Banner for Van Mossel Opel - Oosterhout

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

De Boedingen 8, 4906 BA Oosterhout, Nederland, NL

Saanut 4/5 tähteä

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK redelijk goed verzorgd. Wel jammer dat de dienst auto ophalen en terugbrengen er niet meer is, maar met de leen elektrische fiets ging het ook prima. Er was nog ee... Näytä lisää

1. Opel-jälleenmyyjä

Tietoja yrityksestä Van Mossel Opel - Oosterhout

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• De Boedingen 8, 4906 BA, Oosterhout, Nederland, Hollanti

• 0162 455 455
Promotion box for Van Mossel Opel - Oosterhout

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK…

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK redelijk goed verzorgd.
Wel jammer dat de dienst auto ophalen en terugbrengen er niet meer is, maar met de leen elektrische fiets ging het ook prima. Er was nog een kleine beschadiging op het spatbord. Afgesproken dat van Mossel een lakstift zou sturen dat ik het zelf op zou knappen. Echter tot op heden nog niets ontvangen. Ben dezelfde dag nog terug geweest omdat klep onder de auto "los" hing. En tot slot heb ik geen bericht gekregen dat de auto de volgende dag pas klaar was.

23. helmikuuta 2026

Zeer tevreden over alles

Eerste contact met Patrick was al zeer prettig. Zeer professioneel en duidelijk alles uitgelegd. Na een proefrit en de beoordeling van onze auto om in te ruilen tot een mooie overeenkomst gekomen. Patrick heeft tijdens dit gesprek ook nog duidelijk gemaakt dat de bumper, die door de vorige eigenaar niet echt netjes gemaakt en afgewerkt was, door hun op hun kosten weer helemaal goed en netjes gemaakt zou worden.
Vandaag de auto opgehaald en geen woord te veel gezegd. Hij zag er weer helemaal als nieuw uit en hij rijdt heerlijk.
Al met al een zeer goede service en klantgerichtheid!!

13. toukokuuta 2026

Prima club

Prima club, betrouwbaar, duurde wel wat lang voor ik de auto mee kon nemen, maar het was druk, dus ja, wat doe je er aan.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Steeds minder service…

Allereerst bij de afspraak bij de onderhoudsbeurt van mijn vorige auto er wordt niet gecommuniceerd. Afspraak gemaakt voor APK en onderhoudsbeurt plus voorgrill en opel embleem vernieuwen.
Bij afspraak geen onderdelen besteld, ne twee weken terug bleken ze niet meer te leveren te zijn??????.
Iemand had naar mijn prive adres gebeld om dit te melden, maar nooit een belletje gehad. Dan bij inruil wordt de prijs gedrukt i.v.m. bumper in kleur spuiten er was geen schade. Vroeger kreeg men berichtje of mail nu niets meer.

19. huhtikuuta 2026

Prima geholpen.

Prima geholpen en de leenauto stond ook klaar. Het enige was dat de auto niet afgetankt was, terwijl mij werd gezegd dat ik hem alleen maar moest aftanken.

15. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bizar klantonvriendelijk

Ik kwam voor een specifieke auto naar de showroom welke zojuist online was geplaatst. Bij binnenkomst werden we niet begroet door verkopers, er werd wel oogcontact gemaakt door een verkoper achter zijn pc. Na vijf minuten zelf contact gezocht met deze verkoper was deze amper tot niet geïnteresseerd om ons te woord te staan. De auto waar ik voor kwam stond nog achter en bezichtiging was nog niet mogelijk was de boodschap. Een dag later staat deze als gereserveerd op de website terwijl ik over enkele dagen pas zou kunnen komen kijken. Slechte service en bizar klantonvriendelijk.

28. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Eind februari apk

Eind februari apk, middelgrote beurt en airco check. Men vertelde mij dat de accu’s niet goed meer was. Dus een nieuwe accu erin. Wat schetst mijn verbazing stopte ze de duurste accu m.i. in mijn corsa €222.- lijkt mij dat ze dit even hadden kunnen overleggen. Dus na 25 jaar wordt het voor mij tijd om te vertrekken bij opel. Ik voel me zwaar besodemieterd. Ik heb dit tegen al mijn kennissen en vrienden die er ook komen verteld. Hopelijk vertrekken ze allemaal bij opel .

29. maaliskuuta 2026

Goede service…

Ik kon snel terecht bij het maken van de afspraak. Vriendelijk personeel die mij goed te woord stond. Ik had een wacht afspraak en hoefde niet lang te wachten.

29. maaliskuuta 2026

topbedrijf met uitstekend personeel

het eerste kontakt met Patrick, vriendelijk en doelgericht. bij de keuze van een auto door Marthijn te woord gestaan en vlot tot zaken gekomen. Kristel heeft het vervolgens contractueel zorgvuldig afgewerkt. De auto was op de afgesproken dag nog niet klaar, maar adequaat opgelost met een top-leenauto. Bij de nieuwe afspraak om de auto te halen was alles perfect geregeld. zeer tevreden over dit team en zeker aan te bevelen. Dick Boekhold

16. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goed gesprek met de verkoper

Vandaag een occasion gekocht via verkoper Patrick. Gave kerel en gul met koffie haha. Hebben vriendelijk en begripvol onderhandeld en dus met een fles champagne ?? en handdruk met de gekochte auto vertrokken. Bedankt Peter !!

21. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Teleurstellend

Wij zijn teleurgesteld over het verkoopproces bij Van Mossel in Oosterhout. Het was een vervelende ervaring die eigenlijk heel feestelijk had moeten zijn. We kochten immers een auto, kost veel geld en is toch iets bijzonders…. De details mailen wij aan Van Mossel NL, maar we vinden het toch ook belangrijk hier te vermelden dat een vrouwelijke medewerker van deze vestiging bijzonder slecht heeft gecommuniceerd in dit proces en ons een behoorlijke nare nasmaak heeft bezorgd .

30. joulukuuta 2025

Dik tevreden klant

Vooraf een melding voor een afspraak, telefonisch snel en duidelijk afspraak gemaakt, hierna nog enkele via de mail een herinnering gekregen. Netjes thuis gebracht en weer opgehaald, tijdens de beurt werd ik nog gebeld met enkele vragen of ik het goed vond om nog iets extra te repareren. Keurig behandeld bij de balie. Vandaar dit positief review.

26. joulukuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin