Bespaar jezelf de moeite en het geld. De eerste levering kwam al beschadigd aan, waardoor ik alles direct moest retourneren. De verzending daarna duurde weer een eeuwigheid. De kwaliteit is simpelweg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer positieve ervaring met Van Lier. Ik had een probleem met een paar Chelsea boots dat begon te piepen. De klantenservice heeft dit snel, professioneel en zeer klantgericht opgelost door het paar te... Näytä lisää
Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Näytä lisää
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Iabc 5258A, 4814 RD, Breda, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Van lier schoenen zijn prachtig en pasvorm zeer goed,gebruiken goede kwaliteit materialen Dus een aanrader.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Update: ze hebben het ontstane probleem ontzettend netjes opgelost en rechtgezet met een kado toe dus ik ben weer een blije en tevreden Van Lier klant.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Het was zeer eenvoudig om schoenen via de webshop te bestellen. Ook de levering van de schoenen was erg snel. Bij de bestelling ontbrak een item. Er werd heel snel gereageerd op mijn e-mail en het ontbrekende item werd direct nagezonden. Keurige SERVICE! 👍🏼

Vastaus yritykseltä VANLIER
Snelle levering en topkwaliteit daarnaast nog een leuke verrassing ontvangen. De actie ging in nadat ik mijn schoen al had ontvangen en na een korte mail toch nog de parfum van de actie nageleverd gekregen. De parfum ruikt top de schoenen zijn te gek en super dat ze alsnog het hebben toegestuurd!!!

Vastaus yritykseltä VANLIER
goed merk, fijne ervaring en perfecte klantenservice

Vastaus yritykseltä VANLIER
Omdat de service van Van Lier, net als de schoenen, erg goed is

Vastaus yritykseltä VANLIER
Uitstekende kwaliteit en pasvorm.
Correcte levering.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Ook bij ons is door van Lier een onterechte terugbetaling op de creditcard gedaan. We hebben de bestelling gedaan via een e-mail adres waar wij niet veel gebruik van maken, dus waar ik niet zoveel op kijk en het daardoor pas later zag. We hadden toen al herinneringsmailtjes gekregen met een link waarmee je het bedrag wat zij foutief terug gestort hebben kon terug betalen. Ik ga niet zomaar op linkjes klikken die ik via de mail krijg, van een onbekend e-mail adres en ik wilde sowieso uitzoeken of het wel klopte dat zij het ten onrechte terugbetaald hebben, want wij hebben wel schoenen geretourneerd en het ging om een bestelling van september, dus dat ligt ook niet meer zo vers in het geheugen. Ik heb dus niet gelijk gereageerd en dan krijg je dus een zeer dreigende mail dat ze je in gebreke gaan stellen als je niet binnen 5 werkdagen betaald en dat ze dan een gerechtsdeurwaarder op je af sturen. Zonder dat ze je op een andere manier benaderd hebben, bijvoorbeeld via de post of telefoon en zonder nadere uitleg te geven. Wij vinden dit zeer klantonvriendelijk en eigenlijk gewoon heel onbeschoft. Wij kopen al heel lang schoenen bij van Lier. Zij maken een fout en dan wordt je als trouwe klant zo neer gezet! Wij gaan op zoek naar andere schoenen.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Uitstekende service krijg je bij Van Lier! Schoenen geretourneerd met steunzolen er nog in. Een mailtje is voldoende om ze per omgaande gratis weer terug te krijgen. Vriendelijk en behulpzame mensen werken er, hier voel je je nog echt klant.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Ik heb vorig jaar dames laarsjes gekocht. Deze lopen heerlijk. 1 jaar naar aankoop is bij 1 laars de zool gebarsten. Ik heb van Lier gemaild met de foto's en aankoopfactuur. Deze zijn beoordeeld en ik kreeg het aankoopbedrag als tegoed wat ik in in de shop kon besteden. Ik heb weer voor dezelfde fijne laarsjes gekozen. Zeer tevreden met de service en de vriendelijke mevrouw van de klantenservice.

