Banner for Floorshop

Floorshop Arvostelua 411

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Dette er anden gang, vi bruger Floorshop, og vi har fået rigtig god hjælp begge gange. Vi har tidligere købt vinylgulv, og nu har vi købt fliser til vores badeværelse. Yasin har stor viden om pr... Näytä lisää

Var sent ude med at få bestilt fliser men medarbejder Nuri var fantastisk til at hjælpe med en hurtig løsning - så god service og handlekraftige beslutninger med hensyn til nærmest umulig hurtig lev... Näytä lisää

Købte gulv hos Floorshop, og hele forløbet var virkelig i top! Rådgivningen i butikken var ekstraordinær, man kunne mærke, at de faktisk vidste, hvad de talte om og tog sig tid. Varerne kom præ... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Mattokauppa
  3. Lattiaurakoitsija
  4. Laattamyymälä
  5. Parketti- ja laminaattilattiat
  6. Parkettien asennuspalvelu

Tietoja yrityksestä Floorshop

Hos Floorshop.dk sætter vi dig i centrum.

Vi giver dig personlig service og kompetent rådgivning, så du kan vælge de helt rigtige gulve, fliser, bad- og sanitetsløsninger til dit hjem eller din virksomhed.

Vi tror på, at god kvalitet skal være til at betale – derfor får du altid skarpe priser hos os. Vores prismatch og prisgaranti sikrer, at du aldrig betaler for meget. Vi er specialiseret i trægulve og kan skaffe stort set alt, du drømmer om – fra klassisk sildebensparket og massiv plank til lamelopbyggede gulve, fletparket og elegante versaillesmønstre.

Uanset dimension, stil eller materiale står vi klar til at rådgive dig hele vejen, så du får det perfekte resultat. Hos Floorshop får du verdensklasse service, kompetent rådgivning og kvalitet fra start til slut.
Med mere end 16.000 produkter i sortimentet finder vi sammen den løsning, der passer præcis til dine behov og ønsker. For os handler det ikke kun om produkter – men om at skabe tryghed, tillid og værdi for dig.

Hos Floorshop.dk får du verdensklasse service, kompetent rådgivning og kvalitet, hver eneste gang.

Vi kan producere de helt specielle gulve - som du ønsker.

Vi har specialiseret os indenfor trægulve.
Hos Floorshop arbejder vi med alle typer trægulve – fra klassisk sildebensparket og massiv plank til lamelopbyggede gulve, fletparket og eksklusive versaillesmønstre. Uanset stil eller dimension hjælper vi dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Vidste du, at vi også monterer gulve?

Vi leverer altid den bedst mulige kvalitet...

Hos Floorshop får du professionel rådgivning, høj kvalitet og tryghed hele vejen.

Vi sørger for professionel og kompetent rådgivning, høj kvalitet og tryghed hele vejen.

Hos Floorshop får du altid verdensklasse service!

Promotion box for Floorshop

Se de ekstra skarpe tilbud...

Her finder du de ekstraordinært nedsatte produkter - først til mølle!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Var sent ude med at få bestilt fliser…

Var sent ude med at få bestilt fliser men medarbejder Nuri var fantastisk til at hjælpe med en hurtig løsning - så god service og handlekraftige beslutninger med hensyn til nærmest umulig hurtig levering.
Så stor anbefaling

23. maaliskuuta 2026

Hej Philip,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at vi kunne hjælpe med hurtig levering - den slags er vi ret gode til og har vi en del erfaringer med hen over mange år.
Vi er glade for at høre at vi kunne løfte opgaven.
Tusinde tak for din anbefaling.

Team Floorshop

Godt produkt til en ok pris.

Godt produkt til en ok pris.Får meget ros af vores gæster 😊

27. helmikuuta 2026

Hej Gert,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at få at vide. Dejligt, det er også et lækkert gulv.

Team Floorshop

Altid god hjælp og god service

Yasin har stor viden om produkterne og giver god rådgivning. Han gør en ekstra indsats for at finde de bedste løsninger og muligheder, så man bliver tilfreds.
Han er også meget hjælpsom i forhold til pris og gik langt for at sikre at vi fik en god samlet løsning.

De tilbyder produkter i god kvalitet, og vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

17. maaliskuuta 2026

Hej Marcus,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at I har handlet hos os af flere gange - det er bestemt noget vi værdsætter. Er sikker på at min kollega bliver super glad for Jeres anmeldelse.

Kvaliteten er ligeså vigtig som rådgivningen i vores verden. Prisen presser vi altid i bund - specielt for eksisterende kunden.

Tak for endnu en handel - vi ønsker Jer en dejlig dag.

Team Floorshop

God kunderservice og glad ekspedient

God kunderservice og glad ekspedient.

God viden omkring gulve og de forskellige typer de sælger.

Det eneste der var træls var kun en på arbejde da vi besøgte dem og vi havde travlt.

Da vi var i tvivl omkring gulvet var det nemt løst over telefonen.

4. helmikuuta 2026

Hej IS Cafeen Rudkøbing,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at du tog dig tid til at dele det med os. Næstved afdeling er lidt nyere, hvorfor der ikke er mere end en medarbejde (pt.).

Meget god service fra Nuri

Meget god service fra Nuri. Jeg havde mulighed for at ringe flere gange og få afklaret alle detajler, som han tog vider med producenten, hvis der var detaljer vi mangled. Klar og professionel rådgivning hele vejen igennem.

Tak!

2. maaliskuuta 2026

Hej Nicolai,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at du har valgt at dele med os - er sikker på at min kollega også bliver glad for at læse din anmeldelse.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Team Floorshop

Meget professionel og tillidsfuld…

Meget professionel og tillidsfuld proces. Kan kun varmt anbefale floorshop. Kompetent rådgivning og Nuri var en meget behagelig rådgiver igennem processen. Vi kommer til at bruge dem igen i fremtiden.

25. helmikuuta 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at du synes og er sikker på at min kollega bliver glad for at læse anmeldelsen.
Vi siger tusinde tak for anbefalingen og ser frem til at hjælpe med næste projekt.

Super god service

Super god service og hjælpsom

11. helmikuuta 2026

Hej kære kunde,

Tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din korte men kontante anmeldelse - tak fordi du tog dig tid til det og tak fordi du vil dele den med os.

Team Floorshop

God oplevelse og god service

Selim fra Floorshop har ydet en professionel og imødekommende service gennem hele forløbet. Han var kompetent i sin rådgivning, lyttede til vores behov og hjalp os med at finde den helt rette løsning. Vi oplevede en effektiv og velstruktureret proces fra første henvendelse til endelig levering.
Vi har været meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale Floorshop til andre, der ønsker en tryg og professionel handel.

24. tammikuuta 2026

Hej Nicklas,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at du deler med os. Det betyder så meget for os at hele processen har været godt. Er sikker på at min kollega bliver glad for at se din anmeldelse.
Vi takker tusinde gange for anbefalingen og ønsker dig en dejlig dag.

Team Floorshop

God betjening og fornuftig pris

God betjening og fornuftig pris. Nu mangker vi bare at få varerne leveret som aftalt.

9. helmikuuta 2026

Hej Gunna,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi glade for at du synes - det betyder meget for os. De kommer gerne til den aftalte dato.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Vi kommer igen

Vi kommer igen. . .
Vi fik virkelig en god betjening, vejledning og handel i odense-butikken. Vi har netop lagt nyt gulv som gerne skulle være slidstærkt og let at vedligeholde, hvilket havde stor betydning for os. Det eneste (og meget lille minus) at man får rigtig mange informationer, for mange, som vi alligevel ikke forstod :D

16. tammikuuta 2026

Hej kære kunde,

Tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at du fik en god oplevelse og den rette vejledning/rådgivning. Vi vil hellere give lidt for meget info end for lidt - men ja, skal nok give det videre, så de ikke giver alt for meget info.

God service og rådgivning

Jeg har købt gulv fra floorshoppen. Jeg er yderst tilfreds med deres rådgivning til at starte med. Man mærker tydeligt de brænder for det de laver. Giver en ærlig rådgivning.
Jeg fik gulvet sat op af dem også eller nogen de samarbejder med. Jeg er så glad for resultatet og de finder hurtigt løsningen, hvis fragten er forsinket grundet vejret. Så træder de til for at overholde deres aftaler.
Kæmpe anbefaling.

15. helmikuuta 2026

Hej Lin,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at vi kunne rådgive og servicere dig, så du kunne finde det rette gulv. Tusinde tal for din anbefaling, det sætter vi virkelig stor pris på.

7. helmikuuta 2026

Hej Pronelli,

Tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at du synes og deler med os. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Team Floorshop

Til hver en tid vil jeg med de varmeste…

Til hver en tid vil jeg med de varmeste anbefalinger anbefale floorshop.dk gulvshop. Vi fik en skarp pris og et lækkert produkt.
- selv når wc’et brænder og fragt mændene ikke kan komme ud og levere det grundet sne og is, rykker de for sagerne og finder en løsning så deres aftale bliver overholdt. Og det må man sige selim i den grad formåede. Kom god kunde service og kæmpe respekt for deres energi i og gøre deres kunder glade. 🙏 derfor anbefaler jeg deres shop.

13. helmikuuta 2026

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at læse din anmeldelse, den varmer virkelig. Dejligt at du kom i mål med dit projekt. Tusinde tak for din anbefaling.

Hurtigt levering fedt

Hurtigt levering fedt

27. tammikuuta 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at vi kunne levere det ønskede gulv til tiden. Tak fordi du ville dele det med os!

Vores sælger hedder Nuri

Vores sælger hedder Nuri, han har virkelig været god hele vejen igennem fra vi startede med bare at kigge ind hos Floorshop, han guidede os fint igennem de muligheder vi havde og han har fulgt op på vores ordre og leverance super fint. Nu mangler vi bare på at få gulvet pakket ud og lagt. Hvis alt ser godt ud føjer jeg den sidste stjerne til. Det

11. helmikuuta 2026

Hej Betinna,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at du vil dele din oplevelse - sætter vi stor pris på. Er sikker på at min kollega bliver glad for at se din anmeldelse. Er sikker på at I bliver glade for gulvet - så ser vi frem til den sidste stjerne.

Virkelig dårlig oplevelse

Vi tilkendegav tydeligt, både mundtligt og skriftligt, flere gange, hvor vigtigt det var, at fliserne havde et helt bestemt mål, idet de skulle passe sammen med nogle andre. Alligevel var de ved afhentning 1 cm større end bestilt. En virkelig dårlig oplevelse, som nu medfører forsinkelse i vores byggeproces.

31. tammikuuta 2026

Hej Lena,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da det naturligvis altid er vores mål, at vores kunder kommer sikkert og tilfredse i mål med deres byggeprojekter.

Vi vil dog gerne knytte et par kommentarer til forløbet for at nuancere situationen.

Det var vores klare forståelse fra vores dialog i butikken, at fliserne ikke skulle lægges i forlængelse af eksisterende fliser, hvorfor vi vurderede, at denne specifikke model ville være den rette løsning for jer – især da vi her kunne tilbyde landets skarpeste pris. I havde mulighed for at måle flisen - men I gav ikke udtryk for at det var et must med præcis 60x60 cm. De nuværende fliser var jo 30x30 fliser.

Den pågældende flise er kategoriseret som en 60x60 cm flise fra producentens side. Inden for flisebranchen er det standard, at de faktiske mål (det såkaldte "kaliber-mål") kan variere en smule alt efter brænding og fabrikant. Dette er en branchepraksis, som vi desværre ikke er herre over.

Vi anerkender, at en difference i målene kan skabe udfordringer, hvis præcisionen er kritisk for jeres projekt - men det har I bestemt ikke givet udtryk for og det er desværre ikke en selvfølge.

Vi har også ringet og skrevet til jer for at finde en ny flise eller anden løsning.
I ønskes dog en rigtig god dag.

Fantastisk service!

Købte gulv hos Floorshop, og hele forløbet var virkelig i top!

Rådgivningen i butikken var ekstraordinær, man kunne mærke, at de faktisk vidste, hvad de talte om og tog sig tid. Varerne kom præcis som aftalt, til tiden, og alt spillede fra start til slut.

Da jeg senere stod og skulle lægge gulvet og havde spørgsmål undervejs, tog Selim sig endda tid til at rådgive mig på hans fridag. Det siger alt om serviceniveauet.

Helt igennem en fantastisk forretning, som jeg kun kan anbefale.

1. helmikuuta 2026

Hej Christopher,

Tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at hele forløbet – fra rådgivningen i butikken til levering. Vi sætter en stor ære i at tage os tid og sikre, at man føler sig tryg i både valg af gulv og processen bagefter.

Er sikker på at min kollega bliver glad for at læse din anmeldelse.
Tusinde tak for din anbefaling.

Team Floorshop

Rigtig god oplevelse hos Floorshop.dk!

Rigtig god oplevelse hos Floorshop.dk!

Jeg har haft en super god oplevelse med Floorshop.dk, og især vil jeg fremhæve Yassin for hans fremragende service. Han var meget hjælpsom, professionel og tog sig tid til at rådgive mig grundigt, så jeg følte mig helt tryg i mit valg.

Hele processen forløb nemt og problemfrit. Stor ros til Floorshop.dk – og en særlig tak til Yassin. Kan klart anbefales!

29. tammikuuta 2026

Hej Mohammad,

Tak for din anmeldelse.
Vi går meget op i rådgivning, da det er et parameter som har stor betydning for vores kunden. Det er dejligt at blive anderkendt for - og vi takker mange gange for din anbefaling.