Private Car Care ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää

Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Näytä lisää

One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.

En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

4 Stjerner til Private Car Care FORDI..

Jeg har prøvet mange forskellige firmaer til at rengøre min biler, og jeg må sige at Privatecar-Care har leveret et stærk stykke arbejde. Hvis man køber et abonnement Til 400kr md. levere de en god Service.

De er ikke håndløse, eller dovne efter min optik, og du kan forvente at din bil står helt vildt lækker efterfølgende.

Hvis du går og overvejer at prøve dette af, kan det klart anbefales, da priserne for dete, ikke er for dyrt, og du har en god kommunikation med bilplejeren.

Det eneste jeg kunne sætte en finger på var at den ene side ikke fik det samme venylpleje, som den anden, det var lidt ægerligt, da føresiden, havde nogle brugsspor, som godt kunne trænge lidt.

Felix (Bilplejeren), sagde at det var for dårligt vejr, og at det ikke ville kunne betale sig, at gøre.
Det også fair, i og med at Felix stod i Øsende regnvejr. "Credits til Felix" for godt arbejde, og Credist til Privatecar-Care. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Men grundet de mangle småting, der ikke kunne løses, får de 4 Stjerne herfra.

Super meget Værdig for pengene.

2. lokakuuta 2024

Mega god service!

Mega god service!

Jeg er startet med at bruge Private CarCare! Og de skuffer ikke!!
Min bil har aldrig været så ren før:) 5 store stjerne herfra! Super godt koncept.

2. syyskuuta 2024

Det var sgu en klasse oplevelse

Det var sgu en klasse oplevelse. Havde booket Adam til få min bil til at shine igen. Det blev gjort uden problemer, med et smil og stor snilde. Og så gør det heller ikke noget, at det er faktisk en rigtig god pris :)

22. elokuuta 2024

Kan klart anbefales !

Jeg har længe ledt efter en løsning hvor jeg kunne få indvendig rengøring på abonnement til en fornuftig pris.
Fantastisk service og virkelig tilfredsstillende resultat ☺️🙌

23. heinäkuuta 2024

100% glad og tilfreds kunde.

Jeg var lidt skeptisk da jeg købte mit abonnement til PCC.
DET er jeg ikke mere! Adam er sød, venlig, dygtig, finurlig, behagelig, dygtig, fleksibel og grundig. Jeg er MEGET tilfreds, og kan på det varmeste anbefale PCC.

15. elokuuta 2024

Meget tilfreds kunde

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten fra PCC.
Dejligt at se mine gummi måtter skinne hver gang jeg nu sætter mig ind i bilen og at hele bilen indvendigt har fået en grundig rengøring.

Godt arbejde Adam!

22. heinäkuuta 2024

Verdensklasse service!

Det er i dag anden gang vi har fået super klargøring, rens, støvsugning, puds vinduer mv. på begge vores biler. Jeg ELSKER det, verdensklasse service. Og så koster det kun 399 pr. måned!

1. toukokuuta 2024

Kan varmt anbefales. Virkelig lækker rengøring

Virkelig kompetente medarbejdere og helt nede på jorden. De virker til at have styr på det hele. Spurgte idag om hvad jeg synes om min første rengøring og om der var noget de kunne gøre bedre. Det er sku service i højeste klasse. Ikke en finger at sætte på deres arbejde. Glæder mig meget hver gang i kommer. Bilen er jo næsten som en helt ny bil indvendigt og dufter godt. Også kan det gøres ud på mit arbejde. Adam du kan være stolt at dit firma.

30. huhtikuuta 2024

En uovertruffet flot service og…

En uovertruffet flot service og rengøring!

Da jeg bookede Private Car Care, var jeg lidt skeptisk. Jeg har hørt og læst ret mange dårlige oplevelser med andre firmaer, der rengør biler indvendigt, men den høje rating her på Trustpilot og de fair priser overbeviste mig. Jeg må sige, at jeg er mere end imponeret over, hvor flot min bil blev rengjort! Det er tydeligt at mærke, at de unge mænd i dette firma virkelig brænder for det, de laver. Min bil trængte ærligt til en seriøs rengøring indvendigt, og mit tilfælde var det Gustav, der kom hjem på min privatadresse og tog sig rigtig god tid til at rengøre bilen, så den næsten stod som helt ny bagefter.

Kæmpe anbefaling!

9. huhtikuuta 2024

Havde en frisk ung mand ude og klare…

Havde en frisk ung mand ude og klare min firmabil; det er ingen hemmelighed, at min bil lever et lidt hårdt liv! Men Adam leverede et fantastisk stykke arbejde, og der var ingen tvivl om, at han var glad for at "levere" bilen tilbage, i den nye tilstand. ☺️👌🏻

Ser frem til næste gang.

14. maaliskuuta 2024