Viborg Gulvforum A/S Arvostelua 217

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte et gulv og bestilte et antal m2 ud fra deres online beregner. Desværre regnede den med et lidt forkert antal m2 per pakke. Så jeg fik for få pakker. Efter henvendelse blev det omgående rettet i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig service vil ikke hjælpe eller…

Dårlig service vil ikke hjælpe eller stå til ansvar for deres produkter de sælger på deres hjemmeside holde jer væk fra dem !!

22. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi vil gerne hjælpe dig med reklamationen. Vi har sendt flere mails, hvor vi har forklaret, hvordan reklamationen skal håndteres, og vi har også bedt dig om at sende de nødvendige oplysninger, så vi kan sende sagen videre til vores leverandør. Vi har endnu ikke modtaget den information fra dig, som vi har anmodet om.

Vi ønsker selvfølgelig at hjælpe dig, men vi kan ikke viderebehandle reklamationen, før vi modtager de nødvendige oplysninger.

God behandling

God behandling, god pris, varerne kom som aftalt

18. marraskuuta 2024

Hej Anita,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen, prisen og leveringen.

Flinke mennesker

Flinke mennesker, gode varer, fin levering

14. marraskuuta 2024

Hej Steffen,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Det betyder meget for os at høre, at leveringen også har været i orden.

Flot gulv

Super flot gulv, virkelig god pris, hurtig levering og som altid god service

11. marraskuuta 2024

Hej Joan,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både gulvet, prisen, leveringen og servicen. Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

God service.

Kørte til Viborg for at hente mit nye gulv, desværre havde producenten sendt det forkerte, ikke noget problem sagde ekspedienten, vi sender det rigtige hjem til din adresse og 2 dage efter modtog jeg det.

9. marraskuuta 2024

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at der opstod en fejl med din ordre, men vi er glade for, at vi kunne løse det hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din forståelse, og vi håber, at du er tilfreds med dit nye gulv. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os!

7. marraskuuta 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god service

Rigtig god service, og vejledning.
God levering

28. lokakuuta 2024

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og vejledning.

Saanut 5/5 tähteä

God service, god pris - alt forløb planmæssigt!

23. lokakuuta 2024

Hej Kildebakkehøj,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og prisen. Det betyder meget for os, at alt forløb som planlagt.

godt og effektivt

25. lokakuuta 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med både kvaliteten og effektiviteten. Vi sætter stor pris på din feedback!

God og hurtig service

God og hurtig service.
Velfungerende hjemmeside.
Besked omkring ordre personligt pr mail.
Ved spørgsmål er der hurtigt svar retur.

22. lokakuuta 2024

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og hjemmeside.

Alt var som forventet.

14. lokakuuta 2024

Hej Egon,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Hurtig og korrekt levering

11. lokakuuta 2024

Hej Jesper,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds

Saanut 5/5 tähteä

God vejledning og levering til tiden.

God vejledning og levering til tiden.

2. lokakuuta 2024

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og levering. Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Indehaver

Saanut 5/5 tähteä

Den personlige betjening og opfølgning…

Den personlige betjening og opfølgning på den bestilte varer var helt i top.
Levering præcis til tiden
Velfortjent anerkendelse

10. lokakuuta 2024

Hej Jette,
Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi gør vores bedste for at sikre, at kundeservicen og opfølgningen er i top, og at alt bliver leveret som lovet. God dag.

Nemt, hurtigt og problemfrit

Nem, hurtig og problemfri bestilling og levering. Rigtige gode priser og fin service/information.

9. lokakuuta 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en nem og problemfri oplevelse med både bestilling og levering. Vi arbejder hårdt for at sikre gode priser og god service, så det betyder meget, at du værdsætter det. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, god vejledning og gode priser

1. lokakuuta 2024

Hej Lars,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, vejledningen og vores priser. Det betyder meget for os.

30. syyskuuta 2024

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse, hvilket vi sætter stor pris op.
Skønt at du er tilfreds med vores levering.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og flot produkt

Hurtig levering og flot produkt. Vi er meget tilfredse.
Det var en super pris for levering til Sjælland.

23. syyskuuta 2024

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og produktet. Det betyder meget for os, at du fik en god oplevelse.

Super god service

Vi har for en måned siden fået nye gulve fra Viborg gulvforum. Det har været en super oplevelse fra start til slut, hvor vi først fik vejledning omkring hvilke type gulv der passede til vores behov, og efterfølgende fået lagt gulvene i det meste af vores hus.
Vi kan kun varmt anbefale Viborg gulvforum.

20. syyskuuta 2024

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har følt dig godt vejledt fra start til slut, og at det færdige resultat lever op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os. TAK

Ny gulv

God og kompetent rådgivning og vi fik lagt et flot gulv.

12. syyskuuta 2024

Hej Lars,
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at I er tilfredse med jeres nye gulv.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin