Saanut 1/5 tähteä

Slechte service,artikel besteld vooraf moeten betalen, werkte niet na telefonisch overleg retour gestuurd naar marco Hoorn van badenmarkt,maar nu na drie maanden het geld nog niet retour en na verschi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben veel producten bij de badkamermarkt afgenomen. Wij hebben na 2 jaar 2 Duravit producten vervangen omdat de kleur niet mooi bleef. Één van deze producten ging kapot en heb toen g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Advies in de showroom, het bestellen, de offerte en orderbevestiging liepen vlot. Bij de aflevering zat één nadeel: de zending kwam in twee keer: het grootste gedeelte op een pallet 's ochtends vroeg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Voor 800 euro een Grohe-douche-armatuur besteld. Bestelling en betaling verliep soepel. Na 2 dagen bevestiging van leverdatum ook dat ging goed. Op de afgesproken donderdag de hele dag thuis gebleven... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Badkamermarkt.nl: voor elke smaak een nieuwe badkamer

1,5

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring!

Fijn advies en er wordt goed meegedacht! Indien gewenst wordt een professionele tekening gemaakt, persoonlijke aandacht en vriendelijk personeel.

Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn tevreden over de badkamer die …

Wij zijn tevreden over de badkamer die werd geïnstalleerd. Bij het plannen van de inrichting van de badkamer is echter, op advies van de deskundige van de badkamermarkt een muurtje hoger gemaakt dan we hadden gewild. Hierdoor is het donkerder in de badkamer dan we hadden gewenst. De aangebrachte accessoires zijn na ruim twee jaar nog onbeschadigd. In de goot van de inloopdouche is een steuntje van het rooster in de afgebroken.

Saanut 4/5 tähteä

Met de verzending van onze spullen ging …

Met de verzending van onze spullen ging het een paar keer mis! Ik vond het ook erg vervelend dat je niet wist wanneer ze de spullen kwamen leveren. En dat de chauffeur niet kan bellen om te laten weten hoe laat ze ongeveer bij ons waren. Helaas moet je dan vrij vragen van je werk en als er dan niemand komt opdagen op de afgesproken datum baal ik al helemaal. Gelukkig zijn we erg goed geholpen in de winkel door Bart! Hij gaf snel reactie op mails en hielp ons goed toen er problemen waren met de tegels. Hij loste het probleem snel op!

Saanut 4/5 tähteä

we zijn plezierig te woord gestaan

we zijn plezierig te woord gestaan, een zorgvuldige en gedegen houding. er werd heel goed meegedacht en tot juiste keuzes gekomen. Vakmanschap!
ook gemeld probleem werd adekwaat opgepakt..

27. syyskuuta 2017
Saanut 2/5 tähteä

Besteld

Besteld. Zgn snelle levering , duurde ruim 2 maanden

25. syyskuuta 2017
Badkamermarkt.nl-logo

Vastaus yritykseltä Badkamermarkt.nl

Beste Stephan,

Het spijt ons dat u een negatieve ervaring hebt met de levering van je bestelling. Ik ben zojuist nagegaan wat er met uw order is gebeurd. U heeft een Vola accessoire besteld welke normaal een levertijd kent van circa 2 weken. Helaas bleek het artikel door de fabrikant niet tijdig opgestuurd te kunnen worden en op basis daarvan is er een nieuwe leverdatum naar u gecommuniceerd. Uiteindelijk heeft het in totaal ongeveer een maand geduurd voordat u het product heeft ontvangen.

Onze welgemeende excuses hier voor. Wij proberen dit soort situaties te voorkomen maar helaas blijkt dit niet altijd mogelijk omdat we voor speciaal te bestellen artikelen afhankelijk zijn van de betreffende fabrikant. Omdat Vola de afgelopen periode vaker dit soort excessen kende hebben wij besloten om de levertijd van alle Vola producten met één week te verhogen.

Wij wensen u nog veel plezier met het bestelde product.

Team Badkamermarkt

Goede kwaliteit

Makkelijk besteld en vriendelijk te woord gestaan bij vragen. De bestelling kwam in enkele etappes en niet altijd met een duidelijke tijdsindicatie, maar gelukkig kon ik wel de bezorgdagen kiezen. Alle spullen zijn netjes afgeleverd en komen overeen met wat op de website staat. Goede kwaliteit.

23. syyskuuta 2017
Saanut 3/5 tähteä

Prima advies in de winkel, verder zeer matig

Prima advies in de winkel maar slechte afwikkeling wanneer een bestelling eenmaal is geplaatst.

Een (toen al ongeloofwaardige) belofte dat de levering waarschijnlijk met een week of 3 zou plaatsvinden duurde uiteindelijk 2 maanden.

Nadat ik zelf uiteindelijk heb gebeld met de organisatie bleek dat mijn product inderdaad al binnen was maar men ons was vergeten te benaderen. Geen excuses en ook niet tegemoet komen aan een spoedige levering.

Zelfs bij de aflevering werd het product 'afgegooid' en kon men in niets tegemoet komen aan de wens van mijn 39 weken zwangere vrouw om het product op een andere plek te zetten.

Mooie winkel, prima kwaliteit van de producten maar verder heel matig. Jammer, want dan kon ik net zo goed naar een 'dump'.

21. syyskuuta 2017
Badkamermarkt.nl-logo

Vastaus yritykseltä Badkamermarkt.nl

Beste Jens,

Het spijt ons dat u een negatieve ervaring hebt met de levering van je bestelling. De Novellini nisdeur die u besteld heeft kent normaal een levertijd van 4 tot 6 weken, dit is ook zo gecommuniceerd op de orderbevestiging die u heeft ontvangen. Helaas is onze leverancier / transporteur afgelopen zomer getroffen door de wereldwijde computer hack waardoor zij alle klant gegevens verloren zijn. Hierdoor zijn niet alle leveringen soepel verlopen, uw bestelling valt daar helaas ook onder.

Alle producten worden door de chauffeurs tot de eerste drempel afgeleverd. Verzekering technisch mogen zij deze niet binnen plaatsen omdat een eventuele door de chauffeur veroorzaakte schade in uw huis niet gedekt word. Dit communiceren wij in onze voorwaarden maar blijkt in de praktijk niet altijd duidelijk te zijn voor de klant.

Onze excuses voor beide punten. Wij gaan intern kijken hoe we beide punten in de toekomst kunnen voorkomen.

Wij wensen u nog veel plezier met het bestelde product.

Team Badkamermarkt

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin