Private Car Care ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää

Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Näytä lisää

One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.

En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk oplevelse – bilen skinnede som ny🤩

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Private Car Care til både indvendig og udvendig rengøring af bilen og det var virkelig en super oplevelse fra start til slut. Kommunikationen var nem og hurtig, og vi følte os trygge hele vejen igennem.

Resultatet? Bilen stod nærmest som ny duftede frisk, intet støv, ingen pletter. Der blev virkelig kælet for detaljerne, og det kunne ses og mærkes.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og leverer med stolthed. Vi vil uden tvivl bruge dem igen og det bliver ikke sidste gang!

5. kesäkuuta 2025

Super nem og god kontakt på telefon og…

Super nem og god kontakt på telefon og sms
Bestilte tid i sidste uge og har i dag haft besøg af Jonas som leverede mere end jeg havde turde håbe på⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Thumps up👍👍 min gamle S5er står snurrelige efter næsten 5 timers kærlighed til en skarp pris
Det er absolut ikke sidste gang 👌⭐️👌⭐️

13. toukokuuta 2025

Fantastisk service

Jeg havde indledningsvis blot booket indvendig rengøring af bil, men efter at have oplevet hvor flot og pæn bilen blev valgte jeg at ændre min engangsoplevelse til et månedligt abonnement for begge vores biler.

Jeg kan varmt anbefale de unge mennesker, som driver denne virksomhed - super søde, flinke og imødekommende

20. maaliskuuta 2025

Alt det du forventer.

Nem booking, ledig tid inden for 10 hverdage.
Super professionelt arbejde og super behageligt personale.
Med to mindre børn i bilen hvor skidt og snavs hober sig op hurtigere end du kan nå at fjerne det, er den her abonnementsløsning vi har fået på indvendig rengøring, alle pengene værd.
Jeg står tilbage nu med en total rengjort og velduftende bil… og kan allerede nu booke min næste tid midt i maj.
Tusind tak for hjælpen Felix.

10. huhtikuuta 2025

Tak private Car Care for at gøre livet…

Tak private Car Care for at gøre livet nemmere for en familie. I gør et fantastisk stykke arbejde hver gang I er, vi er meget tilfredse med servicen og med kvaliteten af arbejdet. Vi vil blive ved med at bruge jer fremover. Vi har fast abonnement til 399. Specielt Nicolai, Som har været her de første tre gange er perfektionistisk og gør et kæmpe stykke arbejde. Så tak for jer.

20. tammikuuta 2025

Adam og hans team er fantastiske

Adam og hans team er fantastiske.
Det er nogle gode gutter, som altid har et smil på læben - ligemeget om solen skinner eller det er sne og slud. Vi bruger dem til alle vores biler :)

17. tammikuuta 2025

Helt vild fantastisk oplevelse !!!

Helt vild fantastisk oplevelse !!!
Jeg fandt Privat Car Care på Instagram da de kørte en kampagne prøv os for 1,-
Var spændt på hvordan oplevelsen ville være, bravo siger jeg bare 👏👏👏
Kan kun anbefales

14. tammikuuta 2025

Ren Bil

Felix ringede i god tid at imødekomme mig og fik gjordet min bil rent og besvaret alle mine spørgsmål. jeg havde behov for at vide.
Fik en topklasse Mustang Mach-E tilbage efter følgende. Kan heltt klart anbefalde

Kæmpe ros herfra :)

13. marraskuuta 2024