Viborg Gulvforum A/S Arvostelua 217

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte et gulv og bestilte et antal m2 ud fra deres online beregner. Desværre regnede den med et lidt forkert antal m2 per pakke. Så jeg fik for få pakker. Efter henvendelse blev det omgående rettet i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har for en måned siden fået nye gulve fra Viborg gulvforum. Det har været en super oplevelse fra start til slut, hvor vi først fik vejledning omkring hvilke type gulv der passede til vores behov,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og kompetent service.

Hurtig og kompetent service.
Og er hav af valgmuligheder.
Tak for god service

18. syyskuuta 2024

Hej Viborg Anlæg,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du sætter pris på de mange valgmuligheder.

Super tilbud

Super tilbud, god vejledning og lynhurtig levering👍

11. syyskuuta 2024

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores tilbud, vejledning og hurtige levering.

godt valg

God service og arb

3. syyskuuta 2024

Hej Niels,

"Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og det udførte arbejde.

Saanut 5/5 tähteä

Nemt og hurtigt bestille på…

Nemt og hurtigt bestille på hjemmesiden.
God kundeservice da de fik leveret til forkert dag og der manglede et tæppe.

4. syyskuuta 2024

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at bestille på vores hjemmeside. Vi beklager, at der opstod en fejl med leveringsdatoen og det manglende tæppe, men det er godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe. Vi arbejder altid på at forbedre os, og vi sætter pris på din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og rigtig god service

Gulvet er blevet så fint og det er rigtig nemt at holde.

Hej Mette,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og dit nye gulv. Det glæder os, at gulvet lever op til dine forventninger og er nemt at holde – det er præcis, hvad vi ønsker for vores kunder.

Tak fordi du valgte os.

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Vi faldt over vores drømme gulv online; det var så billigt at, det virkede for godt til at være sandt.
Vi tog derfor ned og kiggede på gulvet i den fysiske butik. Gulvet var lige det vi de drømte om,
Og så var servicen bare i top.
Grundet nogle opmålinger og lignende der lige skulle efter tjekkes, valgte vi at bestille gulvet online og ikke købe det i butikken. Men gulvet kom hurtigt og uden problemer.

Alt i alt en super god oplevelse.

Hej Frederikke,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med både vores service og produkter. Det betyder meget for os, at I fandt jeres drømmegulv hos os og fik muligheden for at se det i vores butik, før I besluttede jer. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service og hurtig levering, så det er fantastisk at høre, at vi levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte os – vi håber, I bliver glade for jeres nye gulv i mange år fremover!

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Gode priser på trægulve.

Hej John,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering og priser på trægulve. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Præcis, hurtig og kvalitet

Vi har fået super god service og rådgivning ved køb af vores nye gulv til huset.

13. elokuuta 2024

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og rådgivningen i forbindelse med dit nye gulv. Vi stræber altid efter at levere præcision, hurtighed og høj kvalitet, og det er fantastisk at få bekræftet, at vi har ramt plet. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. god kvalitet til prisen.

Hej Arne,

Den sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Super service fra første skridt ind i…

Super service fra første skridt ind i butikken… og til opfølgende spørgsmål uger efter man har modtaget gulvet.
Absolut der jeg køber mit næste gulv.

Hej Jannik,

Tusinde tak for de flotte ord. Dem sætter vi pris på -

Tak for handlen.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

Hej Carl,

TAK for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på ,at du er tilfreds med vores service.

God vejledning og rådgivning

God vejledning og rådgivning

Hej Lisbeth,

TAK for din anmeldelse af vores service. Den sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Bestilling blev behandlet lynhurtigt og…

Bestilling blev behandlet lynhurtigt og gulvet leveret få dage efter.

Hej,

TAK for din anmeldelse!
Vi er meget glade for din tilfredshed.

Saanut 5/5 tähteä

Varen kom som aftalt og i den kvalitet…

Varen kom som aftalt og i den kvalitet der var lovet. Varen blev kært ind i min garage, da jeg varakudt kald på arbejde.
Supper fin service af fragt manden, i samarbejde med Viborg gulv.

13. elokuuta 2024

Hej Jens,

TAK for din anmeldelse!
Vi er meget glade for din tilfredshed.
Vi giver beskeden videre til fragtmanden.

Saanut 4/5 tähteä

Rigtig god oplevelse med medarbejderne

Rigtig god oplevelse med medarbejderne, der fungerede perfekt.

9. elokuuta 2024

Hej Kim,

Dejligt at du vender tilbage med din oplevelse af vores service.

Rigtig god service

30. heinäkuuta 2024

Hej Angelica,

Tak for din fine anmeldelse.

Hurtig levering og nem kontakt

Hurtig levering og nem kontakt

Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver taget, ordre hurtigt behandlet og grundig orientering undervejs indtil tæpperne blev leveret. Tæpperne lever fuldt ud op til beskrivelsen, og Viborg Gulvforum er hurtige, professionelle og leverer god service. Det kunne ikke være bedre.

24. kesäkuuta 2024

Hej Susan,
Dejligt at du sætter pris på vores rådgivning og service.

Inderhaver/Partner

Hej Poul,

Dejligt at du er tilfreds med dit nye gulv.

Tak for handlen.

God og hurtig service :)

God og hurtig service :)

6. kesäkuuta 2024

Hej Amira,

Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Saanut 4/5 tähteä

Super god service

Super god service

20. kesäkuuta 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin