Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Näytä lisää

Nissan van de mossel Amsterdam Heel professionele bedrijf. We waren goed geholpen door mhr Peter , ale proces had soepel en vriendelijk gelopen. Als we praten over servicegericht dat Van mossel kan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meedenkend autobedrijf en waar geen vraag te gek is! Wij hebben onze nieuwe juke 30jan opgehaald en vandaag even teruggeweest omdat het kentekenplaatje niet goed vast zat. Kan gebeuren verder h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afspraak maken gaat altijd correct en door vriendelijke medewerkers. Onderhoud wordt zonder fratsen of onnodige dingen goed uitgevoerd en/of zonodig in overleg met meedenkend vriendelijke monte... Näytä lisää
- Nissan-jälleenmyyjä
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Schepenbergweg 43, 1105 AS, Amsterdam Zuidoost, Nederland, Hollanti
- 020 691 0201

Profiteer nu van topdeals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fijn contact
Omdat er op een uiterst vriendelijke manier werd meegedacht over het wel of niet uitvoeren van een reparatie. Ik werd vriendelijk en rustig te woord gestaan gestaan ondanks de drukte in de werkplaats

Topservice en fijne communicatie
Onlangs mijn Nissan Qashqai Tekna+ e-Power gebracht voor de eerste servicebeurt bij Van Mossel. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. Ik werd goed geïnformeerd over wat er gedaan zou worden en kreeg netjes bericht toen de auto klaar was. Bij het ophalen werd alles duidelijk uitgelegd, inclusief een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook de eventuele aandachtspunten werden helder toegelicht.
Kortom: een prettige ervaring en een service waar je vertrouwen in krijgt.

Eerlijk en duidelijk advies
Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en informatie. Afspraken correct nagekomen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Omdat de problemen zijn opgelost
Omdat de problemen zijn opgelost, en het contact was ontspannen en duidelijk, goede mensen daar in zuid-oost.

van Mossel Nissan Amsterdam
Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd, er moest eea vervangen worden.
Leen voertuig mee gekregen.
Alles volgens afspraak optijd afgerond.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Uitstekend geholpen en weer kunnen…
Uitstekend geholpen en weer kunnen wachten op de auto voor een beurt.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Wat een ongelofelijke afzetters zijn…
Wat een ongelofelijke afzetters zijn het. Die durven een rekening van 135 euro te geven voor een diagnose van 5 sec werk. Alleen de motorkap open doen en het was zichtbaar. En dan te bedenken dat mijn zoon de auto een jaar eerder daar gekocht heeft. Helemaal nul service.

Uitstekende verkopers
Uitstekende verkopers. Erg leuk geholpen. Alle afspraken werden nagekomen.

Gastvrij
Gastvrij.
Hartelijke ontvangst, gratis koffie of thee.
Leuk zithoekje.
Alleen die plastic stoelen, niet om lang op te zitten.
Na ongeveer 45 minuten rugpijn opgelopen.
Je kan beter in een auto gaan zitten.
Maar beleefdheid doe het niet!

Superrrr dealer, tevreden!!
Heb 2 weken geleden mijn Nissan Qashqai gekocht bij Van Mossel Amsterdam, superr blij! Vanaf het begin tot het einde heeft Peter mij SUPERRR goed begeleid, geinformeerd tot geruststelling!! wat een service!! Bravo🙌 ik zal mijn auto ook volledig laten onderhouden bij van Mossel. Fijne gezellige vibe daar, aardige medewerkers🙌🙌 Bedankt Nogmaals Gr Agnes

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Wij werden geholpen door Matt Waal en…
Wij werden geholpen door Matt Waal en alles was heel duidelijk uitgelegd en de service was prima.

ONDERHOUD PERFECT UITGEVOERD.
ONDERHOUD PERFECT UITGEVOERD.
RECEPTIE VOERT DE OPDRACHTEN GOED UIT.
TIJDENS WACHTTIJD LEKKERE KOFFIE.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Nissan - Amsterdam
Service is beneden de standaard
Service is beneden de standaard. Balie medewerker mist klantgerichte aanpak.
Sterke achteruitgang in service tov het verleden.