Private Car Care ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.

Saanut 5/5 tähteä

En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Service i top, super prof. arbejde og søde mennesker

Det er så lækker en service. Hver måned kommer de forbi mit hjem, og jeg har en bil, der indvendigt er ren og dufter som ny. Servicen er i top, de er søde og engagerede, og så leverer de et fantastisk stykke arbejde! De bedste anbefalinger herfra!
Bh. Kasper

25. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Vi har lige oprettet et abonnent hos…

Vi har lige oprettet et abonnent hos Private Car Care, og vi kunne ikke være gladere. En helt igennem fantastisk oplevelse. Bilen har aldrig været renere, og alt omkring servicen var i top. Blev mødt af et stort smil og en stor hjælpsomhed. Mange tak!

16. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Altid super service og super resultat…

Altid super service og super resultat fra Private Car Care.
Smilende og positive, kommer til tiden, og informerer altid hvis der er evt forsinkelse.
Jeg anbefaler Private Car Care, når jeg taler bil-rengøring.
Konkurrence dygtig pris og top kvalitet

15. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

10/10 - De er de bedste, ingen andre får lov at ordne min bil!

Du behøver ikke bruge så meget som 1 sekund på at overveje om du skal benytte dig af de her gutter - FOR DET SKAL DU! Min bil har ALRIG stået så flot før. 10/10 herfra. Alt vinyl i min bil står pænere end da jeg hentede den hos forhandleren. Aldrig har jeg oplevet så GOD KUNDESERVICE og venligt personale. Der er mange om budet, men det her firma får mine varmeste anbefalinger hver gang. Mødestabile, til at snakke med, hyggelige besøg, venligt kundeservice. Alt spiller!

15. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Tænk dig grundigt om, før du benytter dette firma

Jeg fik rengjort min bil den 26.8 og resultatet var en oprevet bundplade i bagagerummet, fedtede ruder og vinyl i bilen der var skjoldet og plettet (en bil der kun var 2 1/2 måned gammel på det tidspunkt)
Adam var forbi d. 30.8 for at udbedre skaderne, men uden et resultat der var i nærheden af godt nok. Han erkendte, at der den 26.8 var brugt forkert produkt, deraf skaderne på vinylen.

Da jeg gjorde Adam opmærksom på, at jeg ikke havde tillid til dem længere og ville få udbedret skaderne andetsteds, har det været ét langt skriveri frem og tilbage.

De har nu endelig dækket udgiften til en ny bundplade.
Udbedring af vinyl og fedtede ruder har de modsat sig at betale.

De satte i sidste uge en uvildig forsikringsrådgiver på sagen, men da beløbet er under Private Car Care’s selvrisiko, blev vi rådet til, at vi fandt en mindelig løsning sammen.

Jeg er endda gået med til at slå halv skade på de 2000 kr. for udbedring af skader, bare for at få noget dækket. Skader som jeg i bund og grund ikke selv har forårsaget.

Det skal siges, at jeg har fået rengjort min gamle bil siden september sidste år, og har været rigtig tilfreds med deres arbejde og måden at være på.
Jeg fik ny bil i juni og jeg var noget chokeret, da jeg så resultatet af deres rengøring d. 26.8.

Når skaden er sket, har piben virkelig fået en anden lyd.

Jeg har holdt en sober tone igennem hele skriveriet, men det kan bestemt ikke siges at være gengældt.

Jeg er ikke ude på at svine firmaet til, men blot gøre andre opmærksom på, hvad man kan blive udsat for.

Dette er det sidste svar jeg har modtaget fra dem:

“Hej Carina.

Efter din utilstedelige, uretfærdige og irrationelle adfærd er tilliden til at du kan afholde dig fra at svine os til på Facebook, selv efter overførslen, forsvundet.

Så vi vil gerne frabede os yderligere kontakt fra dig og hvis du bare har den mindste smule format så vil du afholde dig fra at svine os til og måske forholde dig lidt til, hvordan du kunne have håndteret det her på en bedre måde.

Med Venlig Hilsen
Private Car Care Kundeservice

19. lokakuuta 2022
Private Car Care ApS-logo

Vastaus yritykseltä Private Car Care ApS

Kære Carina.

Vi indrømmer blankt, at det arbejde vi leverede d. 28.6 ikke var godt nok og vi har selvfølgelig erstattet den originale bagagerumsmåtte.

Som nævnt tidligere har vi utallige gange tilbudt at refundere for august eller udbedre det utilfredstillende resultat.

Det afviste du, og valgte i stedet at bruge 2.000 kr. på en opgave der normalt udbydes til 2-300 kr og tager ca. 15-20 min udfører.

Den beslutning synes vi, at du må stå til ansvar for selv.

Dine kompromiser kom efter at vi afviste at lade os påvirke af dine trusler om dårlige anmeldelser, deraf min mail om manglende tillid.

Jeg er fortsat utrolig ærgerlig over sagens forløb, særligt med tanke på at du var en tilfreds og glad abonnent i 11 måneder op til denne hændelse.

Mvh Adam Cranil
Private Car Care ApS

Kan kun anbefales

Havde besøg på hjemmeadressen i går. Super flot udført arbejde, med sans for detaljen. Kan VARMT anbefales. God "gammeldags" klargøring - ikke med damp, der smadrer mere end det rengører.

25. elokuuta 2022

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling! Fik besøg af Adam fra Private Car Care som kom til tiden, og efterlod min bil i tiptop stand indvendigt. Jeg havde specifikt bedt om lidt mere fokus på sæderne, hvor der har været et uheld med opkast. Sæderne blev renset grundig, og bilen duftede dejligt efterfølgende. Og som prikken blev mine fælger også renset. Det kalder jeg god og grundig service! Så hvis man gerne vil vælge et klargøringsfirma, hvor grundighed, punktlighed og sans for detaljen er vigtig, så vælg Private Car Care.

26. heinäkuuta 2022

Fantastisk service

Jeg har haft besøg af Adam 2 gang nu. Det er altid en fornøjelse og der bliver altid leveret et godt produkt. Sidste gang jeg skulle have renset min bil. Ringede de 2 timer før og sagde han kunne være her en time tidligere. Hvis det passede mig. Det var så pisse fedt, for jeg havde så travlt den dag. Endte med at nå det hele, fordi de kunne komme en time før.

Varm anbefaling herfra!

21. heinäkuuta 2022

Imponerende!

Jeg blev fanget af - "Indvendig rengøring af bilen for 1kr, opstartstilbudet".
Og det kan jeg så nu sige at jeg er rigtig, rigtig glad for.
Jeg fik besøg af Adam, som i min optik er en fantastisk fyr. Jeg tror på og ønsker dig/jer en fortsat kæmpe succesfuld rejse!!

Rengøringen af bilen:
Resultatet ift. egne forventninger: 9 ud af 10
Jeg havde en jævnt tarvelig bil (hundehår og spor efter 2 små børn) som Adam tog sig kærligt af.

Det så meget mere end bestået i min bog. (ingen får 10, da det definere perfekt - og det kan ikke lade sig gøre i min optik)

Han kom 10min. før aftalt tid - han leverede hvad han sagde og endda mere til. Han tog sig af sæde nr. 6 &7 - selvom tilbudet tager udgangspunkt i en personbil m. 5 sæder.

Og vigtigst af alt:
Kan jeg anbefale dem - Private Car Care.

Kæmpe JA.

8. heinäkuuta 2022

Prøvede Private Car Care

Prøvede Private Car Care, og er meget tilfreds med deres arbejde - Det var en meget behagelig oplevelse, så det er bestemt noget jeg ønsker at fortsætte.
Og dette hælder ikke kun deres arbejde, men også den måde det blev leveret på. En meget behagelig og personlig betjening.

21. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Helt igennem lækkert stykke arbejde

Helt igennem lækkert stykke arbejde.
Min bil var på grænsen til det kriminelle, så slem var den, kom ud til noget der lignede en ny bil indvendig, så dejligt
Tror de er lige dygtige allesammen, men her er rosen til Adam

8. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Det perfekte abonnement og super service!

Jeg er så vild med mit abonnement ved Private Car Care!
Jeg skulle bruge en haste rengøring, da min bil skulle afleveres til leasingselskabet og byttes til en anden, da den havde kørt for mange kilometer.
Så ringede om morgen og 13:30 stod de klar på hjemmeadressen klar til en slutrengøring.
Der er skisme GOD service - Tommel op herfra og de bedste anbefalinger.

13. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Vi havde besøg af Jakob til at ordne…

Vi havde besøg af Jakob til at ordne vores Mini Cooper. Den var slem, meget slem! 13 års slid og tidligere ejere der bestemt ikke har passet bilen som den bør. Men Jakob er en meget velsmurt maskine og har fået bilen til at fremstå ny! Det er et fuldstændig vanvittigt resultat han har fået ud af den bil. Jeg kan ikke anbefale Private Car Care nok! Sidder i og overvejer at få ordnet jeres bil, så slå til hos de drenge her. De kan altså deres ting!

3. maaliskuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin