Erling Christensen Møbler A/S Arvostelua 4 117

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg ringer torsdag til forretningen for at høre om skrivebord! De har det hele på lager! Jeg bestiller det! Fredag ringer forretningen, og spørger om jeg er hjemme på tirsdag, det er jeg, der har... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service og vare. Nemt bestilling. Hurtig svar på spørgsmål. Hurtig kontakt til aftale af levering. Levering som aftalt med oplæring i 2. sal og det var en egetræs skænk- mange tak til de sm... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Sängyt
  3. Verhokauppa
  4. Sisustusliike
  5. Lattiamateriaalit
  6. Laitteistojen lisävarusteet

Yrityksen kirjoittama

Erling Christensen Møbler A/S er Nordjyllands største møbelhus beliggende lige mellem Frederikshavn og Hjørring. Vi er mere end bare et møbelhus. Besøg vores flotte butik på mere end 10.000 m2 eller shop online på vores hjemmeside. Du finder butikken med de mere end 40 medarbejdere i Hørmested. De mere end 40 medarbejdere er eksperter inden for deres egne områder for at sikre dig en unik faglig ekspertise men også den gode service som vi tilbyder. Du er mere end velkommen til at besøge butikken i Hørmested for at opleve vores unikke service og kæmpe udvalg. Få en forsmag på det kæmpe udvalg som du kan se i vores 10.000m2 store udstillingshus på webshoppen.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Rigtige produkter Gode priser

Rigtige produkter Gode priser
Fin og hurtg reaktion på henvendelser
Super dør til dør levering

23. helmikuuta 2026

Hej Lisbeth

Tusind tak for anmeldelsen. De 5 stjerner betyder utrolig meget for os. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen i fremtiden.

Super kundeservice

Jeg havde bestilt en vare online en søndag aften.mandag morgen bliver jeg kontaktet telefonisk og får oplyst at en del af min bestilling var udsolgt.jeg blev tilbudt mulighed en at vælge noget andet eller vente et par dage så de kunne få bestilt det hjem som jeg manglede.
Jeg valgte og vente et par dage så jeg kunne få hele min bestilling.
Fik min bestilling et par dage senere uden problemer.
Super god kundeservice

9. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Dorthe

Tusind tak for de 5 stjerner! Dem sætter vi stor pris på. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og tilpas information…

Hurtig levering og tilpas information vedr. bestilling mv. altså service i top 👍

10. maaliskuuta 2026

Hej Anne-Marie

Tusind tak for de 5 stjerner! De betyder utrolig meget for os. Vi håber at få fornøjelsen af at handle med dig igen i fremtiden.

hurtig levering

3. maaliskuuta 2026

Hej Kim

Så tilfreds fantastisk service

Fantastisk service og hurtig levering 🚚

6. maaliskuuta 2026

Hej Tina

Levering pris kvalitet

Hurtig og nem bestilling og levering. Fint tæppe til konkurrence dygtig pris.

16. maaliskuuta 2026

Hej Anne

Saanut 5/5 tähteä

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at handle her. Fin vare, til rimelige pris. Hurtig levering.

6. maaliskuuta 2026

Hej Keld

Professionelt

Altid en fornøjelse at handle der. Hurtig ekspedition og alt fungerer.

13. maaliskuuta 2026

Leveringsservice

4. maaliskuuta 2026

Hej Susanne

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig og effektiv behandling…

Det var hurtig og effektiv behandling af mi ordre , var blev modtagetvog pakket meget forsvarligt ind .

2. maaliskuuta 2026

Hej Thomas

Saanut 4/5 tähteä

Fin service

Fin service

18. maaliskuuta 2026

Hej Bo

Tak for anmeldelsen. Vi er meget nysgerrige på at vide, hvad vi kan gøre bedre næste gang, for at give dig en 5-stjernet oplevelse? 😊

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service fik det jeg gerne…

Rigtig god service fik det jeg gerne ville have

26. helmikuuta 2026

gode priser

13. maaliskuuta 2026

Hej Magda

Betjeningen

Efter at have bestilt en dunlopillow pude fortrød jeg at jeg ikke fik et læderpleje sæt med, så jeg ringede og fik det sendt med i samme bestilling uden betaling for fragt.
Vh. Vivi Jørgensen

12. maaliskuuta 2026

Hej Vivi

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, og god kvalitet som beskrevet

16. helmikuuta 2026

Hej Bodil

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

11. maaliskuuta 2026

Hej Doris

Konkurrencedygtig pris

Konkurrencedygtig pris, hurtig levering.

19. maaliskuuta 2026

Hej Niels

Saanut 5/5 tähteä

God pris og hurtig respons fra kundeservice

Jeg købte noget olie og læderpleje. Leveringen tog lidt tid, og da pakken endelig kom frem, var læderplejen desværre gået op under transporten. Jeg kontaktede derfor kundeservice, og jeg fik hurtigt svar om, at de ville sende en ny med det samme. Kort tid efter modtog jeg erstatningen uden problemer.

20. maaliskuuta 2026

Hej Benjamin

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin