Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fint arbejde, som sædvanligt. Har brugt SteamFox flere gange og de kommer altid som aftalt. God info fra kontoret hvis der er ændringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏼�... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige haft Steamfox ude og og rengøre min bil indvendig og udvendig. Jeg havde købt deres komplette luksusrengøring. Den ser ud som da jeg købte den fabriksny, skinnede ren. De håndter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik lavet en komplet indvendig polering, rens af sæder og fjernelse af insekter på ydersiden af bilen – og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Bilen ser ud som ny både indvendigt og udvendigt.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu
  3. Siivouspalvelu

Yrityksen kirjoittama

SteamFox tilbyder udekørende bilrengøring i København og omegn. Vi tilbyder indvendig rengøring samt bilvask på privatadresser eller arbejdspladser. Desuden laver vi rengøring af førerhus på lastbiler og rengøring af varevogne. Mange af vores kunder vælger at tegne bilrengøring på abonnement og herved får en regelmæssig rengøring. Vi er ambitiøse, pligtopfyldende og kendte for at levere kvalitetsresultater. SteamFox er et mindre selskab hvilket bidrager til en nærværende kundeservice og fleksibilitet Vi tilbyder en variation af produkter til rengøring af biler og desuden også tilkøbsprodukter som sæderens og dybdegående rens af kabine.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Som sædvanligt, fint arbejde😎

God info fra kontoret hvis der er ændringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏼😎

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steamfox

Thomas! :) Ohh, wow – tusind tak, fordi du bliver ved med at vælge os! Det betyder virkelig alverden, når en trofast kunde som dig tager sig tid til at sende en hilsen. 🙏✨

Tusind tak for de 5 stjerner. Det varmer. Det er vildt fedt at høre, at vi rammer plet "som sædvanligt". Vi gør alt, hvad vi kan for at holde både dampen og kommunikationen kørende, så du altid føler dig tryg ved aftalen – også hvis trafikken eller planerne driller lidt. ⏱️💎📞

Mange tak for din loyalitet og de seje emojis, det giver os ekstra energi til de næste mange biler! 😎👍🏼

SteamFox kan anbefales

SteamFox kom til tiden, var hurtige til at besvare min henvendelse og bilen blev som ny 👌

28. maaliskuuta 2026

Kære Rikke
Tusind tak for den venlige anmeldelse - det er så utrolig værdsat. Vi glæder os til at besøge dig igen en dag.

Virkeligt pænt arbejde

Virkeligt pænt arbejde. Så flot som ny 🤗

11. maaliskuuta 2026

Kære Pernille 🌸

Der findes næsten ikke noget bedre end følelsen af at sætte sig ind i en bil, der dufter og skinner som en fabriksny model, vel? 🤩 Tak for din søde feedback – vi elsker at høre, når vores arbejde gør en forskel for køreoplevelsen. 🎈✨

Vi ses på vejen (i den flotteste bil)! 🏁👋

Alt det bedste,

Godt arbejde

Godt arbejde -lever op til forventningerne

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steamfox

Tusind tak for de venlige ord, Jess. Det er virkelig værdsat.
Vi glæder os til at besøge dig igen en dag :)

Perfekt service

Perfekt service! Ekstrem grundig og afleveret min bil som var den ny.

16. helmikuuta 2026

Kære Christine
Hjertens tak for din venlige anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

Vi glæder os til evt. at besøge dig igen en dag.

Hav en dejlig dag.

Saanut 5/5 tähteä

Fresh and odour free car!

We bought a car from a person that used to work with dogs. Besides it being dirty with dog hair and mud everywhere, it also had a dog smell that I was worried would not go away.
They came to our place on time (even a bit earlier) and finished on time.. The final result was super satisfying, the car was fresh, all the seats were steamed and the smell was gone!
Very good experience!!

18. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Steamfox

Thank you so much for the kind review, Christina! Thank you :)
We really appreciate the feedback, and I will gladly share it with the team who visited you, so they can take part in the joy :))

Thanks!

All the best,

Saanut 5/5 tähteä

Super effektiv rengøring af min bil 👌🏼…

Super effektiv rengøring af min bil 👌🏼 jeg kunne ikke have gjort det bedre selv. Vil helt bestemt anbefale dem 🥳

12. tammikuuta 2026

Kære Louise

Tusind tak for din UTROLIG DEJLIGE ANMELDELSE! 🥳 Den er virkelig værdsat.

Vi glæder os til måske at besøge dig igen, når bilen trænger til det.

God januar.