Vastaus yritykseltä VANLIER
In November een paar schoenen gekocht en na 2 maanden liet het leer op de hoeken van de hakken los. Men bood me een vergoeding van 15 euro. Bij mijn plaatselijke schoenmaker geweest en deze gaf het probleem al aan dat men een leren bandje om rubber heen heeft geplakt om het duur te laten uitzien. Er zou dus een nieuwe hak bij beide schoenen eronder moeten omdat men het anders blijft zien. Dat vind ik bij schoenen van 2 maanden voor die prijsklasse onacceptabel.
Van Lier doet nu moeilijk over de reparatiekosten. Heb jarenlang Van Lier gehad maar zonder problemen. Nu er een probleem is ziet men pas wat voor een bedrijf het is, het geeft niets om zijn klanten. Voor mij nooit meer Van Lier.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Ik draag al enkele jaren Vanlier schoenen. Ze zijn top! De kwaliteit die je krijgt voor die prijs voor in Europa vervaardigde schoenen is niet te evenaren. Ik hoop de rest van mijn dagen steeds terecht te kunnen bij Vanlier voor mooie en degelijke schoenen. Ik ben fan!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Licht cognac gladleren Dino halfhoge veterschoen besteld en nu 3 dagen gedragen, uitsluitend op het werk. Al na 3 dagen zie je lichtere vlekken op de schoenen en dat terwijl ik een kantoorbaan hen en dus de schoenen niet intensief gebruikt worden. Tevens ben ik de hele dag statisch door deze schoenen, dat heb ik nog bij geen enkele andere schoen gehad. Ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit van deze schoenen, het zijn wel schoenen van 130 euro (normaal 180) dus dan verwacht ik ook kwaliteit!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Goede service van Van Lier nadat schoenzool na een paar maanden was gescheurd! Snelle reactie en alles netjes in orde gemaakt!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Ik heb onlangs de Van Lier Licht Cognac Gladleren Monti halfhoge veterschoenen gekocht en ben er erg tevreden mee. De kleur is precies goed: een warme licht-cognackleur die makkelijk te combineren is met zowel nette als casual outfits. Het gladde leer ziet er stijlvol uit en voelt ook kwalitatief goed aan.
Wat ik vooral fijn vind, is dat ze al vanaf de eerste keer dragen comfortabel zitten. Vaak moet je leren schoenen eerst 'inlopen', maar bij deze had ik daar nauwelijks last van. De halfhoge pasvorm geeft bovendien wat extra steun aan de enkels, wat prettig is als je langer moet lopen of staan.
De afwerking is mooi en het geheel oogt heel verzorgd. De zool voelt stevig en geeft goede grip, ook als het wat natter weer is. Al met al zijn het schoenen waar ik me goed in voel, zowel qua uiterlijk als draagcomfort.
Ik zou deze schoenen zeker aanraden aan anderen die een mooie, tijdloze schoen zoeken die ook fijn zit. Geen spijt van deze aankoop!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Stiksel van schoen laat na enige maanden al los van paar schoenen wat ik maar incidenteel draag.
Klantenservice reageert na 3 dagen nog altijd niet, maar als ik andere reviews hier bekijk vraag ik me af of dit ook nog gaat gebeuren. Voor mij eens maar nooit meer, ik blijf wel bij Van Bommel klant, die kan ik meerdere jaren dragen zonder enige klacht.
Update: met Van Lier tot oplossing gekomen voor reparatie. Hoop dat ze het nu weer tijd volhouden!

Vastaus yritykseltä VANLIER
Even een compliment voor jullie schoenen:
Ik heb mijn hele leven veel merken en soorten schoenen gehad. Zelfs de te dure Floris van Bommel die niet lekker lopen en snel kapot zijn. Reclameren heeft geen zin want je krijgt toch geen reactie. Ik ben zo blij met van Lier schoenen. Zitten altijd lekker en gaan lang mee. De maten kloppen altijd (ik kan ze gewoon online bestellen want ze passen toch wel),de prijs is keurig en zien er mooi en kwalitatief erg goed uit. Helemaal blij mee.
Vanmorgen kreeg ik ook nog een handgeschreven kaart met een kortingscode en een flesje parfum van Van Lier. Waar maak je dit nog mee. Helemaal geweldig!!
Dank jullie wel hiervoor.
Dat wilde ik even laten weten. 👍👍👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä VANLIER
Paul heeft me uitgebreid advies gegeven over de gevolgen voor mijn NL werkmaatschappij, NL holding, US LLC en persoonlijke belasting bij mijn emigratie naar Thailand. Paul is goed onderlegd, kan je alles vertellen over de gevolgen en heeft ook echt belang in jouw succes en het goed regelen van jouw zaken. Daarom raad ik Paul aan iedereen aan die emigreert of advies wilt hebben rondom een US LLC.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Eerlijk is eerlijk , na wat geharrewar, is mijn issue met van Lier naar volle tevredenheid opgelost. Top 👍

Vastaus yritykseltä VANLIER
De zool van de hak liet los van mijn nieuwe schoenen, maar ten volle tevredenheid opgelost door de klantenservice. Dat geeft een mens weer vertrouwen en koop ik een volgende keer weer bij Van Lier.

Vastaus yritykseltä VANLIER
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.