Viborg Gulvforum A/S Arvostelua 217

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte et gulv og bestilte et antal m2 ud fra deres online beregner. Desværre regnede den med et lidt forkert antal m2 per pakke. Så jeg fik for få pakker. Efter henvendelse blev det omgående rettet i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har for en måned siden fået nye gulve fra Viborg gulvforum. Det har været en super oplevelse fra start til slut, hvor vi først fik vejledning omkring hvilke type gulv der passede til vores behov,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

2. maaliskuuta 2026

Hej Anne

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi håber du får en fantastisk dag!

Nem at bestille

Nem at bestille , hurtig god levering . Varen var som det skulle være

28. helmikuuta 2026

Hej Else Marie

Tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi STOR pris på :)

Med Venlig hilsen

Saanut 5/5 tähteä

Overtog et hus hvor jeg manglede mere gulv…

Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lager, kunne bestille hjem osv. Uden længere svartider. De handlede med det samme.

26. helmikuuta 2026

Hej Tobias

Tusind tak for din fine anmeldelse! Fedt vi kunne hjælpe dig i mål med opgaven :D du siger bare til igen en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og venlig betjening og levering.

2. helmikuuta 2026

Hej Peter

Tak for de fine ord og din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin service og kommunikation på…

Meget fin service og kommunikation på trods af, at det kun var en lille ordre. Tak for det.

19. tammikuuta 2026

Hej Pia

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :) Håber du får en dejlig weekend.

Venligt og hjælpsomt personale

Venligt og hjælpsomt personale.
Tæpperne ankom hurtigt efter bestilling og er smukke og lækre som forventet.

19. tammikuuta 2026

Hej Rose Lykke

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre at høre det hele er gået smurt og at tæpperne er som forventet!

God service, hurtig levering

3. joulukuuta 2025

Hej Elmira

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

God professionelt service

28. marraskuuta 2025

Hej René

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre at du var tilfreds med vores service!

Vi ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår!

God service & hurtig levering

24. marraskuuta 2025

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse!
Den sætter vi stor pris på!

Vi ønsker dig og dine en glædelig jul og godt nytår!

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god og professionel service

Virkelig god og professionel service. Vores gamle gulve blev virkelig pæne!

20. marraskuuta 2025

Hej Betina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på.

Vi ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår!

Super kundeservice

Super kundeservice. Skulle have leveret til sommerhus, hvor jeg muligvis ikke kunne være til stede. Blev hurtigt ringet op af firmaet og oplyst om leveringsdatoen, og for at aftale nærmere. Blev også ringet op ved selve leveringen. Det leverede levede fuldt op til forventningerne.

10. marraskuuta 2025

Hej Peer

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre at det hele gik som forventet :)

Du og dine ønskes en Glædelig Jul og godt nytår!

Katrine Viborg Gulvforum

Saanut 5/5 tähteä

Gulvet kom hurtigere end lovet på…

Gulvet kom hurtigere end lovet på hjemmesiden!!

15. lokakuuta 2025

Hej Salon Zik Zax
Tak for den fine anmeldelse :) Den sætter vi STOR pris på. Vi håber i får en dejlig dag!

Tryghed

Fornem levering lige op til døren. Og ikke nok med det fragtmand oplysende at der var kommet en lille skade på tæppet, hvis vi vurderer at det var et problem skulle vi bare sige til. Det var det så ikke idet det skulle skæres fra der hvor skaden var. 👍

6. lokakuuta 2025

Hej Kurt

Tusind tak for den fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på og hvor er det dejligt at høre i havde en god oplevelse med fragtmanden :)

Vi håber du får en fantastisk dag!

Katrine,

Professionel tæppefirma

Rigtig god og kompetent rådgivning i butikken. God og hjælpsom og meget imødekommende personale.
Gulvtæppet er lagt flot og professionelt. Rigtig flot arbejde og finish.
Kan kun anbefale Gul forum.

19. syyskuuta 2025

Hej Karin

Tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi STOR pris på!.

hurtig betjening

29. elokuuta 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi STOR pris på!

Høj høj service niveau

Høj høj service niveau . Hurtig ekspedition og skarp pris

4. syyskuuta 2025

Hej Peter

Tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på.

Du ønskes en dejlig dag!

Saanut 5/5 tähteä

De har god kontakt til kunder

Sælger havde god tid til at forklare og fremvise.

13. elokuuta 2025

Hej Lone

Tak for dine fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse af vores service :)

Go´ dag til dig!

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hurtig levering, og virkelig god service. Oplevede at blive ringet op 2 gange i forbindelse med information om levering af mit gulv, så selvom jeg har købt gulvet online har jeg følt at jeg har fået personlig betjening. Jeg havde en lidt dårlig oplevelse med leveringen af gulvet, og sendte en mail til Viborg gulvforum, som svarede tilbage efter 5 minutter, og dagen efter havde de løst mit problem.
De bedste anbefalinger herfra.

22. elokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin