Wij hebben veel producten bij de badkamermarkt afgenomen. Wij hebben na 2 jaar 2 Duravit producten vervangen omdat de kleur niet mooi bleef. Één van deze producten ging kapot en heb toen g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Advies in de showroom, het bestellen, de offerte en orderbevestiging liepen vlot. Bij de aflevering zat één nadeel: de zending kwam in twee keer: het grootste gedeelte op een pallet 's ochtends vroeg... Näytä lisää
Voor 800 euro een Grohe-douche-armatuur besteld. Bestelling en betaling verliep soepel. Na 2 dagen bevestiging van leverdatum ook dat ging goed. Op de afgesproken donderdag de hele dag thuis gebleven... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Badkamermarkt.nl: voor elke smaak een nieuwe badkamer
Industrieweg 152, 5683 CG , Best, Hollanti
- 0412-610557
- info@badkamermarkt.nl
- www.badkamermarkt.nl
Slechte service,artikel besteld vooraf…
Slechte service,artikel besteld vooraf moeten betalen, werkte niet na telefonisch overleg retour gestuurd naar marco Hoorn van badenmarkt,maar nu na drie maanden het geld nog niet retour en na verschillende mails geen enkele reactie van zijn kant. Schandalig en niet fair deze gang van zaken bij dit bedrijf.
zeer slechte service bij retour artikel
Eind juli een bestelling gedaan. 4 aug. retour. Vanaf die tijd wacht op mijn geld. Inmiddels 8 mails en 4 telefoontjes verder. Wordt erg vriendelijk geholpen aan de telefoon maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Heel slordig!!!
De klant is Koning bij Badkamermarkt
De klant is Koning bij Badkamermarkt
In 2013 bij Badkamermarkt een Dansani meubel Zaro spiegelkast bestelt met geïntegreerde boven- en onderverlichting. Onlangs is de geïntegreerde bovenverlichting defect geraakt (dus niet de lamp). Van de Badkamermarkt kregen we te horen dat dit product niet meer te bestellen is of dat het uitlopend was. Misschien ging Badkamermarkt wel te ver om mij van dienst te zijn, want toen ik om de rekening vroeg kreeg ik te horen: “Uit coulance sturen wij u – ondanks dat het meubel al vijf jaar oud was - een nieuwe complete geïntegreerde bovenverlichting”. Top service! Koninklijk gebaar en ik ben de Koning te rijk. Mijn dank voor deze uitstekende service! Hulde!! De Badkamermarkt is voor wie dan ook een betrouwbare aanrader met een hoge servicegraad!
Perfecte service
In 2010 hebben we onze badkamer vernieuwd en voor scherpe prijzen mooie spullen aangeschaft via Badkamermarkt. Kortgeleden bleek dat de lak van de Vasco Zano designradiator scheurtjes begon te vertonen. Na een mail daarover naar Badkamermarkt werd dit door hen opgepakt als een garantieclaim en binnen bekwame tijd opgelost door kosteloze levering van een nieuwe radiator. Dus ook de nazorg is bij Badkamermarkt dik in orde. Een aanrader dus !
Uitstekende klantenservice
Helaas wat problemen met een levering gehad (defect aangekomen) maar hierdoor wel kennis gemaakt met de uitstekende klantenservice van Badkamermarkt.nl
Zeer goed meegedacht in het zoeken naar een passende oplossing en dit ook direct opgevolgd en uitgevoerd.
Producten besteld en betaald in …
Producten besteld en betaald in december 2017, met de vraag levertijd 22 januari 2018, na een telefoontje was men verbaasd dat de bestelling geplaatst was op internet, moet nu wachten tot half februari.
Snel en betrouwbaar zijn
Prima service!
WC bril besteld. Bij ontvangst bleek deze helaas defect.
Contact gelegd en binnen paar dagen zonder gedoe nieuwe ontvangen.
Prima service dus, shappoo !!!
goedkoopste leverancier die te vinden is, en gratis bezorgd!
Heb een bestelling gedaan die goed en …
Heb een bestelling gedaan die goed en snel geleverd is. Tevens een goed prijs 👍
Snelle levering en prima producten!
Ik heb de bestelde spullen nog niet …
Ik heb de bestelde spullen nog niet ontvangen. Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling en dat mijn bestelling op donderdag 4 januari zou worden geleverd. Vrijdag 2 keer moeten bellen en waar men 2 keer had toegezegd mij hierover terug te bellen, maar helaas! Ik heb wel een mail gekregen met de track en trace code, hieruit bleek dat het pakket nog niet was aangeboden bij het sorteercentrum, hierna een mail gestuurd of ze dit konden uitzoeken. Hierop heb ik een mail terug gekregen dat eea zou worden uitgezocht. Dinsdag 9 januari belde de chauffeur of er iemand thuis was die dag, dit was helaas niet het geval. Hij mocht het pakketje ook niet elders afleveren maar zou dan woensdag bellen om dan de spullen te leveren maar gister heeft niemand gebeld. Daarom deze beoordeling. Ik hoop dat de spullen snel worden geleverd.
Prettig persoonlijk contact gehad nadat …
Prettig persoonlijk contact gehad nadat product uitlopend model bleek te zijn en de betreffende leverancier leverproblemen had. Men was goed op de hoogte en dacht in mogelijkheden mee. Uiteindelijk samen besloten om een ander product te kiezen (verschil werd voor rekening badkamermarkt genomen) en 1 dag later stond de transporteur al op de stoep. (ook netjes en prettig dat de chauffeur vooraf even telefonisch contact opneemt!) Aanrader dus!
Snelle service en goede prijs
Snelle service en goede prijs! Ook retouren gaat zonder probleem.
Verschrikkelijk bedrijf!
Helaas verliep telefonisch contact heel vurig. Hier was geen aanleiding voor leek mij.
Ik probeerde keer op keer mijn verhaal uit te leggen waar niet naar geluisterd werd en continu door me heen werd gepraat. Ik heb dit meerdere malen aangegeven en het bleef maar gebeuren. Tot ik op gegeven moment mijn verhaal heb stop gezet van ellende.
De badkamerwand moest terug, en mijn geld bleef uit. Ik heb dit bedrijf onderhand moeten stalken wilde ik eindelijk mijn geld terug krijgen. Dit vond ik echt verschrikkelijk. Zo ga je niet met mensen om. Uiteindelijk mijn geld gekregen maar dit heeft me veel tijd en energie gekost. NOOIT MEER!
Ik raad dit bedrijf echt niet aan!
goed geholpen in de winkel
goed geholpen in de winkel , er werd goed geluisterd wat ons wensen zijn . goede levering
mooie showroom
mooie showroom, vlotte deskundige verkoper. Geeft tijd en ruimte voor een beslissing. Hebben hun best gedaan om een ontbrekend item zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Een aanrader
Bestelling ok, communicatie wat minder, lange levertijd
Bestellen ging prima, en een deel werd vlot geleverd. Was goed ingepakt.
Helaas zat één besteld artikel er niet bij, zonder dat ik daar bericht over gehad had. Ben er zelf achteraan moeten gaan.
Toen bleek dat het artikel niet leverbaar was en nu komt het 10 oktober (hopelijk) dat is bijna 2 maanden later!
Op de website staat nog steeds de tekst: voor 15.30 besteld, na 2 werkdagen in huis.

Vastaus yritykseltä Badkamermarkt.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.