Bespaar jezelf de moeite en het geld. De eerste levering kwam al beschadigd aan, waardoor ik alles direct moest retourneren. De verzending daarna duurde weer een eeuwigheid. De kwaliteit is simpelweg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Näytä lisää
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Iabc 5258A, 4814 RD, Breda, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
ik ben geweldig geholpen door Marcel. Hij heeft me verwezen naar een model `Retro, die komt in 2e helft april uit.
De schoenen staan boven alle twijfel. Behoorlijk geprijsd maar daar krijg je dan ook kwaliteit voor terug. Het bedrijf is bovendien zelfs op zondag bereikbaar.
Telefonisch contact gehad en daarna nog via de mail. Supervriendelijk en netjes behandeld. Probleem gelijk aangepakt en opgelost.
Altijd prima schoenen; vlotte bezorging en eenvoudig retourneren; men reageert heel snel op e mails.
Perfect. Goede en vlotte service. Kwaliteit van de schoenen uitstekend.
Al jaren tevreden met Van Lier schoenen! Onlangs nieuw paar gekocht en er ging onverhoopt een stiknaad kapot. Dit werd heel goed en snel opgelost! Marcel bedankt! Zeer tevreden met Van Lier!
Zeer positieve ervaring met Van Lier. Ik had een probleem met een paar Chelsea boots dat begon te piepen. De klantenservice heeft dit snel, professioneel en zeer klantgericht opgelost door het paar te vervangen. De nieuwe schoenen zijn perfect. Ik ben al jaren klant en deze ervaring bevestigt waarom. Absoluut topservice.
Altijd geweldige service als ik met mijn man in de winkel in Amsterdam shop.
De kwaliteit is simpelweg slecht: het materiaal wordt direct vies en de schoenen zitten totaal niet lekker. Het duurt veel te lang voordat ze eindelijk comfortabel aanvoelen. Voor deze hoge prijs is dit echt een schandaal. Nooit meer!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Na mijn pakket retour gezonden te hebben ontving ik een kortingscode, deze bleek helaas niet te werken. Na contact opgenomen te hebben met de support afdeling hebben we het probleem gevonden en ontving ik een nieuw kortingscode en was zo alles opgelost.
Normaliter kan je geen reactie meer verwachten op vrijdagmiddag na 16:00 maar toch kreeg ik een mailtje terug en hebben we zo alles nog voor 18:00 kunnen regelen!
Wat een uitstekende klantenservice.
Na wat problemen te hebben gehad met een type schoen van de oude van Lier!! Heb ik een nieuw paar tegemoet gehad.
Mag zelf een nieuw paar uitzoeken zonder kosten.
Dus na snel een reactie te hebben gehad via de mail 😊voor mij top opgelost.
Een paar sneakers gekocht maar helaas kwam er na een paar maanden een productie foutje aan het licht. Dit gemeld en een paar nieuwe sneakers aangeboden gekregen zonder enige discussie. Top service!
Fijne webshop, prima klantenservice!
Netjes en correct te woord gestaan en doen wat ze beloven. Uitstekend!
“Ik ben zeer tevreden: de schoenen zijn perfect en van topkwaliteit. Ze bieden echt de beste modellen. Als verbeterpunt zou ik aanraden om op de website meer informatie te geven over schoenverzorging, zoals tips voor het poetsen en onderhouden van de schoenen. Daarnaast zou het handig zijn als ze ook schoensmeer en veters in hun assortiment zouden opnemen.”
Top geholpen door Marcel met opsturen andere maat en retour!
Fast and efficient service. Love the shoes!
Snelle levering maar natuurlijk ook fantastische kwaliteit schoenen. Zeer blij mee
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.