Saanut 5/5 tähteä

Det🥳 hele var så perfekt 👍👍

Det hele var så perfekt 👍👍

7. tammikuuta 2026

Tak for den søde anmeldelse, Janet. Det er påskønt <3

Vi glæder os til at besøge dig igen og give en "perfekt" oplevelse igen 🥳

Saanut 5/5 tähteä

Vi tog kontakt til Steamfox, da vi havde fået en voldsom mængde madolie på vores bilsæde. De kom og rengjorde bilen indvendigt og streamede sædet to gange. Da olien desværre stadig var i sædet tilbød de at komme igen og prøve en ny metode uden ekstra beregning. Virkelig god service og god kundeservice på e-mail.

8. joulukuuta 2025

Kære Martine
Af hjertet tak for din gode anmeldelse. ❤️🙏🏼
Påskønt at du tager dig tid til at skrive i disse travle jule dage. Der ligger os tæt på hjerte at hjælpe hvor vi kan. Tak for at bemærke der 💪❤️

Hav en dejlig jul 🎅 🤶 🎄

Super effektivt

Super effektivt. Og meget søde medarbejdere

13. joulukuuta 2025

Kære Maria

Tusind tak for din venlige anmeldelse. Vi er et lille men dedikeret team, så dette betyder rigtig meget. ☺️♥️

Hav en dejlig jul 🎄

Saanut 5/5 tähteä

Min bil er mere ren end den var fra ny

Min bil er mere ren end den var fra ny! Både udvendig og indvendig.

16. joulukuuta 2025

Kære Frank

Tusind mange tak for din venlige anmeldelse. Den giver jeg viderer til medarbejderen der var ude hos dig. Er sikker på de bliver glade :)

Hav en dejlig dag og glædelig jul.

Vi ses måske i det nye år :)

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt service og kavli i top

Helt igennem ordentlig service og leveret ordenligt afleveret og alt !

16. joulukuuta 2025

Kære Oliver

Hav en dejlig dag og glædelig jul.

Vi ses måske i det nye år :)

Saanut 4/5 tähteä

Godt arbejde

Godt arbejde. Fik rengjort 2 biler. Håndbremsen på den ene var lidt fedtet af olie efter rengøringen noget jeg selv kunne fjerne med en vådserviet. Men ellers rigtig godt arbejde.

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steamfox

Tak Jimmi, for de pæne ord.

Vi husker "olien" næste gang :)

Hav en dejlig jul.

Saanut 5/5 tähteä

En slidt kabine fik et flot udseende

En slidt kabine fik et flot udseende. Tak for god service

29. marraskuuta 2025

Kære Camilla

Tusind tak for venligheden. Det er værdsat - sætte vi meget pris på.

Hav en dejlig jul :)

Saanut 5/5 tähteä

Tager ansvar for sine fejl

Jeg giver 4 stjerner!

Det var ellers ikke min oplevelse i første.. eller anden ombæring. Efter Steamfox blev opkøbt. Jeg har tidligere brugt den forhåndværende ejer; Markus - med stor tilfredsstillede.

Efter opkøbet blev jeg lovet en tilsvarende rengøring, til samme pris, da jeg var gammel kunde.

Den rengøring jeg fik var mangelfuld ift. beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg klagede over dette - men kunne ikke få en kompensation...

Til gengæld tilbød de mig en helt ny rengøring. Både indvendig og udvendig (mere end man kunne forvente) - og jeg må sige at de i den grad rettede op i anden ombæring.

Alle kan lave fejl, have en dårlig dag etc. Men langt fra alle tager ansvar som Steamfox gjorde :-)
Derfor absolut et stort 4 tal herfra!

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

God service, let at booke og udført til perfektion. Meget tilfreds med resultatet.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steamfox

Iiiih, tusind tak Anna. Dine ord tages utrolig godt imod. Vi er et lille men dedikeret team, så en anmeldelse som denne går lige i hjertet. Tak.

Hav en dejlig vinter.

Saanut 5/5 tähteä

Opgaven udført perfekt- det føles som…

Opgaven udført perfekt- det føles som en ny bil
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler gerne dette firma
Vh Sussi Duus

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Steamfox

Tusind tak for din venlige anmeldelse, Sussi. Det betyder meget. Og jeg ved at medarbejderen, som var ude hos dig, bliver glad for at læse med :)

Vi glæder os til at besøge dig igen.

Hav en dejlig aften.

Fantastisk rengøring

Mødte til tiden og lavede en fantastisk rengøring. Bilen er som ny 😊

10. marraskuuta 2025

Kære Sebastian
Hjertens tak for den fine anmeldelse.
Vi glæder os til at besøge dig igen :)

Hav en dejlig dag.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin