä Steamfox
SteamFox kom til tiden, var hurtige til at besvare min henvendelse og bilen blev som ny 👌

Virkeligt pænt arbejde. Så flot som ny 🤗

Vastaus yritykseltä Steamfox
Perfekt service! Ekstrem grundig og afleveret min bil som var den ny.

Vastaus yritykseltä Steamfox
We bought a car from a person that used to work with dogs. Besides it being dirty with dog hair and mud everywhere, it also had a dog smell that I was worried would not go away.
They came to our place on time (even a bit earlier) and finished on time.. The final result was super satisfying, the car was fresh, all the seats were steamed and the smell was gone!
Very good experience!!

Vastaus yritykseltä Steamfox
Super effektiv rengøring af min bil 👌🏼 jeg kunne ikke have gjort det bedre selv. Vil helt bestemt anbefale dem 🥳

Vastaus yritykseltä Steamfox
Vi tog kontakt til Steamfox, da vi havde fået en voldsom mængde madolie på vores bilsæde. De kom og rengjorde bilen indvendigt og streamede sædet to gange. Da olien desværre stadig var i sædet tilbød de at komme igen og prøve en ny metode uden ekstra beregning. Virkelig god service og god kundeservice på e-mail.

Vastaus yritykseltä Steamfox
Super effektivt. Og meget søde medarbejdere

Vastaus yritykseltä Steamfox
Min bil er mere ren end den var fra ny! Både udvendig og indvendig.

Vastaus yritykseltä Steamfox
Helt igennem ordentlig service og leveret ordenligt afleveret og alt !

Vastaus yritykseltä Steamfox
Godt arbejde. Fik rengjort 2 biler. Håndbremsen på den ene var lidt fedtet af olie efter rengøringen noget jeg selv kunne fjerne med en vådserviet. Men ellers rigtig godt arbejde.

Vastaus yritykseltä Steamfox
En slidt kabine fik et flot udseende. Tak for god service

Jeg giver 4 stjerner!
Det var ellers ikke min oplevelse i første.. eller anden ombæring. Efter Steamfox blev opkøbt. Jeg har tidligere brugt den forhåndværende ejer; Markus - med stor tilfredsstillede.
Efter opkøbet blev jeg lovet en tilsvarende rengøring, til samme pris, da jeg var gammel kunde.
Den rengøring jeg fik var mangelfuld ift. beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg klagede over dette - men kunne ikke få en kompensation...
Til gengæld tilbød de mig en helt ny rengøring. Både indvendig og udvendig (mere end man kunne forvente) - og jeg må sige at de i den grad rettede op i anden ombæring.
Alle kan lave fejl, have en dårlig dag etc. Men langt fra alle tager ansvar som Steamfox gjorde :-)
Derfor absolut et stort 4 tal herfra!
God service, let at booke og udført til perfektion. Meget tilfreds med resultatet.

Vastaus yritykseltä Steamfox
Opgaven udført perfekt- det føles som en ny bil
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler gerne dette firma
Vh Sussi Duus

Vastaus yritykseltä Steamfox
Mødte til tiden og lavede en fantastisk rengøring. Bilen er som ny 😊

Vastaus yritykseltä Steamfox
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.