2 weken geleden mijn nieuwe MG S9 opgehaald, tot nu toe heel tevreden. Prima auto rijdt heerlijk. Goed geholpen door Yannick van der Poel, van eerste kennismaking tot aflevering heel tevreden. Enige j... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Geeft 5 sterren dat klanten service filiaal Den Haag dat ze dit weer de award gaan winnen van slechte medewerkers van het jaar die nooit bereikbaar zijn en ook niet terug bellen. Als je daar bent hoor... Näytä lisää
Wat een verschrikkelijke garage. Ben vanaf april bezig om mijn achterklep open te krijgen. Het is een schande hoe ze met mensen omgaan. Zo vreselijk ondeskundig en wat een houding… zeker tot 3 keer to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vanaf de aankoop tot de aflevering van de nieuwe auto heel goed geinformeerd. Ook uitleg gehad bij aflevering en beetje wgwijs gemaakt met de auto!! Kortom goede ervaring !!
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super goed geholpen door Yannick Van der Poel bij de aankoop van onze nieuwe MG5.
Goede ervaring voor het eerst hier een auto gekocht . Bij van mossel.
Vriendelijk geholpen niet opdringerig prettig gesprek en begripvol.
Auto rijdt prettig . Ben hieover zeer tevreden.
Kan het aanraden
Goed geholpen en ook fijne uitleg hoe mg werkt
De MG4 is inmiddels 4 keer terug geweest voor een piepend remsysteem.
1e keer remblokken afgeschuind.
2e keer nieuwe schuiven en blokken.
3e keer blokken afgeschuind.
4e keer remblokken op de juiste manier terug geplaatst omdat deze verkeerd om zaten.
Probleem is nog steeds niet verholpen en duurt altijd vreselijk lang om gehoor te krijgen.
Update 4-Feb-2026
We zijn inmiddels 2 maanden verder zonder enige communicatie vanuit van Mossel. Je betreurt iets, maar je doet er vervolgens niks mee.
De rem is inmiddels ook weer gaan tikken, lijkt er dus op dat de remblokken weer los zijn gegaan. Wanneer word dit probleem opgelost?
Update 4 Maart
Na maar weer zelf een afspraak te hebben gemaakt is de auto weer gemaakt. Ik ben benieuwd voor hoe lang deze keer het probleem wegblijft.

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Gastvriendelijk en veel kennis op een prettige manier overgedragen. Yannick van der Poel neemt je compleet mee in de wereld van MG electric. Legt duidelijk uit met praktische voorbeelden uit de praktijk en alle does & dont’s.
Bij de koop van onze nieuwe auto vonden wij de verkoper een beetje opdringerig, wij kwamen voor een offerte om daarna thuis rustig over het een en ander na te denken, maar maar werden eigenlijk voor de keuze gesteld om direct te beslissen.
Dit vonden wij niet fijn.
Bij het afhalen van de nieuwe troffen wij een hele andere verkoper die rustig erg vriendelijk en die alle tijd voor ons nam, dit vonden wij veel prettiger.
Goede uitleg van de auto gehad
Manon was vriendelijk en gaf ons goede adviezen. In de middag hadden wij ook nog luxe broodjes gehad.
Beleefd en keurig geholpen, uitgebreide uitleg gehad, complimenten voor de verkoper.
Wat zijn wij fijn geholpen bij het afsluiten van onze private lease bij van Mossel.
Amper 1,5 week na het tekenen van het contract konden wij "onze" MG3 hybrid+ al ophalen! Patrick nam alle tijd voor ons en heeft ons de hele auto uitgelegd.
We zijn super blij met onze MG!
Vriendelijke en meedenkende verkoper
Auto nu vier weken in bezit en bevalt prima.
Rijdt vaak kleine stukjes dus dan is 1 liter op 17 km redelijk.
Aankoop verlopen zoals ik had gehoopt op elk vlak

Nieuwe auto geleverd.
Moest zelf de banden op spanning brengen.
Stijl tussen voor en achter deur niet goed gewrapt beschadigd.
Nu ruim 4 weken in bezit.
Eerste dag na levering gemeld nu 4 weken verder nog steeds geen reactie voor reparatie

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Goeie dealer, mooie auto gekocht, de inruilprijs viel wel iets tegen maar daar zijn we tenslotte overheen gestapt. We zijn blij met de nieuwe aankoop en daar ging het ons tenslotte om.
Nu een fijne hoge instap en voor terug i.p.v rugklachten en fysiotherapie van een veel te lage BMW.
De Nissan X-Trail die we hebben gekocht bij Van Mossel te Breda is een erg fijne en goeie auto 👍🏻

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Super geholpen, veel informatie gekregen een een mooie auto gekocht.

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Ik werd netjes welkom geheten door Yannick , kreeg koffie aangeboden met ook nog wat lekkers .
Na wat geklets zijn we samen wat auto's gaan bekijken volgens mijn wensen , ik kreeg heel netjes uitleg over de verschillende type's en de voor mij voordelen en nadelen werden netjes op een rijtje gezet .
Nadat ik een voorlopige keuze had gemaakt mocht ik een proefrit maken en tegelijk werd mijn inruil auto door Yannick bekeken , na de proefrit wederom een lekker bakje koffie gekregen en zijn we over geld gaan praten .
Zoals normaal is bij het kopen van een auto werden we het niet zomaar eens , er werd stevig onderhandeld en de uitkomst was niet erg naar mijn zin , ik ben vertrokken om met mijn vrouw te overleggen wat te doen .
enige dagen later ben ik samen met een zoon weer naar van mossel goes gegaan om de auto samen te bekijken , weer vriendelijke ontvangst en na wat gebabbel over de prijs zijn we het eens geworden en ik denk dat iedereen er tevreden mee was .
Al met al een zeer prettige ervaring met Yannick van de Poel , vriendelijk ,niet opdringerig en bereid om alles uit te leggen wat gevraagd werd
In september buitenspiegel beschadigd. Contact opgenomen en er zouden nieuw onderdelen besteld worden. Na enkele weken niets gehoord te hebben contact opgenomen: vergeten te bestellen! Vervolgens weer enkele weken wachten en na wederom niets gehoord te hebben krijgen we te horen dat het besteld is!? Vervolgens WEER enkele weken wachten ben ik langs gegaan omdat er geen enkel contact is van hun zijde. De mevrouw achter de balie zou een mail sturen naar het centrale magazijn en dan zou ze telefonisch contact opnemen. Inmiddels weer 1 week verder en je raadt het al: weer geen communicatie!

Vastaus yritykseltä Van Mossel MG
Deal snel gesloten. De verkoper was vriendelijk en de communicatie verliep prettig.
Het klaarmaken van de auto duurde iets langer dan aanvankelijk verwacht, maar in de tussentijd kregen we een ruime demo-auto mee. Erg netjes geregeld.
De auto zelf bevalt tot nu toe uitstekend!
Heel fijn geholpen door Yannick en Floris. Persoonlijke enthousiaste verkoper met veel verstand van zaken. Yannick gaat altijd in een hogere versnelling om te helpen. Top tip van je Yannick over die verzekering rechtstreeks bij van Mossel. Heel tevreden over de MG4.
En ook belangrijk. Heb je nog vragen of ondersteuning nodig. Je kan altijd bellen of langskomen voor een bakkie koffie.
Er staat een topteam bij Van Mossel MG Goes