Gulvlageret.dk Arvostelua 11 064

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Godt at kunne gå i fred i deres fine showrooms. Al info findes via en QR kode, så nemt at læse om det produkt man kommer på. Køb gik også nemt, men jeg fik aldrig besked om hvornår jeg kunne hent... Näytä lisää

Købt et utrolig flot egetræs TV bord - Meget nemt køb - hurtig levering med en super chauffør fra Danske Fragtmænd - kan varmt anbefale Gulvlageret. Susanne

Super god service. Talte med søde medarbejdere på kontoret, som kunne svarer på min spørgsmål, og hurtigt svar. Bestilte mandag og fik leveret onsdag på Bornholm.

Godt udvalg, god pris på ensfarvet vinyl. Produktet lever også op til forventningerne. Rimelig hurtig levering. Lidt meget at levering koster 499 + 99 kr for at få plastik viklet om pakken, så den tål... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit

Gulvlageret.dk vi leverer alle former for gulvbelægning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Trægulve, laminat, linoleum, akustikgulve, tæpper og boligvinyl af den bedste kvalitet til markedets skarpeste priser. Du kan altid besøge vores showrooms i København, Odense, Århus, Aalborg, Esbjerg og Næstved. Vi holder åbent alle ugens dage. Udover gulve har vi også et stort udvalg af møbler og køkkener.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

11 t. arvostelua

On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Godt at kunne gå i fred i deres fine…

Køb gik også nemt, men jeg fik aldrig besked om hvornår jeg kunne hente mit køb, men måtte ringe og spørge. Her fik jeg oplyst at det have ligger i 7 dage klar til afhentning, og at det stod i mailen med min faktura at det var klart til afhentning.
Men det gjorde det ikke, kunne jeg efterfølgende se i mailen.
Det ville være rart med en særskilt mail elle sms om at man nu kan hente varen.
Ellers ikke nogen klage herfra

17. maaliskuuta 2026

Super god service

Bestilte mandag og fik leveret onsdag på Bornholm.

23. helmikuuta 2026

Placering af montagehuller ikke proff udført m.m

Har købt 3 Kantlister til montage på trappetrin 99 cm lange i sortmalet Alu. Listerne var for boret klar til montage. Hullerne i ender havde forskellige mål afstande hvilket ikke pynter på en bøgetrappe som fremstår meget præsentabelt. Vedlagte sorte skruer vurderede jeg ikke ville kunne holde til at blive skruet
i bøgetræ (måske i fyrretræ) hvorfor jeg lavede en test. Først blev der for boret med et lille bor Ø1,4 mm. Skruen gik kun halvt ned og knækkede derefter. Jeg købte nye skruer et nr. tykkere og fik listerne skruet på. Forinden måtte jeg bore hullerne op i listerne og ligeledes lave en udvidet undersænkning. Nu skal jeg ud på markedet og finde nye skruer som er malet sorte! Bauhaus, Biltema mfl. lev. kunne ikke levere i farven sort. En anden gang vil jeg spørge til detaljer omkring hvordan varens fremstår mht. håndværksmæssig udførelse. Har betalt 1250 kr for de 3 lister incl. levering så skulle man gerne være tilfreds med kvaliteten!
Skal rose Gulvlageret med professionelt håndtering af ordre og levering dette fungerer, vil sikkert handle der en anden gang.

3. maaliskuuta 2026